![big grin :D](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/4.gif)
Asa vine vorba nu trebuie sa va suparati, si eu am patit cu altceva cum defapt cred ca nu egzista pescar sa nu se pacaleasca cu cevea anume. Doar reclama este sufletul comertului nu. Sanatae si scuze daca v-am suparat cu ceva.
Asa vine vorba nu trebuie sa va suparati, si eu am patit cu altceva cum defapt cred ca nu egzista pescar sa nu se pacaleasca cu cevea anume. Doar reclama este sufletul comertului nu. Sanatae si scuze daca v-am suparat cu ceva.[/quote]Multa Bafta scrie:ce ai vrut sa-mi comunici?
draga viitor mire! eu am achizitionat SPOMB-ul chiar la aparitia sa pe piata la pretul de 65 lei de la Big Fish!raulytto69 scrie:Am primit astazi un mail de la o firma ce distribuie cele trebuincioase pescuitului prin care eram anuntat ca au adus ultima fitza in materie de nadit si anume racheta SPOMB. Este mai mult un proiectil decat o racheta. Ca recomandari: a se utiliza o lanseta de cel putin 5lb si inaintas de cel putin 45lb. Intrebarea mea este: daca eu am lanseta de 3,5lb si inaintas de 25lb are rost sa o cumpar? trebuie un upgrade (spod + fir)? multumesc anticipat!
si in concurs ce faci?Daywalker scrie:Eu tot cred ca cel mai bun SPOMB este barcuta
Nu ma prezintAlexandru Mihai scrie:si in concurs ce faci?Daywalker scrie:Eu tot cred ca cel mai bun SPOMB este barcuta
schimba avataru' ca daca te prinde lumea pe la concursuri.....isi descarca nervii pe fata de la avatar si nu ai vrea sa fii in locul ei....Daywalker scrie:Iti dai seama ca si eu imi doresc sa incerc. Si pe mine ma roade curiozitatea.