SUPER CUPA CAMPIONILOR -MOARA VLASIEI 2-editia 1-Desfasurare

Moderator: florentiniuga

Scrie răspuns
Alexandru Mihai
Veteran
Veteran

Re: SUPER CUPA CAMPIONILOR -MOARA VLASIEI 2-editia 1-Desfasurare

Mesaj de Alexandru Mihai » 16 Noi 2010, 14:53

Deci...nu mai scap de asta in veci...militiene...sau lasa ... :D
---<>< ---<>< ---<><

Dan Mitranescu
Partener
Partener

Mesaj de Dan Mitranescu » 16 Noi 2010, 16:16

@Razvan,
De cand ne-am cunoscut la Darvari mi-am dat seama ca esti pasionat de pescuit si eu am respectat intodeauna acest lucru. Tot atunci mi-am dat seama ca ma apreciezi ca pescar si-ti multumesc.
Sper ca rezultatele din ultima vreme sa continue si la tine mai ales ca ai un partener cu care eu am o amicitie placuta, castigata in timp, un pescar pe care l-am apreciat intotdeauna ... Iohan. Pescuieste la boilies , dar nu ai sa-l auzi ca injura mamaliga vreodata . :D Jos palaria pentru felul lui de a fi.

La asta doream sa ajung : fiecare are dreptul sa pescuiasca cu ce doreste in limitele regulamentului si frumos este ca acest lucru sa nu fie un deranj pentru altii.
Personal pescuiesc la ce trage , nu cau praguri daca prind mai bine pe namol si nu folosesc lansete de 500 euro daca pot sa arunc si cu cele de 50 de euro la fel... asa sunt eu. Atata timp cat eu nu reprosez nimanui nimic am pretentia sa fiu tratat la fel .

Dan Mitranescu
Partener
Partener

Mesaj de Dan Mitranescu » 16 Noi 2010, 16:31

Victor Hodorog scrie:"am castigat cu mamaliga facuta din malai grisat de la Lujerul" :))

recordul actual de cantitate la Moara Vlasiei si recordul national intr-un concurs oficial a fost realizat cu boiliesuri, mamaliga facuta din malai grisat de la Lujerul made by Dan Mitranescu si mamaliga facuta din malai grisat de la Lujerul + niste orz :D made by Vasile Baboieru :D , + seminte.
Pentru mine tot ce vad in aceasta mare reusita sunt : Gabi Tomulescu , Mihai Stanescu si Sorin Rudeanu.

Ca au folosit nade prinzatoare este un lucru comun , deoarece sunt multi cei care au folosit aceleasi variante.
Pescarii inaintea nadei si sportul inaintea intereselor ! Restul vin de la sine ...

Razvan Garcea
senior
senior

Mesaj de Razvan Garcea » 16 Noi 2010, 21:48

Dan Mitranescu scrie:@Razvan,
De cand ne-am cunoscut la Darvari mi-am dat seama ca esti pasionat de pescuit si eu am respectat intodeauna acest lucru. Tot atunci mi-am dat seama ca ma apreciezi ca pescar si-ti multumesc.
Sper ca rezultatele din ultima vreme sa continue si la tine mai ales ca ai un partener cu care eu am o amicitie placuta, castigata in timp, un pescar pe care l-am apreciat intotdeauna ... Iohan. Pescuieste la boilies , dar nu ai sa-l auzi ca injura mamaliga vreodata . :D Jos palaria pentru felul lui de a fi.

