Ledlenser h7
Ledlenser h7
Stie cineva unde as putea gasi aceasta lanterna model 2010 de 170 lumeni .Multumesc
- Fişiere ataşate
-
- img0386.jpg (14.58 KiB) Vizualizat de 1254 ori
Re: Ledlenser h7
Importator ar fi Arrow...intreaba la ei pe forum daca au pe stoc (aveau modelul vechi parca) sau cand aduc urmatorul transport de lanterne (probabil vor fi de-astea de 170 lm) .iuuli scrie:Stie cineva unde as putea gasi aceasta lanterna model 2010 de 170 lumeni .Multumesc
Multumesc Gor am cautat la toate magaz online la noi.De vazut am vazuto la ei pe site dar oricum m-as multumi si cu astea de la noi 140lumeni,numai ca imi face cu ochii si tikka xp2 fiind mai usoara si avand bateriile in fata,asa ca e greu sa iau o decizie daca nu dau de asta de 170 lumeni.
- ionutpopescu24
- senior
Salut,
Eu am modelul de 140 lumeni si mi se pare o lanterna super, am folosit-o 3 sau 4 nopti fara sa schimb bateriile(folosita la intensitate maxima)....sper sa fie si rezistenta in timp ca altceva nu am ce sa-i reprosez. Ca si putere este mult peste tikka xp 2.
Est o parere personala.....nu vreau sa te influentez in nici un fel, doar sa ai cateva pareri cu care poti face ceva comparatii.
Numai bine.
Eu am modelul de 140 lumeni si mi se pare o lanterna super, am folosit-o 3 sau 4 nopti fara sa schimb bateriile(folosita la intensitate maxima)....sper sa fie si rezistenta in timp ca altceva nu am ce sa-i reprosez. Ca si putere este mult peste tikka xp 2.
Est o parere personala.....nu vreau sa te influentez in nici un fel, doar sa ai cateva pareri cu care poti face ceva comparatii.
Numai bine.
Multumesc cred ca am sa raman la h7.