Emisiunea Infopescar din 13.09.08

orice idee este binevenita

Moderatori: Qnyx, gor965

Închis
cristian505ro
Veteran
Veteran

Emisiunea Infopescar din 13.09.08

Mesaj de cristian505ro » 13 Sep 2008, 22:48

Repet ce am zis acum o saptamana : Exceptional! Omul sfinteste locul! Felicitari pentru acest REGAL marca Carp Zone!
Cristian Bebesel

iulian petre
Veteran
Veteran

Re: Emisiunea Infopescar din 13.09.08

Mesaj de iulian petre » 14 Sep 2008, 15:53

da frumoasa partida cu driluri executate corect.....daca te uiti la cealalta echipa care era in dril cu 2 lansete observi cum frana era stransa la maxim ...cand a intrat pestele in minciog batul era curbat la maxim...si nu ma mira ca la a doua lanseta a avut o ruptura.....!!....observ ca totul a fost ok la emisiunea de sambata si cred ca a inteles mesajul cu " NU UITATI CA SE UITA SI "PROFESIONISTI " LA TV....

Totusi am o intrebare la GEORGE: E bine sa te duci sa testezi niste bile pt. concurs cu 20 de zile inainte mai ales ca urmeaza schimbari majore de temperatura??.......

ps ...cel mai mult mi-a placut sa aud cum il intreba pe GEORGE ce sa puna-n ac...... :D :D .....

iulian petre
Veteran
Veteran

Mesaj de iulian petre » 14 Sep 2008, 17:03

" chiar daca adevarul doare trebuie luat ca atare"...

george-alexandru
Veteran
Veteran

Mesaj de george-alexandru » 14 Sep 2008, 22:36

@Iulian Petre

.Dar tu cand crezi ca este mai bine sa testezi niste bile inintea unui concurs si dc???stiu ca nu este frumos sa raspunzi cu o alta intrebare dar sunt si eu curios de opinia ta iar dupa aceeia o sa/ti raspund si eu.
George Alexandru
Presedinte CS.Green Lake
Brand Manager-4Carp
mail - greenlaketeam@yahoo.com
Imagine

Marinita
Veteran
Veteran

Mesaj de Marinita » 15 Sep 2008, 08:41

iulian petre scrie:da frumoasa partida cu driluri executate corect.....daca te uiti la cealalta echipa care era in dril cu 2 lansete observi cum frana era stransa la maxim ...cand a intrat pestele in minciog batul era curbat la maxim...si nu ma mira ca la a doua lanseta a avut o ruptura.....!!....observ ca totul a fost ok la emisiunea de sambata si cred ca a inteles mesajul cu " NU UITATI CA SE UITA SI "PROFESIONISTI " LA TV....

Totusi am o intrebare la GEORGE: E bine sa te duci sa testezi niste bile pt. concurs cu 20 de zile inainte mai ales ca urmeaza schimbari majore de temperatura??.......

ps ...cel mai mult mi-a placut sa aud cum il intreba pe GEORGE ce sa puna-n ac...... :D :D .....
Mai Iulica pentru tine asa ca ai pus P.S.-ul acela ...la lanseta aia care urma sa o pregatesc si l-am intrebat pe George daca pun tot bila cu pasta vreau sa sti ca fusese pe cteno si urma sa o trecem pe romanesc .Se luase decizia sa le schimbab pe toate 6 pe romanesc.Iar acum vreau sa te intreb si eu ceva dar nu te grabi sa raspunzi cugeta si apoi zi....Dupa ce se da ora inapoi cum iti potrivesti ceasul? Si mai vreau sa te intreb ceva la care te rog sa raspunzi cinstit(vad ca e la moda intrebarile astea pe forum)De ce nu ai stat la premiere sa aplauzi echipa care a facut cea mai spectaculoasa intoarcere de scor(situatie).Si inca ceva tu aveai o vorba ... "intr-o buna zi dai peste un pescar de duminica si te face praf cu o rama"si cat de relative sunt toate teoriile tale cu privire la tehnici si mecanica monturii?
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB

iulian petre
Veteran
Veteran

Mesaj de iulian petre » 15 Sep 2008, 16:43

Marinita scrie:.

