Salut Razvane ,
am fost sambata si chiar te-am cautat , ca am vazut cum arati , dar te-am cautat pt a sta frumos de vorba , nu cu ganduri aiurea . cat despre partea cu festivitatea de azi , sincere felicitari ! in ceea ce priveste partea cu schimbatul tau , ai sau o faci pt tine , nu pt mine sau pt altcineva .
sincere salutari si fire intinse in continuare !
Undisputed...Garcea vs. Vioril
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
Re: Undisputed...Garcea vs. Vioril
Sper sa te tii de cuvant ! ...cu dedicatie :Razvan Garcea scrie:...............
Dea azi inainte sunt un alt om
- Razvan Garcea
- senior
Re: Undisputed...Garcea vs. Vioril
Asa este George,de maine incepand voi fi un altfel de om dedicandu-ma pescuitului la crap iar cu aceasta okazie tin sa multumesc intregului lot SpeedCarp:Radu Badica langa care este o onoare sa stai si sa pescuiesti,Iohann omul care mi-a pus in mana primele doua trofee din tot atatea concursuri,Mihai Pripon un adevarat talent ,Claudiu Popa un coleg si un amic deosebit, precum si lui Goe.
Nu in ultimul rand, doresc sa-i multumesc lui TOTO ,MEET CARP COMPANY ptr faptul ca a trebuit sa ma suporte in febra dinaintea concursului si pentru faptul ca ma invoit de la servici.
Ptr toti cei enumerati:RESPECT MAXIM SI MULTA CONSIDERATIE
Nu in ultimul rand, doresc sa-i multumesc lui TOTO ,MEET CARP COMPANY ptr faptul ca a trebuit sa ma suporte in febra dinaintea concursului si pentru faptul ca ma invoit de la servici.
Ptr toti cei enumerati:RESPECT MAXIM SI MULTA CONSIDERATIE
SENIOR CRAP CLUB