Votati Gogu- Moderator !
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
Re: Votati Gogu- Moderator !
gogule sa stii ca io ma tradui sa scibalesc cetet da tu buchisesti mai greu ca vad ca apari la ore mici cu ochii rosii si iara te luasi de psodonimu meu si asta manerveaza la colme cami lua o gramada panal gasii ca alea cu rozonanta de pescari era ocupate de mult si nam vrut sa fiu un luser obisnuit
-
- VIP+++
apreciez gestu da a scrie la unison cu asentimentu meu ligvistic si transmit salutari la a ta sotie faina care e imposibil sa nu te aprecieze la adevarata ta valorea pentru simplu fapt ca ma cunosti si ma conversezi pa net !
ales gute maine froinde fritz nimitz hantz !
ales gute maine froinde fritz nimitz hantz !
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
Gogule eu te-as vota da nu stiu cum. Ca n-ai nici buton de ala de votare si nici lista.
Cum sa fac?!
Cum sa fac?!
Vreti sa faceti "blat" pe fata ?cosmin79 scrie:Gogule eu te-as vota da nu stiu cum. Ca n-ai nici buton de ala de votare si nici lista.
Cum sa fac?!
"Pe la spate" ar fi recomandat ca sa nu va ia DNA-ul ca tot n-are alta treaba !
gogutule in naivitatea ta di plaies gresesti ca io nu te stiu si nici nu vreau sa te conosc iar despre aprecierea concobinelor despre noi astia cu pescuitu mai ales nuti fa iluzii
ps.io nu ma conversez cu tine ci numamdau cu parerea ca si asta e o forma de expremare libera forumistica
ps.io nu ma conversez cu tine ci numamdau cu parerea ca si asta e o forma de expremare libera forumistica
Cosmin 79, poti ridica mana. BOTON chir daca ai avea.... tot nu merg aparatele!
Gata Gogule, s-a trcut de jumatate: dintr-o privire o pastului lui Cosmin 79 sunt deja 170 de participanti!!!!
-
- VIP+++
Gogule,am o presimtire...Cre ca de ajun, te pune Mos Craciun moderator,simt io...Am vorbit si cu renu'..
-
- VIP+++
nu mai vreau ! mia explicat unu pa privat ca trebuie sa nu mai vorbesc aiurea daca sunt moder si io nam frana la gura . cand injur ma simt cel mai roman dintre tigani ! Ales buless !timer scrie:Gogule,am o presimtire...Cre ca de ajun, te pune Mos Craciun moderator,simt io...Am vorbit si cu renu'..
moderatorul cinstit cu vorba fumosa vorbeste,,,,,,,,care le este ,bre,,,,,,,,,,,,,,,,,,gogu steriade scrie:nu mai vreau ! mia explicat unu pa privat ca trebuie sa nu mai vorbesc aiurea daca sunt moder si io nam frana la gura . cand injur ma simt cel mai roman dintre tigani ! Ales buless !timer scrie:Gogule,am o presimtire...Cre ca de ajun, te pune Mos Craciun moderator,simt io...Am vorbit si cu renu'..
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
ce noroc ca majoritatea moderatorilor nu sunt cinstiti si implicit nu ,,vorbeste fumosa''...carele sunt ei moderatorisorprodan scrie:moderatorul cinstit cu vorba fumosa vorbeste,,,,,,,,care le este ,bre,,,,,,,,,,,,,,,,,,gogu steriade scrie:nu mai vreau ! mia explicat unu pa privat ca trebuie sa nu mai vorbesc aiurea daca sunt moder si io nam frana la gura . cand injur ma simt cel mai roman dintre tigani ! Ales buless !timer scrie:Gogule,am o presimtire...Cre ca de ajun, te pune Mos Craciun moderator,simt io...Am vorbit si cu renu'..
-
- VIP+++
cu ocasia la sarbatori care le face romani praf si face abuz da bautura si femei ,pardon da mancare grasa da porc si alte chesti care guita ,io marele blond zis Gogu magnificu va sfatuiesc cum ma sfatuiesc si pe mine in nume propriu si personal sa aveti indrazneala sa cutezati la a incerca pa cat posibil sa faceti abuz da cat mai mult piept da pasarica ! sarbatori fericite si masa gustoasa si bucatareasa = buna rau ! sorry nu mam putut abtine !
Multumim Gogule,craciun fericit tie si tuturor cititorilor tai!Eu as rupe doua copane