intre mtx12-si mtx14?
Moderatori: gor965, florentiniuga
- dianu marin catalin
- senior
intre mtx12-si mtx14?
in curand vreau sa-mi achizitionez 4 buc.de mtx dar nu stiu la care sa ma hotarasc(12sau14).pentru toti posesori care au in dotare aceste bete sa dori si eu ceva informati despre aceste doua modeluri de mtx?
- dianu marin catalin
- senior
- dianu marin catalin
- senior
Re: intre mtx12-si mtx14?
nimeni?!!!!
- Alexandru Mihai
- Veteran
eu am 12 si sunt fosrte multumit de ele.
- Marius Vintila
- senior
Nu stiu daca gresesc da' mtx12 e o lanseta de spot. Are 4lb. In general de Hacuyo am auzit numai lucruri bune, iar de mtx14 ma batea si pe mine gandul sa iau 4 buc.
Spor!
Spor!
MARIUS VINTILA
AVIATORS FISHING CLUB
AVIATORS FISHING CLUB
- Alexandru Mihai
- Veteran
Nu este un spod...Daywalker scrie:Nu stiu daca gresesc da' mtx12 e o lanseta de spot. Are 4lb. In general de Hacuyo am auzit numai lucruri bune, iar de mtx14 ma batea si pe mine gandul sa iau 4 buc.
Spor!
- Marius Vintila
- senior
mtx12 nu e spot? Da-mi un link s-o vad si eu. Eu asa-mi aminteam ca ar fi spot:
http://danmitranescu.ro/180-359/-HAKUYO ... -4-lbs.php
Nu contest, poate ai dreptate.
http://danmitranescu.ro/180-359/-HAKUYO ... -4-lbs.php
Nu contest, poate ai dreptate.
MARIUS VINTILA
AVIATORS FISHING CLUB
AVIATORS FISHING CLUB
- Marius Vintila
- senior
- dianu marin catalin
- senior
intre mtx12-si mtx14? sau Lanseta Senzor Club 13' 3,5lbs? CARE AR FI MAI INDICATE?daca se poate vreu cate mai multe detali de la persoanele care le detin sau care au ceva cunostinte despre aceste bete???
- dianu marin catalin
- senior
nimeni nu are cunostinta de aceste modele k sa ma poata ajuta si pe mine sa ma deci ce sa cumpar!!!!!!!!!!!!!!!!?
despre mtx14 nu prea stiu multe in schimb de mtx 12 mai stiu ceva avand in vedere ca am aruncat de vreo cateva ori cu ele.
Concluzii:-bete bune rezistente DAR:-prea grele(500 g)
-inel plecare 50 face cu ochiul insa pe varf de 12 cu ceramica groasa este cam ineficient pentru ca degeaba firul la plecare nu este infranat de inelul 50 insa atunci cand ajunge pe la ultimele 2-3 inele mai ales inelul de vf brusc este infranat.
eu am bete cormoran uk carp eliminator (nu model ES) 3.90 3.5 lbs 415g si mulinete okuma pl860 si cine mi-a dat sa arunc cu hakuyo avea pe el synex -nush ce model dar stiu ca tamburul era mai mare ca la pl- si firul era la fel si la mine si la el. am aruncat mai putin cu vreo 30 m decat cu cormoranul meu . apoi am facut invers si i-am dat prietenului cu hakuyo sa arunce cu cormoran (ca nu cumva sa zicem ca de , eu sunt obisnuit cu cormoran si din cauza aceea arunc mai putin cu mtx-tipul actiunii betelor fiind acelasi doar ca mtx e putin mai rigid). a aruncat mai departe decat cu mtx .in dril mtx 12 ofera placere la pesti sariti de 5-6 kg
si inca ceva : cormoranul respectiv are inel de plecare 40
uite-te si la cormoran , modelul ce il am eu este doar la 30-40 lei diferenta de pret fata de mtx 12 , depinde de unde il cumperi.sau un maver genesis extreme 13' 3.5 lbs(are niste inele super-50-16)
Cat despre senzor club nush ce sa zic decat ca la banii astia sunt bete mai bune chiar mai bine un mtx 14 ca cica ar fi mai usor(vreo 430 g). de la senzor doar magicul merge dar este si la pret dublu.
PAREREA MEA SI ALEGEREA TA
Concluzii:-bete bune rezistente DAR:-prea grele(500 g)
-inel plecare 50 face cu ochiul insa pe varf de 12 cu ceramica groasa este cam ineficient pentru ca degeaba firul la plecare nu este infranat de inelul 50 insa atunci cand ajunge pe la ultimele 2-3 inele mai ales inelul de vf brusc este infranat.
eu am bete cormoran uk carp eliminator (nu model ES) 3.90 3.5 lbs 415g si mulinete okuma pl860 si cine mi-a dat sa arunc cu hakuyo avea pe el synex -nush ce model dar stiu ca tamburul era mai mare ca la pl- si firul era la fel si la mine si la el. am aruncat mai putin cu vreo 30 m decat cu cormoranul meu . apoi am facut invers si i-am dat prietenului cu hakuyo sa arunce cu cormoran (ca nu cumva sa zicem ca de , eu sunt obisnuit cu cormoran si din cauza aceea arunc mai putin cu mtx-tipul actiunii betelor fiind acelasi doar ca mtx e putin mai rigid). a aruncat mai departe decat cu mtx .in dril mtx 12 ofera placere la pesti sariti de 5-6 kg
si inca ceva : cormoranul respectiv are inel de plecare 40
uite-te si la cormoran , modelul ce il am eu este doar la 30-40 lei diferenta de pret fata de mtx 12 , depinde de unde il cumperi.sau un maver genesis extreme 13' 3.5 lbs(are niste inele super-50-16)
Cat despre senzor club nush ce sa zic decat ca la banii astia sunt bete mai bune chiar mai bine un mtx 14 ca cica ar fi mai usor(vreo 430 g). de la senzor doar magicul merge dar este si la pret dublu.
PAREREA MEA SI ALEGEREA TA
"Cine se fereste de agatatura , se fereste de crapi...in speta mari si foarte mari"
CLAUDIU CORAIU - B&C ENDURO CARP TEAM -
CLAUDIU CORAIU - B&C ENDURO CARP TEAM -