urgent
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
urgent
Lichidare "stoc"
3 mulinete Atack FR 6000- pret 100 lei/buc (echipate cu fir Sufix DuoCore 0,28, folosite 2 sezoane)
1 mulineta Harbor 8000-pret 50lei (echipata cu fir Sufix DuoCore 0,28 folosita 2 sezoane)
Minciog crap cu deschidere mare model Eccelent Carp,lung.1,80 din 3 buc-pret 50 lei
1 lanseta Eccelent Carp 3,90-4,25lbs,din 2 bucati,inel plecare 50mm(1 sezon)-100lei
2 bucati lansete Supreme Carp-3,60m-2 bucati-(2 sezoane)-50 lei /buc
4 bucati senzori FL digital-pret 10/buc
si inca 2 produse care au mai aparut si in alt topic:
6 bucati swing-ere Deluxe cu arc(maimute)-10 lei/ buc
1 rola fir Sufix Duo Core 1000m (sigilata)-30lei
Prefer sa vand toate produsele la "pachet" drept pentru care mai mai ofer cumparatorului o ladita diferite borcane de porumd dipuite si nedipuite ,boilies-uri,ace ,fire ,diferite firme.
3 mulinete Atack FR 6000- pret 100 lei/buc (echipate cu fir Sufix DuoCore 0,28, folosite 2 sezoane)
1 mulineta Harbor 8000-pret 50lei (echipata cu fir Sufix DuoCore 0,28 folosita 2 sezoane)
Minciog crap cu deschidere mare model Eccelent Carp,lung.1,80 din 3 buc-pret 50 lei
1 lanseta Eccelent Carp 3,90-4,25lbs,din 2 bucati,inel plecare 50mm(1 sezon)-100lei
2 bucati lansete Supreme Carp-3,60m-2 bucati-(2 sezoane)-50 lei /buc
4 bucati senzori FL digital-pret 10/buc
si inca 2 produse care au mai aparut si in alt topic:
6 bucati swing-ere Deluxe cu arc(maimute)-10 lei/ buc
1 rola fir Sufix Duo Core 1000m (sigilata)-30lei
Prefer sa vand toate produsele la "pachet" drept pentru care mai mai ofer cumparatorului o ladita diferite borcane de porumd dipuite si nedipuite ,boilies-uri,ace ,fire ,diferite firme.
Re: urgent
Locatia dvs..?
de senzori fl sunt interesat eu! daca vrei sa-i vinzi separat astept mp
salut.
mar interesa, borcane de porumd dipuite si nedipuite ,boilies-uri,ace ,fire ,diferite firme.
daca nu dati tot pachetul.
mar interesa, borcane de porumd dipuite si nedipuite ,boilies-uri,ace ,fire ,diferite firme.
daca nu dati tot pachetul.
poze cu senzorii?
te rog mult daca vrei sa mi rezervi si mie Suffix ul in caz ca te hotarasti sa le vinzi separat ,lucru care de altfel ti l recomand e un pic de bataie de cap dar recuperezi mai multi banuti!!! astept mesaj cu nr de telefon sa pune unul pe topic !!!merci mult!
Bucuresti -Ilioara-sector 3-tel. 0764676578Laurentiu scrie:Locatia dvs..?
Buna! sunt interesat de sufix si de porumb dipuite si ne dipuite si de maruntisuri...ace fire carlige plumburi!
rottere scrie:Buna! sunt interesat de sufix si de porumb dipuite si ne dipuite si de maruntisuri...ace fire carlige plumburi!
Daca esti din Bucuresti ....suna-ma ....si ne vedem cumva...sa le vezi
sal,m-ar interesa betele de lanseta daca vrei sa le vinzi separat si daca trimiti prin posta sau curier,in ce stare sunt?sunt zgariate,lovite sau doar s-a pescuit si au fost intretinute?nr meu este 0720257314
Lansete si mulinete rezervate pina miercuri 10.11.2010.
Restul produselor inca valabile.
Restul produselor inca valabile.
Te-am sunat sambata, m-ar interesa swingerele si firul.Eu stau la Dristor poate ne vedem cumva, desigur daca mai e valabil.
Sambata am fost plecat din Bucuresti......iar firul si Swing-erele mai sunt valabile....astept raspuns..multumescviorel71 scrie:Te-am sunat sambata, m-ar interesa swingerele si firul.Eu stau la Dristor poate ne vedem cumva, desigur daca mai e valabil.
valabil.....lansetele si mulinetele revin la vanzare,,,,,