Off-topic ...cu Gogu & Friends
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
Re: Off-topic ...cu Gogu & Friends
Goguleeee,'catz-as maslina,
Ce face,bre,Bubulina,
Cand acas' nu aduci peste,
Cin',pe cine tavaleste?
Ia ascult-aicisa
Si n-o da dupe perdea...
Pai,cat e ea de mare,
Goguleeee,nu ai scapare...!
Nu ai une sa te duci,
Te pune sa stai pe nuci...
In coltzu' de la iatac,
Ca sa-i faci dansei pe plac...
Goguleeee,pa asta-i veatza,
Pa pajiste cu verdeatza?
I-ai Vuitoane,ia-i Prada,
Schimba-ti firu',fa ceva...
Ce face,bre,Bubulina,
Cand acas' nu aduci peste,
Cin',pe cine tavaleste?
Ia ascult-aicisa
Si n-o da dupe perdea...
Pai,cat e ea de mare,
Goguleeee,nu ai scapare...!
Nu ai une sa te duci,
Te pune sa stai pe nuci...
In coltzu' de la iatac,
Ca sa-i faci dansei pe plac...
Goguleeee,pa asta-i veatza,
Pa pajiste cu verdeatza?
I-ai Vuitoane,ia-i Prada,
Schimba-ti firu',fa ceva...
Gogu lipsește la apel.
-
- VIP+++
facem pariu ca nu lipseste ?Amos scrie:Gogu lipsește la apel.
pss
cei ala apel ? parastas ? pomana ? io la astea da sa bea si sa mananca moka sant nelipsit !
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
Tocmai Gogu Steriade nu știe ce-i ăla apel?gogu steriade scrie: cei ala apel ? parastas ? pomana ? io la astea da sa bea si sa mananca moka sant nelipsit !
Să recapitulăm:
B.D. în alertă (Brigada Diverse 2) (1971), este al doilea film din mini-serialul Brigada Diverse, un mini-serial de comedie în care se regăsesc: Toma Caragiu, Jean Constantin, Dem Rădulescu, Iurie Darie, Sebastian Papaiani, Puiu Călinescu.
Brigada diverse primește misiunea de a urmări hoți de tablouri, falsificatori de bani și false văduve. Astfel Căpitanul Panait (Toma Caragiu), ajutat de plutonierul Căpșună (Sebastian Papaiani), șoferul Cristoloveanu și câinele Costel, încearcă să-i prindă pe infractori în urma unui flagrant. Însă, surpriză... Căpitanul Panait îi surprinde pe cei trei bandiți Gogu Steriade (Dem Rădulescu), Trandafir (Puiu Călinescu) și Patraulea (Jean Constantin) care par a avea legături cu adevărații infractori. Cu ajutorul celor trei "bandiți", căpitanul Panait reușește să descopere și să aresteze o bandă de escroci din care făcea parte un grup de femei ce se dădeau drept văduve, spre a stârni compasiunea unora creduli și a-i jefui.
Rezumat
Brigada Diverse e prezenta la apel! De data aceasta vor urmari hoti de tablouri, falsificatori de bani si false vaduve. Coincidenta face ca vechii lor clienti sa fie din nou implicati.
B.D. intinde o cursa unor falsificatori de bani, dar fara succes. Urmarind niste clienti mai vechi, echipa ajunge la locul unde se falsificau banii, dar prea tarziu, infractorii fusesera deja arestati, dar de altcineva. Spre norocul eroilor nostri, lumea e plina de uscaturi, asa ca au ocazia sa puna mana pe niste hoti care lucrau cu niste vaduve.
Distribuția:
* Toma Caragiu - Căpitanul Panait
* Sebastian Papaiani - Plutonier Căpșună
* Iurie Darie - Maiorul Dobrescu
* Dumitru Furdui - Sergent-major Cristoloveanu
* Dem Rădulescu - Gogu Steriade
* Jean Constantin - Patraulea
* Puiu Călinescu - Trandafir
* Ioana Drăgan
* Vasilica Tastaman
* Ion Besoiu
* Elena Caragiu
* George Mihăiță - Haralambie Harpalete
Uite și filmul:
http://www.peteava.ro/id-569059-b-d-in-alerta-part-1
-
- VIP+++
apai matale ce vrei sa zici ca daca pa mine ma cheama Steriade inseamna ca eu sant Dem Radulescu ?
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
Dacă mă uit mai bine la poză ....nu prea. "BIBANU" era mai scund .gogu steriade scrie:apai matale ce vrei sa zici ca daca pa mine ma cheama Steriade inseamna ca eu sant Dem Radulescu ?
Gogule, mai degraba semeni cu Jean Constantin
I Fish. Therefore I am.
- stefan_kwr
- Veteran
Re: se premiaza cea mai frumoasa poza
, extraordinar de reusita poza cu maicutele , cred ca cereau informatii la telefon , sau aveau pe cineva in fata unui calculator si-l puneau sa se uite pe INFOPESCAR FORUM si sa ceara detalii cu privire la balta !!!!
nota 10 pt poza .
nota 10 pt poza .
- stefan_kwr
- Veteran
Are gura c-am mare si solzii c-am mici pentru un ciortan Plus de-asta are si mustatile taieteAmsterdamer scrie:... aspira sau musca ...nada?
- florentiniuga
- Master Admin
Asa se face un topic de concurs?
Ati derapat domnilor rau de la ideea initiala. Va rog sa tineti cont ca este un forum foarte accesat de copii. Macar faceti minimul efort de a-i proteja de ceea ce inunda restul spatiului virtual.
Multumesc pentru intelegere.
Ati derapat domnilor rau de la ideea initiala. Va rog sa tineti cont ca este un forum foarte accesat de copii. Macar faceti minimul efort de a-i proteja de ceea ce inunda restul spatiului virtual.
- Bragau Laurentiu
- senior
poza asta da alt inteles expresiei " vezi ca are peste"
Bine ca stiu ce trebuie sa te fac ca sa te fortez sa mai postezi si tu pe forumflorentiniuga scrie:Asa se face un topic de concurs?
ps:
4-6 noiembrie expozitie Utrecht - fishing...vrei imagini? Sau vrei din Red District?
Olandezule .... nu poze , filmari de la expozitie , si poti sa bagi si un final din Red district .