Pescuit la biban
Moderator: mini_mic
Re: Pescuit la biban
.. daca varful batului este in sus , atunci naluca va evolua inspre suprafata
...daca varful batului este in jos , naluca va tinde sa evolueze mai adanc
Fir intins !...tuturor.
...daca varful batului este in jos , naluca va tinde sa evolueze mai adanc
Fir intins !...tuturor.
GO FOR SPINNING ! ! !
Apropo,mulineta ... ce raport de recuperare ar trebuii sa aibe? Eu am un Lineaffe Sprint,are 3 rulmenti,.Ajung pt spinning? Peste cateva zile voi cumpara niste voblere.Ce modele mi-ati recomanda sa le folosesc la biban si la clean.Am auzit ca Salmo sunt bune in raport calitate/pret.
- Spinningarul
- junior
Bine zici , Salmo sunt foarte bune , pt. clean este foarte foarte foarte Salmo tiny si Salmo hornet , iar pt. biban incearca cu twistere de 2-5cm , asta nu inseamna ca bibanul nu se va arunca pe twistere mai mici sau mai mari , dar astea sunt mai indicate .e40-zex scrie:Apropo,mulineta ... ce raport de recuperare ar trebuii sa aibe? Eu am un Lineaffe Sprint,are 3 rulmenti,.Ajung pt spinning? Peste cateva zile voi cumpara niste voblere.Ce modele mi-ati recomanda sa le folosesc la biban si la clean.Am auzit ca Salmo sunt bune in raport calitate/pret.
P.s. 3 rulmenti sunt prea putini pt. spinning , eu folosesc 7 rulmenti .
- stefanflorin
- Veteran
3 rulmenti de calitate fac cat 10 chinezesti (vezi mulinetele daiwa care au 4-5 rulmenti) iar despre voblere si salmo si cozma prind cot la cot, nu se poate spune ca unul e mai bun ca celalalt.
Work is for people who can't fish!
Pe 11 aprilie s-a prins biban mult și frumos la Canalul 2/Grindul Lupilor. Linie simplă (pentru guvizi) cu două forface de 15 cm și plumb pe fund. S-a pescuit la râmă roșie și aterină prinsă cu halău, la fața locului.
Un individ hămesit care dădea la greu cu halăul pentru aterină și-a motivat gestul că vrea să o pună la marinat.
Un individ hămesit care dădea la greu cu halăul pentru aterină și-a motivat gestul că vrea să o pună la marinat.
- craparulsef
- Veteran
Amos scrie:Pe 11 aprilie s-a prins biban mult și frumos la Canalul 2/Grindul Lupilor. ...
Uite un grasos prins ieri Pe lacul Roşu!
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
- craparulsef
- Veteran
Şi încă unul şi mai grăsos prins azi, în lacul Roşu.
- craparulsef
- Veteran
- craparulsef
- Veteran
Alaltăieri, frig, vânt puternic, valuri, Delta Dunării, în mijlocul lacului Roșu, Mepps Lusox nr. 3 şi grăsosul
Ultima oară modificat 08 Dec 2010, 12:44 de către craparulsef, modificat 1 dată în total.
meppsul,tot mepps,lusox number one .ale mele inca nu au ,,vazut'' biban ci doar cumetre,insa timpul nu este pierdut .ps.ai incercat si longrainbow de la mepps?very goooooooood stuf.