pv-tv online
- stefan_kwr
- Veteran
pv-tv online
Pentru ca nu prind acest post la tv, ma uit la el pe internet, dar nu pot sa vad pe tot ecranul deoarece se albeste si se aude doar sunetul.Care sa fie problema? s-a mai intamplat la cineva? Folosesc mozilla firefox.
Multumesc.
Multumesc.
- stefan_kwr
- Veteran
Re: pv-tv online
Chiar nu stie nimeni nimic???stefan_kwr scrie:Pentru ca nu prind acest post la tv, ma uit la el pe internet, dar nu pot sa vad pe tot ecranul deoarece se albeste si se aude doar sunetul.Care sa fie problema? s-a mai intamplat la cineva? Folosesc mozilla firefox.
Multumesc.
1) poate e de la flash player. pune ultima versiune
2) incearca si cu internet explorer
- stefan_kwr
- Veteran
In internet explorer merge, dar nu-l prea folosesc ca imi da multe erori. In mozila tot nu vrea...vladdooo scrie:1) poate e de la flash player. pune ultima versiune
- stefan_kwr
- Veteran
Pentru cine foloseste mozila firefox, imi spune si mie daca poate viziona pe tot ecranul, PV-TV online de pe www.infopescar.tv ??? Multumesc...
- florentiniuga
- Master Admin
Daca intrebi daca se poate extinde playerul in mod full screen, raspunsul este da. Daca te referi la imaginea PV TV extinsa la full screen, raspunsul este ... cateodata, in functie de formatul in care emite postul, un amalgam de HD/SD, 16:9 sau 4:3. Asa se vede si la televizoarele care suporta Full HD.stefan_kwr scrie:Pentru cine foloseste mozila firefox, imi spune si mie daca poate viziona pe tot ecranul, PV-TV online de pe http://www.infopescar.tv ??? Multumesc...
- stefan_kwr
- Veteran
Playerul se extinde, dar imaginea este alba pe tot ecranul si se aude doar sunetul. Acum nu inteleg de ce in internet explorer merge si in mozilla firefox pe care toti o lauda nu merge.
- florentiniuga
- Master Admin
- tudor mircea
- Veteran
tv online
pe tv nu se prinde infopescar tv?daca da, pe ce frecventa si cu ce firma de cablu?
- florentiniuga
- Master Admin
- Bragau Laurentiu
- senior
tv online
Multe felicitari,va multumim pentru ce faceti pentru noi pescarii,multe realizari impliniri si satisfactii sunteti cei mai tari
- stefan_kwr
- Veteran
Nu stiu ce sa mai ma fac, tot nu pot sa vad pe tot ecranul InfopescarTV, acum nu mai merge nici in explorer.Am instalat si dezinstalat mozilla, opera, safari, explorer, adobe flash player si tot degeaba, cand ii dau fullscreen se albeste tot ecranul si nu se mai vede nimic, doar se aude sunetul. Daca mai are cineva vreo idee, ar fi bine venita...
- stefan_kwr
- Veteran
Cred ca am gresit spunand ca playerul se extinde, deoarece nu apare nimic pe ecran cand ii dau fullscreen, ar fi trebuit sa apara acea bara in partea de jos a ecranului , dar nimicstefan_kwr scrie:Playerul se extinde, dar imaginea este alba pe tot ecranul si se aude doar sunetul. Acum nu inteleg de ce in internet explorer merge si in mozilla firefox pe care toti o lauda nu merge.
- florentiniuga
- Master Admin
De pe alte website-uri poti vedea full screen, youtube de exemplu? Pentru ca s-ar putea sa ai o problema cu setarile placii grafice care nu accepta overlay. Incearca sa instalezi ultima versiune directx pe care o suporta sistemul tau de operare. Incearca aici : http://www.directx10.net/archives/Direc ... aller.html#stefan_kwr scrie:Cred ca am gresit spunand ca playerul se extinde, deoarece nu apare nimic pe ecran cand ii dau fullscreen, ar fi trebuit sa apara acea bara in partea de jos a ecranului , dar nimicstefan_kwr scrie:Playerul se extinde, dar imaginea este alba pe tot ecranul si se aude doar sunetul. Acum nu inteleg de ce in internet explorer merge si in mozilla firefox pe care toti o lauda nu merge.
Uite ce se vede la mine pe mijlocul ecranului dupa ce-i dau fullscreen ...si se extinde :stefan_kwr scrie:
Cred ca am gresit spunand ca playerul se extinde, deoarece nu apare nimic pe ecran cand ii dau fullscreen, ar fi trebuit sa apara acea bara in partea de jos a ecranului , dar nimic