--------------------------------------
Mai Iulica pentru tine asa ca ai pus P.S.-ul acela ...la lanseta aia care urma sa o pregatesc si l-am intrebat pe George daca pun tot bila cu pasta vreau sa sti ca fusese pe cteno si urma sa o trecem pe romanesc .Se luase decizia sa le schimbab pe toate 6 pe romanesc.Iar acum vreau sa te intreb si eu ceva dar nu te grabi sa raspunzi cugeta si apoi zi....Dupa ce se da ora inapoi cum iti potrivesti ceasul? Si mai vreau sa te intreb ceva la care te rog sa raspunzi cinstit(vad ca e la moda intrebarile astea pe forum)De ce nu ai stat la premiere sa aplauzi echipa care a facut cea mai spectaculoasa intoarcere de scor(situatie).Si inca ceva tu aveai o vorba ... "intr-o buna zi dai peste un pescar de duminica si te face praf cu o rama"si cat de relative sunt toate teoriile tale cu privire la tehnici si mecanica monturii?[/quote]
---------------------
SALUT domnule DAN el PRESIDENTE .. :D sti ca eu am un stil mai deosebit de scris....ca tu ma cunosti mai bine......IN continuare "cheia" misterului cu retragerea mea se afla la tine si daca te gandesti putin de ce-am vorbin noi (GEORGE-EU) la telefon pe drumul de intoarcere de la DORIPESCO faci unele legaturi ca doar sti ce convenisem cu GEORGE si tu ai fost primul anuntat.... INTRE timp nu mai recunoaste nimeni dar tu esti martor si sti bine ce si cum.... :D :D ...EU m-am tinut de cuvant si am trecut la "ACTIUNE" dar intre timp m-am trezit de unul singur.... :oops: :oops: .. MAI departe sti ce-a urmat ..... inca odata repet : NU SUNT DE VANZARE ,NU SUNT "ATARNATOR", sunt un om liber si nu depind de nimeni :D ...

scuze ca a fost of topic

-----------------------------------

de ce nu am ramas pana la sfarsit?????...cred ca ai uitat ceva esential cand ai pus intrebarea asta si anume: citez "TRADATORULE nu mai ai ce cauta la noi in stand....cand aud noi inseamna tot lotul de 3 nu?...

cum reglezi ceasul ?-nu stiu sigur cum se da ora dar eu o sa am o ora inaintea voastra :D :D

teoria cu rama nu e a mea... :D :D ...dar cu norocul omului sa nu te pui niciodata... :D :D
---------------------------------------------------------------------------------------------------

PETRE IULIAN -OM LIBER care nu a fost cumparat de nimeni si care nu e" ATARNATOR"

iulian petre
Veteran
Veteran

Mesaj de iulian petre » 15 Sep 2008, 17:10

george-alexandru scrie:@Iulian Petre

.Dar tu cand crezi ca este mai bine sa testezi niste bile inintea unui concurs si dc???stiu ca nu este frumos sa raspunzi cu o alta intrebare dar sunt si eu curios de opinia ta iar dupa aceeia o sa/ti raspund si eu.
-------------------------------------------

VORBIM AICI DE O PARERE PERSONALA:- CEL mai bine sa testezi niste bile pt. concurs este chiar in concurs :D

- 1 - la pescuit liber nu poti testa niste bile cat de bune sunt atata timp cat balta nu se afla sub "presiune" si sunt alti pescari de competitie care ofera alt fel de bile
- 2 -sunt multi pescari de competitie care se duc sa testeze bile si dupa concurs pleaca total dezamagiti ...eu le zic PESCARI INCEPATORI
-3-..CEL mai important pt mine este sa sti cum sa folosesti bilele pe care le ai si sa nu ai nici un pic de suspiciuni ca nu sunt bune si sa crezi in ele ca sunt "castigatoare" credema ca sunt multi pescari care au bile de calitate dar nu stiu cum sa le foloseasca si intra in "criza" si fac greseli .
4-..daca am deja o bila pe care am incredere in ea de ce sa o mai testez?....cel mult mai fac unele mici modificari la reteta pt. perioadele mai reci .
5 ....
------------------

din greseli invata omul si sti cum am patit noi cu testatul doar cu 3 zile inaintea concursului... :D ...si in concurs ...ZERO BARAT :lol: :lol:

e o parere personala si nu am vazut undeva asa ceva scris.....e din experienta mica pe care o am!!

