Lanseta Lanseta Wychwood Solace Carp 3.6m/3lbs

Moderatori: gor965, florentiniuga

Scrie răspuns
stanica2001
utilizator
utilizator

Lanseta Lanseta Wychwood Solace Carp 3.6m/3lbs

Mesaj de stanica2001 » 19 Noi 2010, 09:17

Ce parere aveti despre aceasta lanseta si daca ati pescuit-o cu ce greutati se incarca cel mai bine, arata bine si as achizitiona 4 bucati, pe care sa le echipez cu Okuma PL 865.
Multumesc!
Marius

stanica2001
utilizator
utilizator

Re: Lanseta Lanseta Wychwood Solace Carp 3.6m/3lbs

Mesaj de stanica2001 » 21 Noi 2010, 20:38

Chear nu are nimeni aceste lansete?

mirceasd
Veteran
Veteran

Re: Lanseta Lanseta Wychwood Solace Carp 3.6m/3lbs

Mesaj de mirceasd » 01 Dec 2010, 13:29

Solace nu am ,dar am Maximiser si Riot de 3,60 m si 3,0 lbs despre care iti pot spune urmatoarele:
- blank foarte subtire,inele SIC subtiri de calitate 40-14 ,primul inel suficient de deparat de mandrina ca sa poti arunca si cu mulinete tip Big Pit ,mandrine Fuji ,finisaje super dar pastreza linia de clasic englezesc ,placute in drill ,foarte usoare;
-Maximiser ,are actiune mediu de varf (nu le nimersc eu niciodata cu clasificarile ) adica se indoaie dupa al treilea inel,incarcare optima 100 g, poti arunca in conditii de siguranta pana la 115 g (adica cu atat am incercat eu,nu stiu daca merge mai mult ,oricum nu sunt tipul de pescar care stoarce pana la limita potentialul unei lansete), merge si cu PVA sau cu naditor dar mai finut, aruncari medii spre lungi (eu inteleg aruncari intre 80-110 m);
-Riot, se indoaie intre al doilea si al treilea inel (spuneti voi in ce categorie intra),incarcare optima 100 g, poti arunca in conditii de siguranta pana la 110 g, merge si cu PVA mic, nu te sfatuiesc sa dai cu naditor din cauza actiunii rapide care face sa-ti zboare mixul de pe arc ,daca te dai la ea, aruncari medii spre lungi ;
Judecand dupa cele expuse mai sus si tinand cont de bugetul propus sigur m-as duce in locul tau sa vad cum sunt si sa le scutur macar putin pentru a vedea daca mi-ar fi potrivite.
Spor.
Fire intinse.
Nu sunt un pescar grozav dar ma simt grozav pe balta.

Scrie răspuns

Înapoi la “Undite si lansete”