Mulinete Daiwa Emcast Advanced AB 5000
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Re: Mulinete Daiwa Emcast Advanced AB 5000
Cu ce le schimbi Tibi ? Stai tot pe Daiwa ? Eu am schimbat pe Shimano , arata super mulinetele , sper sa le vinzi , daca nu era criza ,se vindeau de mult .
Daca reusesc sa vand ceva curand ,le iau eu.sper sa-mi iasa.
Cojocaru Radu
Salut Vali.deja am comandat alt set de 4 mulinete...tot pe Shimano merg si eu de data asta...Superultegra 10000 XSA...au cate 2 tamburi de rezerva,si mi-a placut mie..plus ca le-am gasit si la un pret bun ln Spania..ln catalogul Shimano 2011 nu mai sant,le scot din productie,deoarece nu au avut succesul scontat cu ele,dar nu ma deranjaza cu nimik,,am vrut BBRLC,dar m-am ,,sucit" ln ultimul moment...
Roni,astept..nu e nici o graba..chiar daca nu le dau,le tin pt mine...nu le vand pt bani,le vand pt ca nu prea o sa le mai folosesc,daca le pastrez si pe astea..
Roni,astept..nu e nici o graba..chiar daca nu le dau,le tin pt mine...nu le vand pt bani,le vand pt ca nu prea o sa le mai folosesc,daca le pastrez si pe astea..
Sa vedem ce iese,nu depinde nuai demine
.Vreau neaparat sa le schimb si par sa arate destul de ok.Vorbim

Cojocaru Radu
1300 ron ultimul pret...daca nu le vand,le tin pt mine... 

pret nou,cu ocazia sarbatorilor de iarna...1200 ron,300 lei bucata...cine cunoaste modelul 4500 de la noi din romania,este cu mult mai mic decat 5000(nu se refera la marimea tamburului,ln cazul asta,ci si al mulinetei,4500 este mult mai mica)eu lansez cu lansete de 3,90,plumb de 120g,120-140m...multi m-au lntrebat de dimensiunea tamburului..cu momitor lansez 90-120m...si nu sant un aruncator de elita...1200 ron(chiar ulima modificare ln ceea ce priveste pretul)..fire lntinse,si sarbatori fericite. 
0040.766.519.542

0040.766.519.542
Ai pm
Unii imi spun ca esti inca frumoasa
Eu nu te mai vad azi in nici un fel
Eu nu te mai vad azi in nici un fel
valabil..300 ron bucata...
de miercuri se pot vedea,vin acasa...