BUNA ZIUA TUTUROR
Doresc si eu cateva informatii/sfaturi referitor la urmatoarele lansete:
-maver inspiration 3,90 3,5 lbs
-senzor magic 3,90 3,5 lbs
m-ar interesa actiunea(rapida,parabolica etc.) , comportament in drill , distante de lansare(pt cei ce au folosit) ;
mai ales cei ce aveti sau a-ti avut aceste lansete va rog sa ma sfatuiti pt ca as dori sa achizitionezi 3 buc si sa le "imperechez" cu niste bblc-uri .
Astept sfaturi.
MULTUMESC
MAVER INSPIRATION vs SENZOR MAGIC
Moderatori: gor965, florentiniuga
MAVER INSPIRATION vs SENZOR MAGIC
"Cine se fereste de agatatura , se fereste de crapi...in speta mari si foarte mari"
CLAUDIU CORAIU - B&C ENDURO CARP TEAM -
Re: MAVER INSPIRATION vs SENZOR MAGIC
eu am avut vechile magicuri si acum mi-am luat modelul nou ....ce pot sa iti spun despre ele este ca sunt niste lansete super ...aruncari bune ...blank incredibil de bun ...se incarca bine cu 100 -110 g si oboseste pestele in drill ..eu unul nu le-as da decat ptr century sau free spirit-uri ...
multumesc de raspuns Dragos85 si inca ceva te rog:
este vreo diferenta intre vechiul magic si cel nou?
faza este ca nu mai gasesc la aceasta ora magicuri........ mi s-a spus ca doar de la primavara dc mai apar
ce greutate au?
este vreo diferenta intre vechiul magic si cel nou?
faza este ca nu mai gasesc la aceasta ora magicuri........ mi s-a spus ca doar de la primavara dc mai apar
ce greutate au?
"Cine se fereste de agatatura , se fereste de crapi...in speta mari si foarte mari"
Apropo , de unde ti-ai luat noile magicuri?
abia le-am luat modelul nou ...nu am dat inca cu ele .. dar alea vechi erau super ca lansete..