Eu consider subiectul incheiat si deoarece nu pescuiesc des in Delta Dunarii o sa ma retrag usurel,usurel ( sa nu se prinda lumea ) de pe acest topic...
![big grin :D](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/4.gif)
In rest doresc o seara buna la toata lumea .
![Romania **==](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/55.gif)
Moderator: Sebastian
nu stii cu cine stai de vorba,,,,,,,,,, MAESTREcraparulsef scrie:sorprodan scrie:ahaaaaaa,,,,,,,,,,,,,,,, deci se prinde bine la sticla ?sau la borcan?,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Daca cumva ţi s-a parut ca este borcan şi nu sticlă uite una prinsă tot ieri la vobler ... şi dacă vrei îţi trimit două poze pe privat, numai sa fiu sigur ca ai extraveralele lângă tine!
Păi chiar nu ştiu... da ştiuca e frumoasă !!!sorprodan scrie:...nu stii cu cine stai de vorba,,,,,,,,,, MAESTRE
Cosmine, jignirile au fost reciproce. Ar fi doua variante in rezolvarea problemei:cosmin79 scrie:E usor sa jignesti si apoi sa te retragi ...usurel. BARBATULE!!!
Ale mele au fost mai ... frumoase !!!sorin1362 scrie:...jignirile au fost reciproce...
craparulsef scrie:Ale mele au fost mai ... frumoase !!!sorin1362 scrie:...jignirile au fost reciproce...
cosmin mihut scrie:Bravo Sorine ,faina stiuca.Zamfi nu fii suparat chiar pe nea Mircea este un om de calitate ,si tu la fel ,si fa bine nu te retrage de pe forum,ca doar esti ardelean ,si eu stiu ca ardelenii nu se retrag asa cu una cu doua din nimic sau din nimicuri....
cosmin79 scrie:E usor sa jignesti si apoi sa te retragi ...usurel. BARBATULE!!!
Aline, care din ei?zamfi scrie:... imi este simpatic Sorin ...
Maestre, se pare ca te balbai iar (dupa cum spuneau unii care pun petece-n gauri)... deci ai mai postat poza asta tot pe acest topic in data de 29.oct.ora 08.33 si pe "Dunarea" in data de 09.oct.ora 22.09. Macar daca schimbai pozitiasorprodan scrie: nu stii cu cine stai de vorba,,,,,,,,,, MAESTRE
Asta-i intrebare retorica ,nu ?sorin1362 scrie:Aline, care din ei?zamfi scrie:... imi este simpatic Sorin ...