salutari de la Craiova
Re: salutari de la Craiova
Lasa frate ca frontiera si-a tras masini de moare lumea sa ne alerge pe noi....ca pe electricieni si pe cei cu plase.....nu au benzina de barci...
Dunarea e cel mai bun loc si Jiul,in rest...pauza.Balti nu prea
- raressorin
- utilizator
bine ai venit in forum.FIR INTINS
nicu din craiova ,multa dreptate aveti cu baltile de la noi din judet sa ales prafu de pescuitul, sportiv recreativ ' daca se ''pescuieste '' cu plase, pe toate baltile mari sau mici ,pripoane,parasute ,cit mai multe cirlige pe fir etc. fire intinse
- croitoru liviu
- utilizator
Dragi prieteni pescari olteni chiar si asa braconate cum sunt baltile din imprejurimile craiovei va asigur ca inca mai au peste,insa este foarte important ca noi pescarii sa il protejam asa cum putem si aici ma refer la eliberarea puietului.La fiecare partida de pescuit observ in juvelnicele asa zisilor pescari carasei sau ciortanei care nu depasesc 10 centimetri,daca noi luam acasa chiar si puietul cum sa avem pretentii sa prindem peste.In legatura cu baltile care numai au peste eu nu cred decat ca e o abureala,un pescar adevarat prinde peste atunci cand cei din jurul lor nu prind,pot sa va spun ca acum o saptamana am fost in cea mai braconat balta,unul din bazinele de la bistret si in ciuda vremii au mancat 4 ciortani,primii ciortani pe anul asta ,asa ca nu mai spuneti ca baltile nu au peste.
Presimt ca anul asta o sa facem treaba buna la bistret,pacat ca pestele e cam mic.
fire intinse la toata lumea!
Presimt ca anul asta o sa facem treaba buna la bistret,pacat ca pestele e cam mic.
fire intinse la toata lumea!
- Allen Besnovich
- Veteran
Daca tot dai detalii, de ce nu spui ceva concret? Care dintre bazine? fir intins
C.S. OLTENIA FISHING
nea ALINE lasa bre maruntisul , si hai sa pridem ceva monstruleti, ce zici?alinuu scrie:Daca tot dai detalii, de ce nu spui ceva concret? Care dintre bazine? fir intins
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
- AcidAzotic
- membru activ
Salut Prodane si spor la prinderea monstruletilor indiferent ca-i prinzi singur ,s-au impreuna cu Alin.sorprodan scrie:nea ALINE lasa bre maruntisul , si hai sa pridem ceva monstruleti, ce zici?alinuu scrie:Daca tot dai detalii, de ce nu spui ceva concret? Care dintre bazine? fir intins
da maestre,,,,, o facem la vara acum ma ocup de rapitori,,,AcidAzotic scrie:Salut Prodane si spor la prinderea monstruletilor indiferent ca-i prinzi singur ,s-au impreuna cu Alin.sorprodan scrie:nea ALINE lasa bre maruntisul , si hai sa pridem ceva monstruleti, ce zici?alinuu scrie:Daca tot dai detalii, de ce nu spui ceva concret? Care dintre bazine? fir intins
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
- croitoru liviu
- utilizator
Salut domnu alin daca imi lasai un msj p mess iti spuneam fara probleme ,eu am fost in perioada aia cand au fost 15 grade ,cum treci podul Desnatuiului in stanga jos se formeaza o baltuta din care trag aia cu pompele ,e imposibil sa nu o observi.