Vand 2 scaune
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Vand 2 scaune
Vand doua scaune Senzor Tronic noi noute in cutie.Scaun cu manere,spatar reglabil,picioare ajustabile pe inaltime si talpi pentru namol.Pret-250buc.Predare personala in Brasov.
Re: Vand 2 scaune
450 amandoua scaune
Le-ai luat de la senzor luna asta cu reducere 50% adica 145 lei bucata si vrei acum 225 lei bucata?
De unde rasariti bisnitarilor?
Bisnitar e ma.. nu eu.Pentru cine doreste am factura de la totalfishing cu pret 260
Ultima oară modificat 21 Noi 2010, 15:16 de către iuuli, modificat 1 dată în total.
domnilor,pastrati decenta si limita bunului simt.
N-avea cum pt. ca nu au avut scaune in stoc nici inainte de reducereLaurentiu scrie:Le-ai luat de la senzor luna asta cu reducere 50% adica 145 lei bucata si vrei acum 225 lei bucata?
I Fish. Therefore I am.
- arapaima_45
- utilizator
@are dreptate omul ,nu aveau scaune .
sal , ma intereseaza o bucata ,ofer 150 ron si platesc eu transportul
SA PESCUIM BINE !
vreau si eu unul la 150 si il ridic din brasov eu maine
Nascut sa pescuiesc ...... fortat sa muncesc !!!!
160!! sunt din bv
200 lei cu posibilitatea sa-l ridic din Timisoara
Viitorul mă interesează foarte mult... este locul unde vreau să-mi petrec următorii ani de viață
ai MP
Viitorul mă interesează foarte mult... este locul unde vreau să-mi petrec următorii ani de viață
ofer 300 pentru 2 buc. in Brasov