da Flo buna ideia acolo sunt doua baltii si exista si posibilitatea de a fii unite sunt intre Tarlungeni si Zizin sunt alimentate cu apa de un izvor si de un parau daca vrea Sebi sa le vada mergem si i le aratdavidnicolaie scrie:mi-a venit in minte acum o balta este una aproape de tarlungeni si sacele laurentiu si radu stie exact despre ce balta vorbesc si este uitata de lume iar teren in paragina este in in jurul la podu olt acolo si peisaju este excelent.
Zona Brasov
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: Zona Brasov
As merge Duminica la o stiuca pe linga Brasov stie cineva ceva locuri mai bune de pescuit la rapitorii???
Avem numai craprii in zona, nu merge nimeni la rapitor?
-
- Veteran
nu sunt numai crapari suntem toti in criza
-
- Veteran
maine ma duc la o pluta sa ma relaxez vom vedea ce va fii
- Bragau Laurentiu
- senior
Si cam pe unde te duci?
-
- Veteran
acum am venit sunt foarte multumit 5 kg de caras si 2 crapi chinezesti la un kg jumate bucata. am fost la dumbravita foarte frumos si relaxantdavidnicolaie scrie:maine ma duc la o pluta sa ma relaxez vom vedea ce va fii
Frumos Flo si eu am fost la Oltet si inafara de un mare control cu filiala,politie si jandarmerie nu am prins nimic cu toate ca am facut ceva km in cautare de stucii.
- sece4u20
- senior
sunt nou in ale pescuitului si de aceea va intreb pe cei mai invatati ce parere aveti despre magazinul gipo din brasov cel de pe langa gara ??? mulinetele si betele de acolo sunt bune pentru un incepator ??? Mulinete erau cardinal, attack si abu garcia. erau unele trase in tipla plastificata din aceea tare la 99 ron, oare sunt ceva de capul lor sau sunt chinezarii ???
stii cum e cand cumperi ceva...pretul spune in 99% din cazuri daca este ,, ceva de capul lor".sece4u20 scrie:sunt nou in ale pescuitului si de aceea va intreb pe cei mai invatati ce parere aveti despre magazinul gipo din brasov cel de pe langa gara ??? mulinetele si betele de acolo sunt bune pentru un incepator ??? Mulinete erau cardinal, attack si abu garcia. erau unele trase in tipla plastificata din aceea tare la 99 ron, oare sunt ceva de capul lor sau sunt chinezarii ???
- Bragau Laurentiu
- senior
In Brasov mai e un magazin pe lamaitei a lui Claudiu unul in Sacele a lui Sipos si in dep Brintex a-l d-nei Malutan. Cred ca in Sacele ai de unde alege si bete si mulinete si tot ce vrei spor la cumparaturi
-
- Veteran
Cred ca in Sacele ai de unde alege si bete si mulinete si tot ce vrei spor la cumparaturi
salut,sece4u20 scrie:sunt nou in ale pescuitului si de aceea va intreb pe cei mai invatati ce parere aveti despre magazinul gipo din brasov cel de pe langa gara ??? mulinetele si betele de acolo sunt bune pentru un incepator ??? Mulinete erau cardinal, attack si abu garcia. erau unele trase in tipla plastificata din aceea tare la 99 ron, oare sunt ceva de capul lor sau sunt chinezarii ???
s-a deschis un magazin nou pe 13 Decembrie,vis a vis de banca Transilvania(mai jos de Onix).Imposibil sa-l ratezi.Au un benner mare Trabucco.
Merita vizitat.Oferta diversificata.Mie preturile mi s-au parut bune.
Support Catch&Release.
sti cumva au produse senzor?kroken scrie:
salut,
s-a deschis un magazin nou pe 13 Decembrie,vis a vis de banca Transilvania(mai jos de Onix).Imposibil sa-l ratezi.Au un benner mare Trabucco.
Merita vizitat.Oferta diversificata.Mie preturile mi s-au parut bune.