sau sa se lege montura de linia principala sau inaintas cu agrafagor965 scrie:Atentie ca e o moda sa se puna in spatele plumbului sau al momitorului , un opritor .
Lanseuri lungi
Moderator: florentiniuga
Re: Lanseuri lungi
I Fish. Therefore I am.
Le-am facut "pierdute" pina la urma, sa fie acolo... Fac poze diseara si le pun sa le vedeti.
Asa arata
Scoti tubul de pe inelul vartejului, si vartejul il fixezi in clips. Si cam asta e. Nu-mi dau seama bine din poza. Firul de par l-ai facut din alt fir??
I Fish. Therefore I am.
...unde ai gasit antitangle rosu ?! L-ai pus sa nu fie de deochi ! Pe bune ,ai mai vazut pe cineva pescuind la crap cu atata material rosu la montura ? ...si ce cauta conectorul la jumatatea tubului ? Vartejul nu trebuie sa intre in tubul antitangle ci in conector (daca e un vartejde 8 intra la fix) !...forfacul e cam lung !Reluaurel scrie:Asa arata
- Bragau Laurentiu
- senior
Pune un vartej de opt ar trebui sa intre la fix in conector,forfac de 10, 12cm si plumbul poti sa renunti la acea agrafa de pe el, pune un plumb numai cu vartej pe care sa il introduci direct in locasul conectorului.Si renunta la tubul antitangle rosu.Sfatul meu e sa pui unul care se confunda cu substratul
Daca prinde cu sorcova aia ...ne-a terminat !pharaoh scrie:Cred ca deja este pe balta
- zfcristian
- senior
O avea si crapu onoarea lui!gor965 scrie:Daca prinde cu sorcova aia ...ne-a terminat !pharaoh scrie:Cred ca deja este pe balta
1) Esti pe net
2) Esti pe forumul Infopescar.tv
3) Imi citesti semnatura
5) Nu ai observat ca lipseste punctul 4
6) Tocmai ai verificat daca exista punctul 4 sau nu
7) Zambesti, sau chiar razi!!!
2) Esti pe forumul Infopescar.tv
3) Imi citesti semnatura
5) Nu ai observat ca lipseste punctul 4
6) Tocmai ai verificat daca exista punctul 4 sau nu
7) Zambesti, sau chiar razi!!!
Bai da carcotasi mai sunteti !
Ce fel de pescari sunteti voi daca nu va dati seama dintr-o poza cum e facuta montura aia ??? Ia uitati-va mai bine, sau tre sa va fac o "schita" ?
Si daca e rosu ce are ? Uite , cu sorcova aia am luat o bucata la 4.800 si alta la 3.200 !
Ce fel de pescari sunteti voi daca nu va dati seama dintr-o poza cum e facuta montura aia ??? Ia uitati-va mai bine, sau tre sa va fac o "schita" ?
Si daca e rosu ce are ? Uite , cu sorcova aia am luat o bucata la 4.800 si alta la 3.200 !
Pai vezi...daca era verde ,prindeai 10 bucati de-astea mici si 5 mai mari !Reluaurel scrie:............
Acum serios vorbind , vartejul trebuie sa ramana blocat in clips , altfel principiul de plumb pierdut e egal cu ZERO in caz de agatatura sau ruperea liniei principale !
Hai mah, ce naiba, nu-ti dai seama nici acum ca vartejul ramane in clips, si ca montura e 100% corecta ???
Cum ma-sa ramane vartejul in clips cand are tras mansonul ala pe el ? Cui de siguranta nu are...clipsul este Korda ?...si daca-i Korda , vartejul nu e de 8 daca incape cu plasticul tras pe el !Reluaurel scrie:Hai mah, ce naiba, nu-ti dai seama nici acum ca vartejul ramane in clips, si ca montura e 100% corecta ???
Pe cuvant , acelasi sistem de eliberare a plumbului ti-l pot face si eu fara sa folosesc conectori !
p.s
Cand zic ca trebuie sa ramana vartejul in clips ,ma refer la ce se intampla cand plumbul e blocat si trage pestele ,nu cand trage pescarul !
Vartejul e mai mic de 8. Pentru ca se vede ca intra prea mult in clips. Tubul tras peste el cred ca il ajuta sa stea cat de cat blocat. Fara artificiul asta nu ar sta.
I Fish. Therefore I am.
- Marius Vintila
- senior
Pentu usurinta si ca sa nu gresesti (ma refer la dimensiuni) cumpara componentele monturii de la aceeasi firma. Vezi ca sunt unele firme care dau tot, tu doar trebuie sa le legi.
MARIUS VINTILA
AVIATORS FISHING CLUB
AVIATORS FISHING CLUB