Am vazut !...merci ! Ca diametru al blank-ului ,e mai groasa sau mai subtire decat Genesis ?mikif scrie:uite aici:gor965 scrie:Fa-i si cateva poze la bat !...eventual un diametru al blank-ului langa mandrina ? ...merci !mikif scrie:Batul este cantarit pe un cantar electronic, maine o sa fac iarasi cantarirea.
http://www.crap.ro/forum/phpBB2/viewtop ... 686#124686
k karp gladio 3,9m 3,5 lb
Moderatori: gor965, florentiniuga
Re: k karp gladio 3,9m 3,5 lb
mai groasa....,o sa fac masuratorile maine. ( la mandrina, la imbinare si la varf)
crap.ro
- Bragau Laurentiu
- senior
Stie cineva unde se fac blancurile pt k-karp?
salutare tuturor
tin sa mentionez ca aceasta lanseta are un blanc foarte gros .
am tinut-o in mana saptamana trecuta la un magazin in brasov(la d-na CRISTINA MALUTAN) si am comparat blancul cu spodul de la baracuda (mustang 5 lb pt cei care cunosc ac lanseta) si am ramas surprins de faptul ca gladio avea un blanc mai gros decat spodul respectiv.
de greutate nu stiu ce sa zic decat ca asa pe pipaite este destul de grea(in jur de 500 g zic eu)
uitati-va aici http://www.profishing.ro/lansete-si-ver ... -5918.html este data la 440 g
tin sa mentionez ca aceasta lanseta are un blanc foarte gros .
am tinut-o in mana saptamana trecuta la un magazin in brasov(la d-na CRISTINA MALUTAN) si am comparat blancul cu spodul de la baracuda (mustang 5 lb pt cei care cunosc ac lanseta) si am ramas surprins de faptul ca gladio avea un blanc mai gros decat spodul respectiv.
de greutate nu stiu ce sa zic decat ca asa pe pipaite este destul de grea(in jur de 500 g zic eu)
uitati-va aici http://www.profishing.ro/lansete-si-ver ... -5918.html este data la 440 g
"Cine se fereste de agatatura , se fereste de crapi...in speta mari si foarte mari"
CLAUDIU CORAIU - B&C ENDURO CARP TEAM -
- Bragau Laurentiu
- senior
Si la ce bani era la vanzare?
- Marius Vintila
- senior
- Marius Vintila
- senior
Compromis s-ar face daca poti arunca 4-5 oz . Pretul este acceptabil, parerea mea.
MARIUS VINTILA
AVIATORS FISHING CLUB
AVIATORS FISHING CLUB
218 lei era pretul
si nu cred ca duce 4-5 oz avand in vedere ca este cam mladioasa in ciuda "big blancului"
si nu cred ca duce 4-5 oz avand in vedere ca este cam mladioasa in ciuda "big blancului"
"Cine se fereste de agatatura , se fereste de crapi...in speta mari si foarte mari"
- Bragau Laurentiu
- senior
Cand te referi ca este gros te referi ca este gros in carne sau ca are diametru mai mare?
in diametru