Mitranescu & CO nu se dezminte
![big grin :D](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/4.gif)
Moderator: florentiniuga
Ai citit prea repede si ti-a scapat informatia de pe pagina anterioara.sece4u20 scrie:din ce am citit aici a fost frumos concursul insa nu am gasit nicaieri nici un video cu concursul.
Mai bine taceai,tu ai participat la toate editile de la moara si nu ai fost in stare sa iesi niciodata pe podium sa nu mai zic ca nici in primele 5 echipeiulian petre scrie:Felicitari castigatorilor
Dane ai o mare problema ca daca era finala campionatului national .....erai pe 3![]()
Lot Mitranescu punctaj
A = 3 PUNCTE
B= 1 PUNCT
C=3 PUNCTE
----total 7 puncte
LOT PASA
A=2 PUNCTE
B=3 PUNCTE
C=1 PUNCT
TOTAL 6 PUNCTE
LOT IORGOS
A=1 PUNCT
B=2 PUNCTE
C=2 PUNCTE
TOTAL 5 PUNCTE
In primul rand multumim pentru felicitari . Multumim celor care ne apreciaza felul in care pescuim.iulian petre scrie:Felicitari castigatorilor
Dane ai o mare problema ca daca era finala campionatului national .....erai pe 3![]()
Lot Mitranescu punctaj
A = 3 PUNCTE
B= 1 PUNCT
C=3 PUNCTE
----total 7 puncte
LOT PASA
A=2 PUNCTE
B=3 PUNCTE
C=1 PUNCT
TOTAL 6 PUNCTE
LOT IORGOS
A=1 PUNCT
B=2 PUNCTE
C=2 PUNCTE
TOTAL 5 PUNCTE
Felicitari si din partea mea.Victor Hodorog scrie: Felicitari lui Dan Mitranescu si Florin Mirea pentru depasirea pragului de 1 tona si a recordului personal.![]()
Intrebare catre Dan in relatie si cu celelalte recorduri de pe MV2 de la CN ( luand in calcul diferenta evidenta de temperatura, apetit etc) : cam cat de greu e sa faci tona? ...cat timp ati dormit?...care a fost ritmul de schimbat lansete?... alte detalii tehnice despre partida, ca de galceava ne-am saturat toti sa povestim.. Merci !
Multumim Victor pentru felicitari.Victor Hodorog scrie:Felicitari invingatorilor dar si invinsilor pentru acest ultim concurs oficial al anului ..cred.
Felicitari Dan city & Razvan Ulmeanu pt organizare si Dlui Petcu pt pista de concurs exceptionala si echilibrata pt un concurs pe loturi.
Felicitari lui Dan Mitranescu si Florin Mirea pentru depasirea pragului de 1 tona si a recordului personal.![]()
Intrebare catre Dan in relatie si cu celelalte recorduri de pe MV2 de la CN ( luand in calcul diferenta evidenta de temperatura, apetit etc) : cam cat de greu e sa faci tona? ...cat timp ati dormit?...care a fost ritmul de schimbat lansete?... alte detalii tehnice despre partida, ca de galceava ne-am saturat toti sa povestim.. Merci !