mai mult ca sigur ca ai dreptate insa vezi tu eu nu pescuiesc la ,,bucatica'' ci exclusiv la viu,si dau de vreo 25 de ani .ce peste si salaul asta de dunare , sa simta el gustul carni ,cai de avat cai de oblete,cai de etc ,cai de s.am.d ,ce chestie domle,oricum ms mult de informatie,clar ma apuc la anul de bucatzalit pestisorisorprodan scrie:nu se da cu bucata de avat nicidata la salau,,,,, el simte si nu v-a manca niciodata avat ,,experienta facuta de mine la stationar intr-o zi,,, am luat numa la bucatica de caras la avat nici macar nu a miscat , niciodata de cand dau nu am luat la avat,,, si dau de vreo 15 ani pe dunaresebastian scrie:nea soprodane ma faci sa ma simt vinovat.eu nu am eliberat nici un avat anul asta in delta desi am prins o gramada ,numai ca iam pus pe post de momeala in timp ce dadeam la salau si somn.oricum edificator clipu.
DUNAREA
Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian, vali003
Re: DUNAREA
Va spun eu ca merge si la file de avat ! Am prins somn ,salau si avat mare ,folosind ca momeala avatel viu sau file de avat ! Dupa guvid si oblete ,puietul de avat e momeala nr. 3 pe care o folosesc fregvent la salau ...si merge !
Cred ca merge si la file de sturion (cu smantana si marar)... un vin alb... sa zicem un muscat ottonel de Murfatlar .
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
tare buna tizule, va doresc ce va doriti si voi,,,,
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
a fost bine si azi bre,,,,,,,,,,,,,,,,,,
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
- coool_marius
- senior
Salve all
Am fost ieri pe Dunare , la baraj la Gogosu ... am dat pe fund , la caras . Merge binisor .. bucati frumusele , la 400...500 g . Mananca doar pe momitor , la vierme alb. Acele trebuie sa fie cat mai apropiate de acesta -- NU MERGE PE ARICI -- . Montura cu momitorul tre sa fie in linie .
Seara , dupa ce s-a lasat intunericul , a inceput albitura - platica , sorete , sabita . Daca arunci un pumn de momeala e spectacol la pluta , la 2..3 m de mal.
Am fost ieri pe Dunare , la baraj la Gogosu ... am dat pe fund , la caras . Merge binisor .. bucati frumusele , la 400...500 g . Mananca doar pe momitor , la vierme alb. Acele trebuie sa fie cat mai apropiate de acesta -- NU MERGE PE ARICI -- . Montura cu momitorul tre sa fie in linie .
Seara , dupa ce s-a lasat intunericul , a inceput albitura - platica , sorete , sabita . Daca arunci un pumn de momeala e spectacol la pluta , la 2..3 m de mal.
Marius
Dr.Tr.Severin
Dr.Tr.Severin
- coool_marius
- senior
merge bre,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
- stefanflorin
- Veteran
- coool_marius
- senior
sorprodan scrie:merge bre,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
De unde-i tot scoti man ... ca pe aici e foame de asa ceva
Misto "aratarea"
Pe ce culori mananca pe acolo ? Shad sau twister ? Ziua sa pe intuneric ?
La mai mare !
Marius
Dr.Tr.Severin
Dr.Tr.Severin
- stefan_kwr
- Veteran
Este vorba de o turma de porci mistreti care trec de pe un mal pe altul!!!Pipo1114 scrie:dar ce vor sa fie alea:)psorprodan scrie:http://www.youtube.com/watch?v=YL2dNCnVkeg
sorry dar nu ma prea price[
uite bre unul de 100 kg........http://www.youtube.com/watch?v=rldFyligTwA , prins in zona unde pescuiesccoool_marius scrie:sorprodan scrie:merge bre,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
De unde-i tot scoti man ... ca pe aici e foame de asa ceva
Misto "aratarea"
Pe ce culori mananca pe acolo ? Shad sau twister ? Ziua sa pe intuneric ?
La mai mare !
eu
- cosmin mihut
- Veteran
uite bre unul de 100 kg........http://www.youtube.com/watch?v=rldFyligTwA , prins in zona unde pescuiesc
eu
Buna seara la toti prietenii mei!
Sorine, mult mai frumos si odihnitor decat imaginea cu acel ,,sutar", este trilul pasarilor, din fondul sonor
Ca de obicei, iti multumim, pentru aportul tau la desfatarea ochilor si urechilor noastre, in urma postarilor tale.
Tine-o tata tot asa ! Material pentru postari suntem sigur ca ai
eu
Buna seara la toti prietenii mei!
Sorine, mult mai frumos si odihnitor decat imaginea cu acel ,,sutar", este trilul pasarilor, din fondul sonor
Ca de obicei, iti multumim, pentru aportul tau la desfatarea ochilor si urechilor noastre, in urma postarilor tale.
Tine-o tata tot asa ! Material pentru postari suntem sigur ca ai
Ocroteste natura, merita!
- cosmin mihut
- Veteran
Buna seara Iorgule tata ,esti bine, totul ok ,imi pare bine ca ai revenit .Te salut ...ai dreptate in privinta lui Prodan ,se pare ca el este cel mai pescar de pe aici ,o sa-l vizitez curand la el in Regat acolo unde intradevar este rege...
MERCEDES S