La asta doream sa ajung : fiecare are dreptul sa pescuiasca cu ce doreste in limitele regulamentului si frumos este ca acest lucru sa nu fie un deranj pentru altii.
Personal pescuiesc la ce trage , nu cau praguri daca prind mai bine pe namol si nu folosesc lansete de 500 euro daca pot sa arunc si cu cele de 50 de euro la fel... asa sunt eu. Atata timp cat eu nu reprosez nimanui nimic am pretentia sa fiu tratat la fel .
Nu am contestat absolut deloc modul tau de a prinde peste,ba din contra l-am respectat si l-am apreciat.Inteleg foarte bine ceea ce doresti tu sa faci si mai ales ceea ce ai facut pana acum.
Referitor la faptul ca pe tine si pe Gaby Tomulescu nu va cunoaste nimeni....este total gresit.Sa sti ca va cunoaste o tara intreaga si absolut toata crema pescuitului la crap care a participat la mondialul trecut.
Referitor la Iohann nu am cum sa vorbesc decat la superlativ,este primul pescar care mi-a pus un trofeu in mana si alaturi de care am 4 participari si clasari pe podium.Orice clasare buna a mea in viitorul meu ca pescar ii va apartine in totalitate si pe tot parcursul vietii mele.Iohann alaturi de Radu Badica sunt doi pescari extrem de valorosi care cred in mine ca pescar si in vointa mea de a invata si de a muncii pe rupte in concursuri iar ptr asta nu-i voi dezamagi.
In incheiere as dori sa-ti spun si sa te asigur in acelasi timp ca aceste postari nu au fost nici pe departe intepaturi sau alte chestii,au fost niste ganduri si pareri strict personale.
O seara buna iti si va doresc.
SENIOR CRAP CLUB

pescar orhei
senior
senior

Mesaj de pescar orhei » 16 Noi 2010, 23:44

catalin duta scrie:Bravo Dan si Florin un pescuit de exceptie unde nu mi-ati dat nici o sansa,bravo,bravo,bravo.!!!
De Maty, ce mai zici acum?

vioril
Veteran
Veteran

Mesaj de vioril » 17 Noi 2010, 00:00

Salut Razvane !

acum daca tot ai inceput sa o iei pe calea cea buna ( adica un bun INFOPESCAR ) , ne poti spune si noua ( nu numai mie ) cu ce mai axact ati dat , cum si cand ati nadit , daca ati dipuit cu ceva bilele , timpul sau intervalul la care ati schimbat momeala ( boiliesurile solubile sau nesolubile ) , care au fost monturile ( ace , fir , lungimea rigului ) , cum a fost intreaga abordare de la inceput , ati schimbat-o intre timp ?????????

Cred ca sunt multi cei ce vor aceste informatii ( nu de alceva dar invata-me si pe noi cum e cu bilele , ca se pare ca nu e usor deloc ) .

sincere salutari si felicitari atat tie cat si intregii echipe alaturi de care ai muncit !!!!

=D> =D> =D>

:-h

---<>< ---<>< ---<><

Ciuchi
membru activ
membru activ

Mesaj de Ciuchi » 17 Noi 2010, 00:27

Razvan Garcea scrie:Oricum la primavara se pare ca nu va mai fi admis naditorul,momitorul sau alt fel de feeder,doar plumbul si atunci te asigur ca altfel vor sta lucrurile .
Da Razvane, dar nu se vor scoate saculetii PVA ;)

Felicitari tuturor participantilor si organizatorilor!
Daniel Ciuchendea

Razvan Garcea
senior
senior

Mesaj de Razvan Garcea » 17 Noi 2010, 22:47

[quote="vioril"]Salut Razvane !

acum daca tot ai inceput sa o iei pe calea cea buna ( adica un bun INFOPESCAR ) , ne poti spune si noua ( nu numai mie ) cu ce mai axact ati dat , cum si cand ati nadit , daca ati dipuit cu ceva bilele , timpul sau intervalul la care ati schimbat momeala ( boiliesurile solubile sau nesolubile ) , care au fost monturile ( ace , fir , lungimea rigului ) , cum a fost intreaga abordare de la inceput , ati schimbat-o intre timp ?????????

Cred ca sunt multi cei ce vor aceste informatii ( nu de alceva dar invata-me si pe noi cum e cu bilele , ca se pare ca nu e usor deloc ) .

sincere salutari si felicitari atat tie cat si intregii echipe alaturi de care ai muncit !!!!