RETETA CASTIGATOARE CARE A FACUT "RAVAGII" LA CONCURSURI NU A FOST TESTATA INAINTEA NICIUNUI CONCURS PT . CA AM AVUT INCREDERE IN CE-AM FACUT SI AM STIUT SA FACEM CA ELE SA DEA SI RANDAMENT MAXIM..... :D :D ...

IULIAN C
carpZone team
carpZone team

Mesaj de IULIAN C » 15 Sep 2008, 23:28

iulian petre scrie:
george-alexandru scrie:@Iulian Petre

-------------------------------------------

VORBIM AICI DE O PARERE PERSONALA:- CEL mai bine sa testezi niste bile pt. concurs este chiar in concurs :D

- 1 - la pescuit liber nu poti testa niste bile cat de bune sunt atata timp cat balta nu se afla sub "presiune" si sunt alti pescari de competitie care ofera alt fel de bile
- 2 -sunt multi pescari de competitie care se duc sa testeze bile si dupa concurs pleaca total dezamagiti ...eu le zic PESCARI INCEPATORI
-3-..CEL mai important pt mine este sa sti cum sa folosesti bilele pe care le ai si sa nu ai nici un pic de suspiciuni ca nu sunt bune si sa crezi in ele ca sunt "castigatoare" credema ca sunt multi pescari care au bile de calitate dar nu stiu cum sa le foloseasca si intra in "criza" si fac greseli .
4-..daca am deja o bila pe care am incredere in ea de ce sa o mai testez?....cel mult mai fac unele mici modificari la reteta pt. perioadele mai reci .
5 ....
------------------

din greseli invata omul si sti cum am patit noi cu testatul doar cu 3 zile inaintea concursului... :D ...si in concurs ...ZERO BARAT :lol: :lol:

e o parere personala si nu am vazut undeva asa ceva scris.....e din experienta mica pe care o am!!

RETETA CASTIGATOARE CARE A FACUT "RAVAGII" LA CONCURSURI NU A FOST TESTATA INAINTEA NICIUNUI CONCURS PT . CA AM AVUT INCREDERE IN CE-AM FACUT SI AM STIUT SA FACEM CA ELE SA DEA SI RANDAMENT MAXIM..... :D :D ...
Imi cer scuze ca ma bag aici,fara a avea habar....insa vreau sa va spun ceva:
Cand s-a tinut concursul Carp-Zone pe Moara Vlasiei,Iulian Petre s-a oferit sa ma ia si pe mine acolo....ii multumesc inca odata pt asta!
Pe drum,mi-a spus cate ceva despre strategii si nada,mi-a zis cum a facut bile impreuna cu George,el mergand pe nada cu indulcitori,mizand pe peste mic,dar ....numeros,George si-a facut nada cu ceva piper ca sa atraga pestii mari.
Exact asa a si fost....
Mi-a spus atunci,vazand o oarece nedumerire la mine ceva de genul:
"Am aplicat aceasta strategie pt ca merg sa castig"
M-a uimit convingerea sa si faptul ca el crede in ceea ce face....autodeterminarea lui!
Rezultatul?!?
Il stiti cu totii:a castigat!
El a fost primul care m-a invatat cum se fac monturi si noduri(1 martie,iti mai amintesti,tizule?),am luat exemplu de la el aceasta atitudine de "invingator"....poate ma va ajuta pe viitor!
Scuze inca odata!!!
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
Imagine

Qnyx
Master Admin
Master Admin

Mesaj de Qnyx » 15 Sep 2008, 23:44

.
Off topic !

Daca nu lasati prostiile s-ar putea sa nu va mai gasesc pe aici pe forum. Lasati la o parte "sugestiile" si "cutitele pe la spate" ca nu tine aici. Daca exista probleme, se discuta fata in fata si se pun lucrurile la punct, ca suntem barbati nu muieri. Cuvintele mele sunt valabile pentru toti.

Off topic !
.
Nada si momeli de pescuit
pescuitmania xxx pescuitul crap

Închis

Înapoi la “Sugestii, propuneri, intrebari legate de web-site si TV”