nada deloc, momeala, rame negre cu albeLaurentiu scrie:La ce momeala si nada a intrat cega?
Dunarea la Giurgiu
Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian, vali003
- Parhomencu
- utilizator
Re: Dunarea la Giurgiu
- Parhomencu
- utilizator
iesire sambayta 2 oictombrie. malu plin depescari care au sata si noaptea,. foarte prost , nu rea a prins nimeni. eu am luat un somotei, 3 fusari, un caras si o platica. urmeaza pozele maine dimineata cand ajungf la birou
- Parhomencu
- utilizator
- ionutniculae
- membru activ
- Parhomencu
- utilizator
in ultima vreme cam slabut. nu mai este ca vara, merge la 2-3 maxim 5 kgpe pescuialaionutniculae scrie:ceva miscare pe la giurgiu?
vrem sa facem o incercare la dunare in Giurgiu pe canalul ARA ma poate ajuta cineva cu informatii ... drum ....momeli ... locuri de pescuit
multumin anticipat cei care vrem sa plecam si suntem 4 baieti pentru prima oara pe dunare
mentionez ca mergem cu autorulota
multumin anticipat cei care vrem sa plecam si suntem 4 baieti pentru prima oara pe dunare
- ionutniculae
- membru activ
Cel putin ramai cu privelistea, sau cine stie , stres in fireGrecy scrie:vrem sa facem o incercare la dunare in Giurgiu pe canalul ARA ma poate ajuta cineva cu informatii ... drum ....momeli ... locuri de pescuit
Never give up
- Parhomencu
- utilizator
Incepe un nou an de pescuit la Dunare. SA vedem ce iese si anu asta fata de anul trecut. Doritorii pot sa frecventeze
- cristi0110
- utilizator
Fire zbuciumate, sa avem in acest an, si ne vedem pe Dunare.Parhomencu scrie:Incepe un nou an de pescuit la Dunare. SA vedem ce iese si anu asta fata de anul trecut. Doritorii pot sa frecventeze
anul asta voi merge pentru prima data la dunare in zona giurgiu.in zona giurgiu ptr prima data si rog pe aceasta cale daca cineva ma poate ajuta cu ceva sfaturi.daca se poate si locuri de pescuit?stiu ca acest lucru se afla mai greu,dar nu as vrea sa fiu dezamagit de la -prima iesire in aceasta zona.cu mult respect...
niciodata nu spun NICIODATA...
- Parhomencu
- utilizator
vine primavara si te instalrei cu mine pe garlabitza35 scrie:anul asta voi merge pentru prima data la dunare in zona giurgiu.in zona giurgiu ptr prima data si rog pe aceasta cale daca cineva ma poate ajuta cu ceva sfaturi.daca se poate si locuri de pescuit?stiu ca acest lucru se afla mai greu,dar nu as vrea sa fiu dezamagit de la -prima iesire in aceasta zona.cu mult respect...
imi doresc sa ajung pe la giurgiu,mai ales ca am auzit ceva lucruri frumoase despre canalul ara,locatia este si f f aproape de bucuresti ca sincer m-am cam saturat sa cotizez prin jurul bucurestiului,sper sa inceapa sa manance pana incepe prohibitia...ca o idee,exista ceva miscare primavara inainte de prohibitie pe canal cu respect
niciodata nu spun NICIODATA...
- Parhomencu
- utilizator
Si uite ca pe 20 martei veni cristi pe la neajlov unde facuram un pescuit. Un clean frumusel. Dupa 1 saptaman la fel, dar nimic, m-amintors pe Ara (26.03.2011) unde am prins 1 bucata carjanca si 2 platicele micute - atasexz poze. In dupa masa asta imi veni de o iesire, aruncai lansetele in masina si o intinsei la Ara. 2 capturi frumusele.
- Parhomencu
- utilizator
am uitat pozele, scuze
- ionutniculae
- membru activ