Tocmai afirmasem ca nu e bine sa te grabesti ...
DESPRE NALUCILE DIN TRUSA MEA
Dupa ce am aprofundat din secretele lui Bogdan, si am experimentat cateodata, impreuna ... o sumedenie de naluci, m-am hotarat sa-mi fac si eu o alta trusa de rapitor, (dupa cum bine stiti eu am mai postat imagini cu trusele mele), in speta pentru stiucarit. Mi-am dorit una nu prea voluminoasa, comoda, structurata, alcatuita cumva pentru apele in care eu in mod fregvent pescuiesc, evident cele din zona ... o trusa cu naluci concepute de regula a evolua fie in ape foarte mici sau eventual cu bradisul pana aproape de suprafata apei fie in ape putin adanci sau de adancime medie cu alte cuvinte naluci care sa evolueze incepand de la suprafatra apei pana undeva la adancimea de maxim 1,5 m pe considerentul ca aceasta marja de evolutie acopera aproape toate apele din Delta Dunarii fie ele si cele putin mai adanci. Dupa parerea mea o trusa de rapitor ar trebui sa arate cumva asemanator celei din imagini, conceputa dintr-un material sintetic, rezistent, sa contina cutii compartimentate, mai mici sau mai mari, evident functie de dimensiunea gentii ... in cazul meu patru, care in fapt sunt cumva structurate fie pe zone de evolutie ale nalucilor, fie pe tipuri sau chiar culori, nuante etc. ramane la latitudinea dvs. sa va organizati o astfel de trusa dupa cum considerati ca v-ar fi mai usor sa gasiti o anumita naluca. Pe considerentul ca nu ne este permis a face reclama unei anumite firme producatoare, voi pune doar imagini cu aceste voblere, le voi aseza ulterior pe categorii, dand in mod evident si unele explicatii si considerente personale. Voi face sa fie totul cat mai simplu, pe intelesul in primul rand al celor ce fac primii pasi in acest sens ... in concluzie va voi impartasi din experienta mea, atat cat pot eu, sper sa comentam impreuna si implicit sa invatam impreuna. Nu-mi doresc un monolog, nu am veleitati de instructor, ca atare va solicit sprijinul acelora care doresc a mai da din casa cum spunem noi pescarii.
Ultima oară modificat 30 Oct 2010, 13:13 de către
craparulsef, modificat de 3 ori în total.
INFO SULINA !!! - 0723.658.807