Capturi pe Dunare
Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian, vali003
Re: Capturi pe Dunare
Nenea Prodan, vezi ca ti-am sters pozele cu alte chestii decat capturi din adancul apei Dunarii ! E pentru ultima oara cand te anunt ca-ti sterg pozele ptr. ca pui ce vrei tu ,unde vrei tu ,cand vrei tu ...invata sa respecti subiectul unui forum si pe ceilalti colegi care posteaza corect ! Ai prostul obicei de a posta de jdemii de ori acelasi filmulet cu mistreti ,aceleasi poze cu capturi pe mai multe topicuri , in zone diferite ale forumului , te trezesti postand retroactiv si cu cate un atasament per post , basca ,iti uiti degetul pe butonul cu virgula de parca alea 3 puncte de suspensie de care am invatat la scoala sunt prea putine si nu te satisfac ! Daca ma apuc sa-ti grupez posturile ramai cu jumatate din cate ai acum ! Ori devii ordonat ori te iei in gura rau cu mine !
Chior sa fii si tot iti sare in ochi iubirea asta nebuna dintre George si Prodan.Cum posteaza Prodan,cum vine George '' in completare''.Mah,unde incape atata iubire?
George,mai lasa-l frate sa respire ca l-ai cocosat pe bietu' om.
Sau nu cumva voua va place sa va alergati prin gradina?!?!
Nebunaticilor
Nebunaticilor
Pe cuvantul meu...e singurul care nu tine cont de nimic din toate cate i-i le-am zis pana acum ! Daca-i atragi atentia ...crede ca ai ceva cu el si se considera "abuzat" pe nedrept !costelino scrie:Chior sa fii si tot iti sare in ochi iubirea asta nebuna dintre George si Prodan.Cum posteaza Prodan,cum vine George '' in completare''.Mah,unde incape atata iubire?
Nebunaticilor
ok ,m nu am nici o problemagor965 scrie:Nenea Prodan, vezi ca ti-am sters pozele cu alte chestii decat capturi din adancul apei Dunarii ! E pentru ultima oara cand te anunt ca-ti sterg pozele ptr. ca pui ce vrei tu ,unde vrei tu ,cand vrei tu ...invata sa respecti subiectul unui forum si pe ceilalti colegi care posteaza corect ! Ai prostul obicei de a posta de jdemii de ori acelasi filmulet cu mistreti ,aceleasi poze cu capturi pe mai multe topicuri , in zone diferite ale forumului , te trezesti postand retroactiv si cu cate un atasament per post , basca ,iti uiti degetul pe butonul cu virgula de parca alea 3 puncte de suspensie de care am invatat la scoala sunt prea putine si nu te satisfac ! Daca ma apuc sa-ti grupez posturile ramai cu jumatate din cate ai acum ! Ori devii ordonat ori te iei in gura rau cu mine !
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
nu a mai fost bre, nimeni pe DUNARE ,?
nici o poza nimik?
nici o poza nimik?
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
http://www.youtube.com/watch?v=q4lWBz1w1CE ce amintiri frumoase,,,,,
Ba, a fost Dinescu la Cetate, ati vazut ce stiuci frumoase a luat??
cinste lui, poate vine pe la IANCA unde are o crama sa mai bem un sprit,,,,,,Nelutu scrie:Ba, a fost Dinescu la Cetate, ati vazut ce stiuci frumoase a luat??