Vand iluzii

discutii off-topic despre orice

Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman

Scrie răspuns
Osiris1
junior
junior

Vand iluzii

Mesaj de Osiris1 » 31 Oct 2010, 02:49

Fratilor observ cu stupoare ca acet topic dedicat exclusiv pescuitului s-a transformat in okazii.ro, unde fiecare vinde ce poate si ce are. De aceea eu vind vise si iluzii, poata asa se vor trezi si cei care administreaza acest site, repet, pt orice de la masini sa laptop, curand vindem si teren pe luna, chiar asa am ajuns Domnilor admini, Onix, George (gor) sa vindem pe un site de pescuit diverse chestii total paralele cu pescuitul. Personal o iau ca lipsa de respect la adresa noastra, a pescarilor. Din partea mea sanatate si spor la vandut, ma duc pa alt site mult mai serios.

darius123
senior
senior

Re: Vand iluzii

Mesaj de darius123 » 31 Oct 2010, 08:29

Ai dreptate, dar este un regulament si cine are bun simt, il respecta.Adminii nu pot sa le atraga la fiecare atentia ca incalca regulamentul si regula bunului simt,ca sunt prea multi.Sunt foarte multi care folosesc forum-ul doar pentru a face afaceri si urmaresc doar profitul.Deasemenea, nu sunt de acord cu aceia care vand anumite produse doar in orasul in care locuiesc.Toti suntem ocupati si avem probleme, dar putem sa ,,pierdem'' 10-20 minute sa impachetam un colet si sa trimitem oriunde in tara.Este un forum public, unde toti suntem egali.Imi cer scuze pentru iesirea asta,dar m-am saturat sa imi doresc anumite produse si dupa sa raman dezamagit ca respectiva persoana este prea comoda de a vinde si in alte orase.Nu am treaba cu acest forum in special, pe toate forum-urile suntem aproximativ aceiasi user-i si problema pe care am semnalat-o este la general.

LARY
Veteran
Veteran

Mesaj de LARY » 31 Oct 2010, 09:12

Osiris1 scrie: Din partea mea sanatate si spor la vandut, ma duc pa alt site mult mai serios.
Drum bun.
Tel0762.865.274

LARY
Veteran
Veteran

Mesaj de LARY » 31 Oct 2010, 09:23

Nu ai rezistat nici macar doua zile ca membru al acestui site, pacat.
Site-ul asta e perfect da la acest topic ar trebui schimbat putin regulamentul........
UPla 7 zile sau la o reducere inportanta de pret.
Tel0762.865.274

mihi78
senior
senior

Mesaj de mihi78 » 31 Oct 2010, 10:34

darius123 scrie:Ai dreptate, dar este un regulament si cine are bun simt, il respecta.Adminii nu pot sa le atraga la fiecare atentia ca incalca regulamentul si regula bunului simt,ca sunt prea multi.Sunt foarte multi care folosesc forum-ul doar pentru a face afaceri si urmaresc doar profitul.Deasemenea, nu sunt de acord cu aceia care vand anumite produse doar in orasul in care locuiesc.Toti suntem ocupati si avem probleme, dar putem sa ,,pierdem'' 10-20 minute sa impachetam un colet si sa trimitem oriunde in tara.Este un forum public, unde toti suntem egali.Imi cer scuze pentru iesirea asta,dar m-am saturat sa imi doresc anumite produse si dupa sa raman dezamagit ca respectiva persoana este prea comoda de a vinde si in alte orase.Nu am treaba cu acest forum in special, pe toate forum-urile suntem aproximativ aceiasi user-i si problema pe care am semnalat-o este la general.

mdaaa..... si nu prea! :-?
uite vreau sa-ti zic ca eu evit sa trimit pt ca m-am parlit de trei ori pana acum (odata cand am primit un produs si de 2 ori la trimis, am achitat sa imi ridic produsul )!
deci intrebarea mea pt tine suna cam asa: ce te faci daca trimiti un produs prin curier, potentialul cumparator intre timp se razgandeste si platesti sa ti-l iei inapoi?
problema, desigur, e valabila si invers adica sa iei un produs care nu corespunde cu descrierea(deteriorat, stricat sau cu alte vicii care nu se pot constata decat dupa ridicarea coletului)!
revenind la celalalt aspect, poate ca era mai indicat ca vanzarile sa fie impartite in doua, o parte numai de pescuit iar cealalta "diverse" sau "talcioc".
Se pare ca diacritica ar trebui exclusa din gramatica lb romane,ca sa nu mai sesizam atatea"vipuri" cocosate de statul pe la scoala!So, remember printre altele ca: mi-au nu este=cu miau!

