Bugeac
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- Ion Mironov
- Partener
Re: Bugeac
mergem in 3....si poate iese ceva mai ieftin
- Madalin Dirla
- Veteran
El tot ce prinde elibereza asa ca tot in gaura iese!!!!!roni scrie:Daca ia 50 de kg isi amortizeaza investitia
De asta nu mai are balta pește. Pun pariu că cele 50 de kg erau numai ciortani la kilogram și montura era vestita bombă, care face ravagii pe orice baltă.jonny_23 scrie:am un prieten care merge acolo des....a luat acasa tot ...vreo 50 kg prinse in 12 ore numai la plantat....
- Ion Mironov
- Partener
Amos scrie:De asta nu mai are balta pește. Pun pariu că cele 50 de kg erau numai ciortani la kilogram și montura era vestita bombă, care face ravagii pe orice baltă.jonny_23 scrie:am un prieten care merge acolo des....a luat acasa tot ...vreo 50 kg prinse in 12 ore numai la plantat....
sincer el ma dus pe balta....insa garantez ca omu a venit de acasa cu lansete telescopice si cu moturile pregatite cu porumb pe fir de par..fara bombe.eu nici nu am desfacut lansetele si el le avea deja in apa...pacat ca a luat tot.
prietenul meu clinci era in dril cu un ten de vreo 6 kg....si cel in cauza mosu spunea sa nu mai stea cu el in dril ca ii scapa si pe deasupra ii incurca si sculele...omul era chitit sa prinda peste nu sa pescuiasca daca ma intelegi ce vreau sa zic
a scos un crap la vreo 8 kg ca pe porc din apa fara drill fara frana slaba....ca la pripon...am ramas si masca...si cand te gandesti ca noi ne chinuim sa nu scapam pestele....
- ionutniculae
- membru activ
S-a dus dreaku bugeac, pacat, in anii trecuti era super balta, parerea mea e ca din cauza celor care au balta, aia nu era balta care sa o goleasca pescarii, chiar daca luau cantitati impresionante
Never give up
Ca mai toate bălţile din Constanţa.ionutniculae scrie:S-a dus dreaku bugeac, pacat, in anii trecuti era super balta, parerea mea e ca din cauza celor care au balta, aia nu era balta care sa o goleasca pescarii, chiar daca luau cantitati impresionante
A fost cineva anul asta pe la Bugeac?Am auzit ca s-a populat cu ciortanica cat palma si te dispera.stiti ceva?
Cojocaru Radu
- janes romanes
- senior
bai frate da vad ca s au pus astia la voi in constanta sa distrugA TOATE baltile bune de crap...ce p..a mea o fii in capul lor eu nu inteleg frate am ajuns sa merg la unguri in loc sa ma bucur de peisaje dobrogene la mine in tara ....tara de kkt .....
- florin2778
- membru activ
balta sa populat cu tenisor si ciortanica te dispera trage la orice
Trebuie să mai așteptăm vreo 4-5 ani până crește.florin2778 scrie:balta sa populat cu tenisor si ciortanica te dispera trage la orice
Mai stie cineva ceva despre aceasta balta?Cum mai merge?
- elvis_armeanca
- senior
Buna ziua D-lor pescari.
As dorii sa fac o iesire pe lacul Bugeac. Orice detalii legate de conditia drumului catre lac (directia dinspre Bucuresti), detalii legate de pescuit (inclusiv locuri bune) pe acest lac in 2014 sunt bine venite si apreciate.
As dorii sa fac o iesire pe lacul Bugeac. Orice detalii legate de conditia drumului catre lac (directia dinspre Bucuresti), detalii legate de pescuit (inclusiv locuri bune) pe acest lac in 2014 sunt bine venite si apreciate.