Buna ziua,
Am de gand sa achizitionez un nou set de senzori si pana in momentul de fata m-am oprit la senzorii de la carp expert (cei digitali).
Este cineva care acest tip de senzor?
Sunt curios daca este multumit de ei,sau ce defecte a observat pe timpul utilizarii.Mentionez ca sunt deschis si la alte propuneri.
De asemenea astept sugestii si pentru swingere care sa aibe o buna alunecare pe fir.
Multumesc anticipat.
senzori carp expert
Moderator: gor965
- justme_razvan
- utilizator
Re: senzori carp expert
Scuze din viteza am mancat un cuvant la intrebarea :"Este cineva care utilizeaza acest tip de senzori?" :oops:
- iulian petre
- Veteran
EU TE sfatuiesc sa cumperi senzori ENERGO .. sunt si cu statie daca vrei set de 4 ...si daca vrei pe aceeas statie poti seta si 20 de senzori....eu unul am acesti senzori si sunt super multumit de ei.......a plouat 2 zile pe ei,apoi au inghetat....si merg bine in continuare sunt cauciucati sa nu alunece batul pe ei si sa nu zgarii batul,statia bate cel putin 100 metrii,au led de avarie care te anunta ca e bateria pe duca,te anunta pe statie care lanseta e in "actiune" ,reglaj de volum,tonuri si cei mai important au reglaj de sensibilitate....si bonus au lumina de noapte pe ei...... GARANTIE 1 AN....
sunt si fara statie dar nu stiu pretul si cum se comporta...cei cu statie sunt 4 +statia 500 ron si cei ce-i cumperi pt. a suplimenta "bateria" e 100 lei bucata....eu am 6 senzori +statia si au fost folositi "LA GREU".
PS. ...pt. mine tinand cont de raportul (calitate -pret) sunt ce-i mai buni....
sunt si fara statie dar nu stiu pretul si cum se comporta...cei cu statie sunt 4 +statia 500 ron si cei ce-i cumperi pt. a suplimenta "bateria" e 100 lei bucata....eu am 6 senzori +statia si au fost folositi "LA GREU".
PS. ...pt. mine tinand cont de raportul (calitate -pret) sunt ce-i mai buni....
- justme_razvan
- utilizator
Merci pentru sfat.
Am cautat pe net si pretul mi se pare corect.....insa inainte de achizitionare as vrea sa-i vad intr-un magazin.
Inca odata merci pt sfat.
Am inteles eu gresit sau exista pe piata o replica mult mai ieftina a swingerelor de la FOX MK2???? :shock:
Am cautat pe net si pretul mi se pare corect.....insa inainte de achizitionare as vrea sa-i vad intr-un magazin.
Am inteles eu gresit sau exista pe piata o replica mult mai ieftina a swingerelor de la FOX MK2???? :shock:
justme_razvan scrie: Am inteles eu gresit sau exista pe piata o replica mult mai ieftina a swingerelor de la FOX MK2???? :shock:
Nu ai inteles gresit , chiar exista aceste copii ...
Dan Serban
- justme_razvan
- utilizator
sdaniel scrie:justme_razvan scrie: Am inteles eu gresit sau exista pe piata o replica mult mai ieftina a swingerelor de la FOX MK2???? :shock:
Nu ai inteles gresit , chiar exista aceste copii ...
Sti cumva pe unde-i pot vedea si eu??
Merci.
- iulian petre
- Veteran
-------------------justme_razvan scrie:Merci pentru sfat.
eu am foxurile originale si mk2 replica...sunt multumit de amandoua seturi......sunt replici mk2 dar facute bine ca sunt si" naspa"....replicile FOX nu prea sunt rezistente ca le-am vazut la un prieten....primavara si toamna tarzie folosesc mk2 si vara foxul.....exista si swingere gen FOX cu cap de MK2 .....ideale parca de la firma BARUM.....le-am comandat dar nu mi-au venit nici acum....(au trecut 8 luni )...