lansete de dunare

Moderatori: gor965, florentiniuga

stefan_kwr
Veteran
Veteran

Re: lansete de dunare

Mesaj de stefan_kwr » 24 Noi 2010, 18:03

ionutniculae scrie:Stefan, daca tot vrei sa iei ceva mai ieftin, intre baracuda si lineaeffe, mai bine alegi lineaeffe, nu se compara cu baracuda, are dreptate gor965, omu' fiind din calarasi cred ca stie mai bine
Ionut pana o sa am banii mai dureaza, oricum iarna e lunga, pana atunci ma interesez despre mai multe bete.Doar pe cea de la baracuda am pus mana pe ea si mi-a placut, cand le voi vedea si pe celelalte in realitate poate ma vor incanta mai mult decat aceasta, cine stie. Oricum nu o sa cumpar niciuna pana nu pun mana pe ea sa vad cum arata in realitate.
Am mai vazut-o si pe asta de la energo de 3,00m si 60-120gr, interesanta, dar nu stiu daca au si pe alta culoare, George stie de ce... :D
http://www.energofish.ro/product.php/Lanseta-Arno/2907/
Fişiere ataşate
1215177290image_firstpage.jpg

muaddib
utilizator
utilizator

Mesaj de muaddib » 02 Dec 2010, 22:16

Va rog daca cunoaste cineva aceste lansete Lanseta Mosella Omega7 Cat Fish 3m as vrea sa le cumpar ptr.pescuit la Dunare ptr.crap si somn.

stefan_kwr
Veteran
Veteran

Mesaj de stefan_kwr » 03 Dec 2010, 11:24

muaddib scrie:Va rog daca cunoaste cineva aceste lansete Lanseta Mosella Omega7 Cat Fish 3m as vrea sa le cumpar ptr.pescuit la Dunare ptr.crap si somn.
Numai din ce scrie aici: http://www.sipcarp.ro/magazin/product_i ... ts_id=4924
Ce vrea sa spuna cu manerul culisant deasupra mandrinei? Culiseaza manerul pe blank intre mandrina si primul inel??? :-??
Cred ca pare mai mult o lanseta de somn...
Fişiere ataşate
catfish.jpg

Marius Vintila
senior
senior

Mesaj de Marius Vintila » 04 Dec 2010, 00:50

Lanseta subtire, usoara, dinamica, cu rezistenta mare la rupere. Are 7 inele SIC, blank din carbon IMC8 de inalta calitate, mandrina prevazuta cu filet metalic, deasupra mandrinei manerul este culisant. Lungime: 3m, lungime transport: 1.56m, greutate: 430g, actiune: 200g. Tara de provenienta Germania

Deci cam asa sta treaba cu marmota :D
MARIUS VINTILA
AVIATORS FISHING CLUB

muaddib
utilizator
utilizator

Mesaj de muaddib » 05 Dec 2010, 19:02

Da de citit am citit si eu ce spun cei de la magazin dar???? m-am gindit ca poate are cineva sa poata sa i-mi spuna mai multe detali,de ex. este destul de sensibila la trasaturile la crap,la somn cred ca e buna dar la crap :-?

Scrie răspuns

Înapoi la “Undite si lansete”