[quote="Dan Mitranescu"]@ Razvan
Ai sustinerea mea in eliminarea momitorului in concursurile de pe MV2 in situatia in care ... am sa vad ca sustii eliminarea regulilor de genul : "exclusiv la boilies" , "nu se puncteaza tenul" ,"se puncteaza de la 5kg (nu de la 1,5kg) " ,"interzis porumbul la ac si la nadit" ...in alte concursuri.
Numai asa faci dovada ca cererea ta de eliminare a momitoarelor din concursurile de pe MV2 este sustinuta de dorinta apropierii regulamentelor de cele internationale. Pana atunci pare a fi un interes personal.
Momitorul reprezinta o mica extindere a bagajului de cunostinte pe care le are pescarul de crap , iar regulile de mai sus sunt o limitare a acestora.
Un exemplu (ca sa vorbim aceiasi limba
) : cei mai buni si completi luptatori sunt cei din MMA . Normal ca un boxer vrea sa se bata cu ei numai in stilul pe care il stie. Eu as prefera sa ma bat cu ei la sah ... !
Atata timp cat MMA in pescuit inseamna regulament CIPS-FIPS hai sa tindem catre "complet".
Dane as incepe cu o intrebare daca imi este permis
Care este satisfactia ta ca pescar de crap?
Cand prinzi mic si mult sau cand dai in dulapi si corpul iti este invadat de adrenalina si iti dai seama ca prin strategia pe care ai adoptato ,ti-a venit si ai reusit sa pui pe mal un dulap trecut de 15 kg?
Eu de exemplu nu sunt adeptul pescuitului viteza si nu din cauza faptului cum ar tinde sa creada unii,ca nu-mi place munca in stand.Ba din contra pot sa-ti confirme atat Iohann cat si TOTO ,faptul ca de joi pana duminica am dormit doar 6 ore langa lansete.Ptr mine placerea de a pescui la crap este incununata in mom in care stiu ca la capatul liniei am ceva mare.Pescuitul la ciortan devine foarte repede rutina si sti ca in mom in care ai lansat te astepti 90% sa-ti intre nu mai mare de 5 kg.
Nu sunt impotriva porumbului si a oricarei nada din derivatele acestuia,nu am absolut nici o problema cu tenul samd.
Dar hai sa nu amestecam pescuitul la crap traditional ,cu pescutiul la feeder cu scule fine.
Si iti mai spun ceva:atat timp cat MV va fi populata in mod sistematic cu peste nou ,absolut nimeni pe clasamentul cantitate si pescuind la boilies,nu va face mare lucru in fata la mamaliga.Sti si tu asta foarte bine si cred ca-mi dai dreptate.
Eu cand ti-am spus ca eram foarte bucuros de faptul ca am facut o medie foarte mare pe primi 5 pesti ,insemna faptul ca strategia de a captura si selecta pestii foarte mari a dat rezultate.
Ptr ca nu stiu daca tu ai avut din 17 pesti dati la cantar ,cantitatea de 120 kg.Eu cred ca tu faceai 120 kg din cel putin 30 pesti.
Pana la urma toti cei care merg la concursuri trag ptr acelasi tel.Cantitatea de peste scos si cantarit.
Oricum ma voi opri din acest subiect ptr ca sunt pescari pe care ii deranjeaza faptul ca am castigat un concurs si ei cred acum ca mi-am luat avant,ceea ce este total gresit.
O zi buna iti si va doresc.