Ce lansete sa imi cumpar?
Moderatori: gor965, florentiniuga
Re: Ce lansete sa imi cumpar?
Madaline , baietii de la Greys sint salon , daca se rupe din aruncare , primesti un bat nou , daca il rupi tu , primesti o gaura in buget .
- Madalin Dirla
- Veteran
Treaba cu ruptul batului ramane la aprecierea lor Vali ,fire intinse!!!vali003 scrie:Madaline , baietii de la Greys sint salon , daca se rupe din aruncare , primesti un bat nou , daca il rupi tu , primesti o gaura in buget .
Acum o luna am rupt un bat de la Greys , un x-flite , am luat legatura cu cei de la firma , am trimis partea rupta , in trei saptamini am primit partea trimisa noua , m-a costat 25 de dolari canadieni , batul l-am rupt din cauza mea , nu in aruncare , nici nu m-am asteptat la asa serviciu , sint super cei de la Greys .Madalin007 scrie:Treaba cu ruptul batului ramane la aprecierea lor Vali ,fire intinse!!!vali003 scrie:Madaline , baietii de la Greys sint salon , daca se rupe din aruncare , primesti un bat nou , daca il rupi tu , primesti o gaura in buget .
Vali003 am si eu o intrebare pt tine. Cum este acest Greys fata de Fox FX3? Avantaje si dezavantaje. Parca tu aveai aceste Fox-uri.
Merci!
Merci!
Daniel Ciuchendea
Fox FX3 sint lansete de distanta , cam pari , daca nu ai o tehnica foarte buna nu vei reusi sa le incarci , inelele sint foarte sensibile , a trebuit la un bat sa schimb doua inele , nu mi s-au parut , la pretul pe care le au ceva super , Greys-urile sint mai moi un pic , , se incarca foarte bine , dau lejer cu arcuri naditoare la 100 m . , iar treaba cu garantia de la ei este un mare plus , la inceput cind le-am luat si am auzit de garantie pe viata , am zis ca este vrajeala , dar cind am avut nevoie ,au fost super , nu stiu cum este serviciul in Romania , daca la bani sint la fel , eu i-ti recomand Greys .
- georgemarian
- Veteran
aoleu prietene,da ai banii;)))eu dabia am strans 3 mil sa imi iau 3 baracuda!:|e bine sunt intretinut de parinti!
Am inteles vali, merci.
Informatiile erau pentru un prieten. Am testat si eu o gramada de bete la inceputul sezonului (Greys, Century, etc.) si in final am ales Shimano Tribal XTR-B pe care nu le-as schimba cu nimic. Mi-au intrat la suflet de cum am pus mana pe ele si si-au demonstrat valoarea fara niciun fel de dubiu.
Merci inca o data pt informatii.
Informatiile erau pentru un prieten. Am testat si eu o gramada de bete la inceputul sezonului (Greys, Century, etc.) si in final am ales Shimano Tribal XTR-B pe care nu le-as schimba cu nimic. Mi-au intrat la suflet de cum am pus mana pe ele si si-au demonstrat valoarea fara niciun fel de dubiu.
Merci inca o data pt informatii.
Daniel Ciuchendea
- stefan_kwr
- Veteran
Asta e doar inceputul, cand vei lucra, primi bani direct pe scule de pescuit se vor duce si nu poti scapa de acest microbgeorgemarian scrie:aoleu prietene,da ai banii;)))eu dabia am strans 3 mil sa imi iau 3 baracuda!:|e bine sunt intretinut de parinti!
Ce alte lansete mai stiti in jur de 5-7mil/buc...cu o actiune semi-rapida?
L.V.
http://www.dansononline.co.uk/acatalog/DealsMonth.html
P@P NUMAI 40 lire la 4 buc deci daca faci un calcul iesi numai la 6 mil/buc.
Sfatul meu este ia-le nu mai pregeta ca sunt super in banii astia si mai ieftine cu 4 mil/buc decat pe la noi.
Fire intinse.
P@P NUMAI 40 lire la 4 buc deci daca faci un calcul iesi numai la 6 mil/buc.
Sfatul meu este ia-le nu mai pregeta ca sunt super in banii astia si mai ieftine cu 4 mil/buc decat pe la noi.
Fire intinse.
Nu sunt un pescar grozav dar ma simt grozav pe balta.
In banii astia as cumpara Daiwa Dragonierkry scrie:Ce alte lansete mai stiti in jur de 5-7mil/buc...cu o actiune semi-rapida?
http://www.totalfishing.ro/set-2-lanset ... 12053.html
se pot vedea si pipai la Totalfishing
crap.ro
Din cate am inteles dupa site...au doar 2 buc. pe stoc...mikif scrie:In banii astia as cumpara Daiwa Dragonierkry scrie:Ce alte lansete mai stiti in jur de 5-7mil/buc...cu o actiune semi-rapida?
http://www.totalfishing.ro/set-2-lanset ... 12053.html
se pot vedea si pipai la Totalfishing
L.V.
in cazul in care doresti mai multe se pot aduce
da un mail sau vezi ca exista un numar de contact.
da un mail sau vezi ca exista un numar de contact.
crap.ro