momeala ciortan/crap
Moderator: florentiniuga
Re: momeala ciortan/crap
..Vad pe aici numa profesori`` In primul rand maggot clips se ataseaza viermusi pe el. apoi eu il trec prin Robil Red .
E si lichid Robin Red se numeste Robin Red Liquid Attractant . Nu se numeste dip. Asa il folosesc eu si ii spun dip si am specificat ca numai primavara folosesc. Cam atat.
E si lichid Robin Red se numeste Robin Red Liquid Attractant . Nu se numeste dip. Asa il folosesc eu si ii spun dip si am specificat ca numai primavara folosesc. Cam atat.
Ultima oară modificat 01 Iun 2010, 01:19 de către iser, modificat 1 dată în total.
Cum bag viermusi in plasa solubila ?? simplu, imi cumpar un tub cu 5 m de plasa solubila PVA si apoi introduc viermusi prin el. apoi prind saculetul de ac.
Maggot clips se gaseste in magazin de pescuit. Se poate vedea si pe google image.
Maggot clips se gaseste in magazin de pescuit. Se poate vedea si pe google image.
Cam asta ziceam si eu. Vad ca esti tare priceput si iti dai cu parearea despre multe, mai dai si un copy/paste dupa o reteta de bile ... cu limba romana stai mai prost dar nefiind un forum al Academiei Romane merge si asa.iser scrie:Totusi e un forum de pescuit, nu de muzica mixata. sa fim seriosi.
@ISER
Posteaza la subiect si in cadrul unui singur post !
Nu mai posta separat de 5 ori in 5 min ca sa scrii 2 propozitii !
Nu mai posta separat de 5 ori in 5 min ca sa scrii 2 propozitii !
[quote="gor965"]@ISER
Nu mai posta separat de 5 ori in 5 min ca sa scrii 2 propozitii
Poti sa stergi tot ce am scris ??? si userul ??? Te rog frumos . Mai sunt si alte forumuri. Totusi Intru pe infopescar de cand e . Ca tot esti moderator, sterge tot ce am scris si userul .
Poti sa stergi tot ce am scris ??? si userul ??? Te rog frumos . Mai sunt si alte forumuri. Totusi Intru pe infopescar de cand e . Ca tot esti moderator, sterge tot ce am scris si userul .
iser scrie:gor965 scrie:@ISER
ATENTIE S-A SUPARAT !
Bingo !...unii chiar au impresia ca sunt buricul pamantului !pharaoh scrie:Aoleu, clona???
MAI E SI OBRAZNICCarp Fishing scrie:gor965 scrie:Bingo !...unii chiar au impresia ca sunt buricul pamantului !pharaoh scrie:Aoleu, clona???
Pescar hacker
HACKER ULE
hai sa va spun un pont st pescar de crapde ciortan sau cum vr sa sp voi eu de cand pescuiesc singura treaba shi pe trebuie sa ma bazez e faza cu anotimpurile in generala crapi nu trag la porumb cu aroma de miere ex tot anul ......... DAR hai sa va dau pontu eu mereu in perioada asta i au putin rahat de porc shi pun intr un borcan de plastic cu putina apa cat sa acopere toate boabele amestec bine shi il pastrez pana la anu nu exagerez shi nu mint cu nimic dar am avut mereu capturi nu am fost la peste fara sa prind ce pot sa va zic decat FIR INTINS AAAAA shi pescuiesc pe balta putineiu de giurgiu foarte tare balta fratilor luminata noaptea nota 10
Porcul trebuie sa fie mistret sau merge si d'asta de tara??
Daca e castrat e mai bine sau e mai rau??
Daca e castrat e mai bine sau e mai rau??
- stefan_kwr
- Veteran
Sunte-ti de belea, cine stie ce mai descoperiti pana la urma...
- Allen Besnovich
- Veteran
numaicrap, poate te pricep la pescuit si la rahatul de porc dar la limba romana..... esti ca un copil de clasa 1.
C.S. OLTENIA FISHING
- stefan_kwr
- Veteran
Acum am recitit mai cu atentie postulalinuu scrie:numaicrap, poate te pricep la pescuit si la rahatul de porc dar la limba romana..... esti ca un copil de clasa 1.