Va salut, sunt probabil cel mai nou membru al forumului (pentru 5 minute). Ma numesc Eugen, sunt din Bucuresti, 30 de ani si ghici ce: am ca hobby, printre altele, si pescuitul. O fac deocamdata la nivel de amator, dar incerc... Am si un site (blog, nu magazin) cu profil pescaresc unde mai bat campii despre pescuit si ... cam atat. Restul... prin topicurile din forum!
PS
Am ajuns la voi prin recomandarea unui prieten.
Fir intins tuturor!
Va saluta pescarul amator
Re: Va saluta pescarul amator
Bine ai venit !eugenp scrie:Va salut, sunt probabil cel mai nou membru al forumului (pentru 5 minute). Ma numesc Eugen, sunt din Bucuresti, 30 de ani si ghici ce: am ca hobby, printre altele, si pescuitul. O fac deocamdata la nivel de amator, dar incerc... Am si un site (blog, nu magazin) cu profil pescaresc unde mai bat campii despre pescuit si ... cam atat. Restul... prin topicurile din forum!
PS
Fir intins tuturor!
navigare placuta....
- stefan_kwr
- Veteran
Salut Eugen, bine ai venit pe acest forum si fii atent ca atunci cand e vorba de pescuit, niciodata nu batem campii!!!eugenp scrie:Va salut, sunt probabil cel mai nou membru al forumului (pentru 5 minute). Ma numesc Eugen, sunt din Bucuresti, 30 de ani si ghici ce: am ca hobby, printre altele, si pescuitul. O fac deocamdata la nivel de amator, dar incerc... Am si un site (blog, nu magazin) cu profil pescaresc unde mai bat campii despre pescuit si ... cam atat. Restul... prin topicurile din forum!
PS
Fir intins tuturor!
- raressorin
- utilizator
bine ai venit la forum
- mario_kempes10
- senior