O parere despre Sea Hawker J3FR70
Moderatori: gor965, florentiniuga
- stefan_kwr
- Veteran
O parere despre Sea Hawker J3FR70
As vrea sa stiu si eu,mai ales de la cei care detin aceasta mulineta ce parere au despre ea,cum se comporta,cat este de fiabila si ceva date tehnice despre ea ca eu nu am gasit.Va multumesc
Re: O parere despre Sea Hawker J3FR70
Sea Hawker J3FR70
Capacitate : 0,50mm/200m
Raport de recuperare : 4.1/1
Rulmenti : 7+1
Tambur : Al.+grf.
Eu am verificat-o intr-un magazin si la prima vedere ...e praf !!!
Capacitate : 0,50mm/200m
Raport de recuperare : 4.1/1
Rulmenti : 7+1
Tambur : Al.+grf.
Eu am verificat-o intr-un magazin si la prima vedere ...e praf !!!
- stefan_kwr
- Veteran
Cum adica e praf?La ce te referi?
In poza pare destul de robusta...oricum tu te pricepi mai bine,mai ales ca ai si pus mana pe ea
In poza pare destul de robusta...oricum tu te pricepi mai bine,mai ales ca ai si pus mana pe ea
Cum sa-ti spun ...in momentul cand am inceput sa mulinez putin ,parca manuiam o rasnita de cafea ! Trocanea si vibra din toate incheieturile ...corpul din material ieftin ...frana mult prea slaba...periile de cauciuc (antibrush) stateau sa cada ...ce mai ,lipseau cateva cristale Swarovski ca sa ia ochii la ...domnisoare !stefan_kwr scrie:Cum adica e praf?La ce te referi?
P.S.
Povestea cineva pe net ca dupa ce l-a prins ploaia cu niste mulinete Baracuda ,s-a dus dupa cateva zile iar la peste si-a constat ca-i ruginisera rulmentii la mulinete ! ... ...Baracuda reel :
- marian_popescu
- Veteran
chiar si numai dupa fotografie daca te iei, mulineta e in continuare praf. daca mai zice si gor, inseamna ca e praf si pulbere. am vazut si eu panarama asta. mai repede merg pe o okuma din gama de jos, mulineta asta (si in general toate mulinetele baracuda, carson, line winder si altele asemenea) am vazut-o si eu si inca nu as da ale mele silstar si dam (1 rulment) de dinainte de revolutie pe ea
Fishing is life. The rest...just details
- stefan_kwr
- Veteran
Ms mult pt raspunsuri,m-ati lamurit acum,eu nu am pus mana pe ea sa vad cum e,dar din cate se vede degeaba sclipeste ea in poze daca e praf(vorba lui gor) ms mult inca o data si fir intins
- lucian 74
- utilizator
nu este chiar asa de rea,eu o am de un an si am folosit-o la somn la dunare, si pe lacurri la crap si merge,dupa o gresare serioasa,si schimbul unei piese de la declansarea bait runnerului,ea trage si credem-a ca nu te lasa la greutati mari si driluri grele ,somn ,crap,dar fiecare cu parere lui,eu unu zic ca mulinetele de la baracuda sint slabute,betele in schimb sint bune ,chiar destul de bune.
- ionutniculae
- membru activ
Stefan orienteazate pe altceva in afara de baracuda, de aia ti-am recomandat la un moment dat ceva de la cormoran(can intrebai de bete), dar de ce nu bagi tu lb65 pt dunare?si iti iei altceva pt balta.....p.s.asta daca am inteles eu binestefan_kwr scrie:As vrea sa stiu si eu,mai ales de la cei care detin aceasta mulineta ce parere au despre ea,cum se comporta,cat este de fiabila si ceva date tehnice despre ea ca eu nu am gasit.Va multumesc
Never give up
- stefan_kwr
- Veteran
Ionut eu ma interesam de aceste mulinete acum un an jumate.De atunci mi-am luat si lansete si mulinete pentru balta.Mulinetele le folosesc in ambele parti, pana o sa iau altceva pentru balta.Intai trebuie sa iau alte lansete pentru dunare si dupa aceea alte mulinete.Pana atunci mai este...ionutniculae scrie:Stefan orienteazate pe altceva in afara de baracuda, de aia ti-am recomandat la un moment dat ceva de la cormoran(can intrebai de bete), dar de ce nu bagi tu lb65 pt dunare?si iti iei altceva pt balta.....p.s.asta daca am inteles eu binestefan_kwr scrie:As vrea sa stiu si eu,mai ales de la cei care detin aceasta mulineta ce parere au despre ea,cum se comporta,cat este de fiabila si ceva date tehnice despre ea ca eu nu am gasit.Va multumesc
- ionutniculae
- membru activ
eu am una si sunt foarte multumit de ea dar cei de la baracuda au lucruri nasoala raustefan_kwr scrie:As vrea sa stiu si eu,mai ales de la cei care detin aceasta mulineta ce parere au despre ea,cum se comporta,cat este de fiabila si ceva date tehnice despre ea ca eu nu am gasit.Va multumesc
evita in viitor
- stefan_kwr
- Veteran
Multumesc @sont, dar intrebarea a fost pusa acum un an jumate, oricum nu ma mai intereseaza aceasta mulineta...sont scrie: eu am una si sunt foarte multumit de ea dar cei de la baracuda au lucruri nasoala rau
evita in viitor