stefan_kwr
Veteran
Veteran

Mesaj de stefan_kwr » 31 Oct 2010, 11:15

Eu as propune ceva in acest caz si anume ca cei care doresc sa vanda si sa cumpere ceva, sa intre pe forum la topicurile respective si sa caute ce-si doresc, sa nu mai apara la cele 50 de noutati din infopescar toolbar posturi despre vanzari, deoarece din peroanele care navigheaza pe acest forum, doar un procent foarte mic sunt interesate sa vanda sau sa cumpere ceva. De exemplu eu cand deschid calculatorul primul lucru - infopescar toolbar si cand colo, numai ''vand, cumpar, de vanzare, super-oferta etc.'' ceva ce este suparator la un moment dat, deoarece este un site de INFOrmare pentru pescari, nu un magazin oline cu scule de pescuit sh si ce se mai vinde pe aici.
Nu mi-o luati in nume de rau, este parerea mea personala si scuze pentru cei pe care ii voi supara cu acest post...in rest, nota 10 pentru acest forum.

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 01 Noi 2010, 16:12

Osiris1 scrie:Fratilor observ cu stupoare ca acet topic dedicat exclusiv pescuitului s-a transformat in okazii.ro, unde fiecare vinde ce poate si ce are. De aceea eu vind vise si iluzii, poata asa se vor trezi si cei care administreaza acest site, repet, pt orice de la masini sa laptop, curand vindem si teren pe luna, chiar asa am ajuns Domnilor admini, Onix, George (gor) sa vindem pe un site de pescuit diverse chestii total paralele cu pescuitul. Personal o iau ca lipsa de respect la adresa noastra, a pescarilor. Din partea mea sanatate si spor la vandut, ma duc pa alt site mult mai serios.
Tu mai ai un cont si ma intreb de ce n-ai postat de pe ala ? :-?
Partea cu lipsa de respect la adresa pescarilor o iau ca pe-o gluma proasta , ori nu vezi ca facem orice ca pescarii sa fie multumiti ?...inclusiv le inlesnim vanzarea produselor adiacente pescuitului pe care le detin ! Cu ce te-a deranjat pe tine in accesarea restului forumului, ca X-ulescu vinde un laptop,sau masina cu care s-a dus la peste ?
Nu-ti convine sa citesti 100 de anunturi de vanzare ,nu intri la rubrica aia sau nu accesezi topicurile cu titluri care nu-ti fac placere ...punct !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 01 Noi 2010, 16:13

LARY scrie:Nu ai rezistat nici macar doua zile ca membru al acestui site, pacat.
Site-ul asta e perfect da la acest topic ar trebui schimbat putin regulamentul........
UPla 7 zile sau la o reducere inportanta de pret.
O sa tinem cont de aceste aspecte ! Merci ! :)

Imagine

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 01 Noi 2010, 16:23

stefan_kwr scrie:Eu as propune ceva in acest caz si anume ca cei care doresc sa vanda si sa cumpere ceva, sa intre pe forum la topicurile respective si sa caute ce-si doresc, sa nu mai apara la cele 50 de noutati din infopescar toolbar posturi despre vanzari, deoarece din peroanele care navigheaza pe acest forum, doar un procent foarte mic sunt interesate sa vanda sau sa cumpere ceva. De exemplu eu cand deschid calculatorul primul lucru - infopescar toolbar si cand colo, numai ''vand, cumpar, de vanzare, super-oferta etc.'' ceva ce este suparator la un moment dat, deoarece este un site de INFOrmare pentru pescari, nu un magazin oline cu scule de pescuit sh si ce se mai vinde pe aici.
Nu mi-o luati in nume de rau, este parerea mea personala si scuze pentru cei pe care ii voi supara cu acest post...in rest, nota 10 pentru acest forum.
Problema e ca sit-ul are cam de 5 ori mai multi utilizatori inregistrati decat un alt sit cu acelasi profil...drept urmare sansele sa vinzi sau sa cumperi ceva la un moment dat sunt de 5 ori mai mari aici , si tot de 5 ori mai numeroase vor fi si anunturile ! Vom incerca sa vedem cum putem reorganiza rubrica respectiva ,fara a ingradii libera exprimare si schimbul de scule intre utilizatorii nostri ! :)

Imagine

Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”