=D> =D> =D>

Infopescar nu m-am simtit niciodata,pescar de competitie la fel.Strategia a fost la ultimul concurs pusa la cale in mare parte de Radu Badica si Iohann.Oricum strategia o poti schimba din mers si asta iti pot confirma si pescarii cu state vechi in domeniu.La carlig s-a dat numai cu bile tari iar nadirea normal ca o faci dupa prinderea fiecarui peste ;) mai light asa.Lungimea monturii este cea normala iar a firului de par la fel.De invatat vei invata numai pe balta asa ca fir intins.Sfaturi mai multe nu sunt eu in masura sa dau deoarece eu am fost inventat abia anul acesta de catre Iohann ,caruia ii multumesc inca o data pe aceasta cale.Incredere mi-au acordat TOTO de la MEET CARP COMPANY care mi-a pus la dispozitie absolut tot ce am avut nevoie si nu in ultimul rand Radu Badica care mi-a acordat si inspirat incredere si care este un manager deosebit stiind ca absolut tot ce-mi spune va fi exact asa.
Restul e Can-Can ;)
SENIOR CRAP CLUB

Razvan Garcea
senior
senior

Mesaj de Razvan Garcea » 17 Noi 2010, 22:48

Ciuchi scrie:
Razvan Garcea scrie:Oricum la primavara se pare ca nu va mai fi admis naditorul,momitorul sau alt fel de feeder,doar plumbul si atunci te asigur ca altfel vor sta lucrurile .
Da Razvane, dar nu se vor scoate saculetii PVA ;)

Felicitari tuturor participantilor si organizatorilor!
Crezi ca vor avea acelasi efect?Eu am mari dubii
;)
SENIOR CRAP CLUB

vioril
Veteran
Veteran

Mesaj de vioril » 17 Noi 2010, 23:28

=D> =D> =D>

dan _city_center
senior
senior

Mesaj de dan _city_center » 18 Noi 2010, 13:14

@Razvan, unde ai citit regulamentul concursului din primavara?...... :D
primul concurs e in plina iarna ;)
Baricada Carp Club

Razvan Garcea
senior
senior

Mesaj de Razvan Garcea » 18 Noi 2010, 22:55

dan _city_center scrie:

@Razvan, unde ai citit regulamentul concursului din primavara?...... :D
primul concurs e in plina iarna ;)
Poate nu ma refeream in mod special la concursul tau Danutze ;)
Oricum si tie ti-as da un sfat care este agreat de catre foarte multi pescari....fara naditoare ,doar cu plumb >:D<
SENIOR CRAP CLUB

85alexe
utilizator
utilizator

Mesaj de 85alexe » 19 Noi 2010, 00:37

@ Razvan G.
sa-mi fie cu iertare dar ai impresia ca esti singurul care pescuieste cu bile (sau echipa voastra)???
din certaret pe forum in 2-3 luni ai devenit expert in bile ... + moderator BD :-t

mircea62
Veteran
Veteran

Mesaj de mircea62 » 19 Noi 2010, 10:07

Poate ne dai si noua niste argumente de ce e asa de rau sa pescuiesti cu naditoare. :!:

Dan Mitranescu
Partener
Partener

Mesaj de Dan Mitranescu » 19 Noi 2010, 12:15

@ Razvan
Ai sustinerea mea in eliminarea momitorului in concursurile de pe MV2 in situatia in care ... am sa vad ca sustii eliminarea regulilor de genul : "exclusiv la boilies" , "nu se puncteaza tenul" ,"se puncteaza de la 5kg (nu de la 1,5kg) " ,"interzis porumbul la ac si la nadit" ...in alte concursuri.

Numai asa faci dovada ca cererea ta de eliminare a momitoarelor din concursurile de pe MV2 este sustinuta de dorinta apropierii regulamentelor de cele internationale. Pana atunci pare a fi un interes personal.

Momitorul reprezinta o mica extindere a bagajului de cunostinte pe care le are pescarul de crap , iar regulile de mai sus sunt o limitare a acestora.

Un exemplu (ca sa vorbim aceiasi limba :D ) : cei mai buni si completi luptatori sunt cei din MMA . Normal ca un boxer vrea sa se bata cu ei numai in stilul pe care il stie. Eu as prefera sa ma bat cu ei la sah ... ! :D

Atata timp cat MMA in pescuit inseamna regulament CIPS-FIPS hai sa tindem catre "complet".

P.S. Momitorul in pescuit este ca "boxul" pe mana celor din MMA ... :D

Scrie răspuns

Înapoi la “Crap si somn”