multumim cosmine.deosebite sunt locurile,noi, doar ,umili,in fata maretiei naturii,am incercat sa surprindem o farama din tot ceea ce ne a invadat simturile si sufletul.cosmin mihut scrie:Frumos ,bravo baieti..faine pozele cu animalele ,deosebite.
cum sa pescuiesc linistit in delta?
Moderator: Sebastian
Re: cum sa pescuiesc linistit in delta?
- craparulsef
- Veteran
Am citit, am vizualizat si m-am hotarat ... pentru la anul voi mai lua un fotoliu pat, pentru a putea dormi linistit, in concediu, langa senzori ... Sorine te invidiez atat de tare, incat ma va costa chestia asta niste bani in plus!!!
Toate pozele mele pescuind la crap in 2011, vor fi facute stand culcat, cu privirea atintita in neant si cu gandurile aiurea, asa cum sta bine unui crapar ... Va felicit pe amandoi si sper sa facem candva un concediu impreuna ...
Toate pozele mele pescuind la crap in 2011, vor fi facute stand culcat, cu privirea atintita in neant si cu gandurile aiurea, asa cum sta bine unui crapar ... Va felicit pe amandoi si sper sa facem candva un concediu impreuna ...
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
Am incercat sa ne mai distram si pe canalul din spate... la vreo 20-30 m. Dar cum spuneam, carasii impreuna cu acolitii lor din alte specii au evadat odata cu viitura. Au mai ramas totusi cativa. Putin caras, mai mult crapceni pana in 500g pe care i-am eliberat automat. Dar, dupa cum spuneam, am incercat sa ne distram si... chiar am reusit... VA URMA ...
- Fişiere ataşate
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
Am tras o tura si pe lacurile si canalele din preajma Chiliei. Din pacate erau asa de pline de bradis, iar apa de un verde murdar, incat nu se vedea naluca la o palma. Mi-a ramas in memorie doar frumusetea peisajelor.
- Fişiere ataşate
In cele din urma plecarea spre casa...
GATA ! Clipa s-a scurs... Stiam ca asa va fi, dar nu am avut ce face ca sederea sa para de mai lunga durata. Poate daca ne autoflagelam cumva ... sa ne biciuim cu cnut-urile, sa ne tavalim prin jar, ori sa umblam desculti prin cioburi de sticla... Dar cred ca toate ar fi fost in zadar. Trei saptamani ar fi trecut, oricum, ca o clipa frumoasa.
A ramas in urma un loc cel putin tot asa de curat cum l-am gasit, un loc ce ne-a fost casa si masa ospitaliera... un loc cu care ne-am contopit o vreme... un loc in care a ramas o farama din sufletul nostru...
GATA ! Clipa s-a scurs... Stiam ca asa va fi, dar nu am avut ce face ca sederea sa para de mai lunga durata. Poate daca ne autoflagelam cumva ... sa ne biciuim cu cnut-urile, sa ne tavalim prin jar, ori sa umblam desculti prin cioburi de sticla... Dar cred ca toate ar fi fost in zadar. Trei saptamani ar fi trecut, oricum, ca o clipa frumoasa.
A ramas in urma un loc cel putin tot asa de curat cum l-am gasit, un loc ce ne-a fost casa si masa ospitaliera... un loc cu care ne-am contopit o vreme... un loc in care a ramas o farama din sufletul nostru...
- Fişiere ataşate
eii sorine,gata ,ai inchis, ai si plecat ?:D stai nitel, sa ne mai desfatam privirile cu inca citeva crimpeie din coltul acesta de rai.
Frumos baieti ,frumos...Ma cam roade invidia... Dar nu se stie niciodata ,nu-i asa? La anul poate drumul trece prin Aiud ...
Pana atunci
Pana atunci
Eiii, Sebi, asta a fost filmul...in linii mari...urmeaza ca in continuare sa tot impodobim "bradul"sebastian scrie:eii sorine,gata ,ai inchis, ai si plecat ?:D stai nitel, sa ne mai desfatam privirile cu inca citeva crimpeie din coltul acesta de rai.
tot timpul cu senzatia de ciuda ca nu am surprins mai mult ,ca este prea putin,ca e o clipa ,ca e un abur,o iluzie...ca mult mai este pina la reintalnire.dar putem totusi sa mai ,,impodobim bradul''...
- cosmin mihut
- Veteran
De ce v_ati oprit din impodobit bradul Sorine ?sorin1362 scrie:Eiii, Sebi, asta a fost filmul...in linii mari...urmeaza ca in continuare sa tot impodobim "bradul"sebastian scrie:eii sorine,gata ,ai inchis, ai si plecat ?:D stai nitel, sa ne mai desfatam privirile cu inca citeva crimpeie din coltul acesta de rai.
MERCEDES S
hai sa il mai impodobim daca tot e sezonul -tot de pe chilia ,2010
CRACIUN FERICIT ! inca odata si impatimitilor deltei.
Tocmai am incheiat o convorbire telefonica cu prietenul meu Dan din Chilia Veche. Printre urarile de sarbatori fericite, am depanat amintiri petrecute impreuna . Mi-a confirmat cele spuse de Marius (Craparulsef), cum ca Dunarea are cote alarmant de ridicate, cam ca cele de la inundatii...!!!
Tocmai am incheiat o convorbire telefonica cu prietenul meu Dan din Chilia Veche. Printre urarile de sarbatori fericite, am depanat amintiri petrecute impreuna . Mi-a confirmat cele spuse de Marius (Craparulsef), cum ca Dunarea are cote alarmant de ridicate, cam ca cele de la inundatii...!!!
Pescuitul linistit e sub semnul intrebarii
Da,frumos...La multi ani si la multe pescuituri linistite in Delta!
LA MULTI ANI ALINE! Sper ca ai primit si mesajul meu de Craciun. Adica sper ca am nimerit numarul corect.
Dar sa ne reamintim niste clipe de neuitat, petrecute in anul 2007...
Daca mai doriti, va mai postez in continuare... daca nu...dati un semn
Dar sa ne reamintim niste clipe de neuitat, petrecute in anul 2007...
Daca mai doriti, va mai postez in continuare... daca nu...dati un semn
- Fişiere ataşate