Multumim mult de raspuns d-le ''w'' . Tocmai asta e problema , ca eu numai pentru dunare si rauri mari le-as lua, pentru ca m-au incantat foarte mult, singurul lucru care m-a pus pe ganduri la ele a fost varful, care nu este prea flexibil, si ma gandesc ca nu va semnaliza bine cand ii voi pune clopotel.wwwww scrie:Am eu si Baracuda si Cormoran, exact modelele de care se vorbeste mai sus.
Baracuda sunt solide, cinstite. Au fost primele mele lansete. Initial aveam mulinete Tica pe ele, apoi am luat, de curiozitate, de la importator, si mulinete din aceeasi gama. Am fost placut impresionat si de astea - solide, lucrate curat. Pe Baracuda te boti baza, arunci lejer cu plumb de 150, poti arunca foarte departe cu ele, insa nu vad de ce ai vrea asta la Dunare. Varful nu mai e atat de sensibil (in comparatie cu Cormoranul) insa, per total, le declar castigatoare - chiar imi sunt ...dragi (ceva de genul...betele preferate).
ps: le-ai folosit pe dunare pe-astea? cum se prezinta?
Mai asteptam si alte pareri despre alte lansete folosite pe dunare, si la un pret mai redus.