Exact cu spuneam mai sus inainte sa afisezi tarifurile : PRETURI NESIMTITE.vitorio mv2 scrie:Abonament normal = 700 euro
Abonament cu ponton inclus = 1000 euro
Si cu pandarii: cum e sacul asa-i si peticul.
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Exact cu spuneam mai sus inainte sa afisezi tarifurile : PRETURI NESIMTITE.vitorio mv2 scrie:Abonament normal = 700 euro
Abonament cu ponton inclus = 1000 euro
b75danny scrie:1000 euro= 4300lei
60 lei 12 ore C&R
4300/60=71,66
Un an are 52 saptamani![]()
Daca ai facut abonamentul similar cu Tancabesti probabil ai de cand sa faci partida de pescuit 300 de lei ca sa fie avantajos abonamentul.
Poate calculez eu prost.
Altfel e absurd.
Chiar nu inteleg cum ai ajuns la suma asta?
Eu trag concluzia ca cel putin vei dubla taxa pt 12h.
Exista o vorba: "Nu modifica ceva ce functioneaza bine"
Fire intinse!
cum este vremea pe la Constanta?Mai este aglomeratie pe plaja?pharaoh scrie:V-ati linistit?
IN CEEA CE MA PRIVESTE NU AI DREPTATE!!!!!! HAI SA O LUAM "BABESTE"!!!!!!!Laurentiu scrie:Danny, asa e romanul, cum ii merge ceva bine face ce face si o da in bara. Din partea mea sa aiba cat mai multi clienti. Dar oricum au fugit destui anul asta de Mv2 din cauze multiple. Ce era mai plin in weekend ca in cursul saptamanii 3-4 masini.
Chiar imi pare rau ca am intrat in polemica asta.
Acum ma pregatesc de-o ultravioleta.vitorio mv2 scrie: cum este vremea pe la Constanta?Mai este aglomeratie pe plaja?![]()
pharaoh scrie:Acum ma pregatesc de-o ultravioleta.vitorio mv2 scrie: cum este vremea pe la Constanta?Mai este aglomeratie pe plaja?![]()
Lasand gluma la o parte, cred ca sugestia lui danny e o idee buna.
b75danny scrie:Victor, ideea cu abonamentul e una super, iar eu anul trecut am pescuit exclusiv pe MV2 din primavara pana acum cateva zile si probabil la fel va fi si anul viitor si ca orice om am facut niste calcule.
Din ce spui e clar ca abonamentele vor fi avantajoase pentru cei care isi vor petrece jumatate din timp pe balta.
Sunt sceptic ca exista pescari care vin pe acceasi balta in fiecare saptamana de vineri pana duminica.
Tu cunosti mai bine situatia.
Nu vreau sa mai fac alte calcule, dar poate te gandesti si la o varianta pentru cei care vin de 2, 3 ori pe luna in partide de 12-24h, pentru ca altfel, cand nu trage pestele, ai auzi pe balta numai discutii legate de divorturi![]()
Ce zici? Te gandesti si la un pescar care vine de exemplu de 20 de ori pe an pe MV2 si pentru care ar conta daca ar beneficia de o mica reducere?
Din ce am vazut - pe MV2, 90% dintre pescari se incadreaza in categoria asta.
Daca balta ar avea mai putin peste altfel ar sta datele problemei, dar momentan MV2 este o balta destinata partidelor scurte pentru ca se prinde mult.
Ia discutia ca pe una constructiva si nu ca pe o polemica.
Sugestie: un abonament cu 20 de sedinte de 24h C&R care sa coste 60% din valoarea sedintelor cumulate.
Tine cont de dorintele pescarilor si vei avea numai de castigat, iar pescarii vor fi multumiti.
Pestele tot in balta ramane.![]()
Fire intinse!
Nu generaliza,este un singur paznic care face probleme tuturor si din cauza cariua nu mai vin o parte din pescari si patronul stie de el dar nu o sa il de afara ca,din cate stiu eu,este finul patronului sau cel putin asa pretinde el.Laurentiu scrie:Victore, tu stii mai bine.
Repet: imi pare rau ca am intrat in polemica asta.![]()
Mai spun doar atat, mai educati paznicii. Asta daca vrei sa-ti mai creasca nr de pescari. Atata timp cat noi suntem clienti platitori, nu suntem obligati sa inghitim mizeriile lor.![]()
O zi buna.