Undisputed...Garcea vs. Vioril

discutii off-topic despre orice

Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman

Razvan Garcea
senior
senior

Re: Champion Challenge-Two Lakes Cup-Tancabesti

Mesaj de Razvan Garcea » 25 Oct 2010, 15:10

vioril scrie:Offfffff, hai ca o lom razna cu concluziile astea , Deci , cum ramane ? , cu meltex , cu sac solubil , sau cu nimic ?

Nu ca as participa la concurs , dar pur si simplu pare un subiect interesant .
Auzi mai chibitzule,daca nu participi la acest concurs ce tot iti dai cu presupusul?
Mor pe agaricii astia care tot isi dau cu parerea despre ceva ce habar nu au.
Dute bah baiatule pe lighean si trage tare acolo la ancore poate iti vine un chinez :-t :-t :-t
SENIOR CRAP CLUB

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 25 Oct 2010, 19:45

Razvan Garcea scrie:
Auzi mai chibitzule,daca nu participi la acest concurs ce tot iti dai cu presupusul?
Dute bah baiatule pe lighean si trage tare acolo la ancore poate iti vine un chinez :-t :-t :-t
Da' cu ce te-a deranjat domne ' ? Participi la concurs, sau nu suporti concurenta ...de pe margine ? :-? :D
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

vioril
Veteran
Veteran

Mesaj de vioril » 25 Oct 2010, 20:51

Razvan Garcea scrie:
vioril scrie:Offfffff, hai ca o lom razna cu concluziile astea , Deci , cum ramane ? , cu meltex , cu sac solubil , sau cu nimic ?

in primul rand se incepe cu cu un SALUT ( lipsa 7 ani deacasa ) , acum sa o lom pe rand : - nu mi-am dat cu presupusul ci doar am intrebat pt ca nu stiu , si nu mi se pare o rusine sa invat de la altii ( de la tine nu am ce invata ) ; - nu mi-am dat cu parerea ,sunt dornic de a acapara cat mai multe informatii de pe acest site numit INFOPESCAR , dumneata se pare ca numai informatii legate de pescuit nu oferi ( numai injurii iar limbajul folosit denota lipsa culturii generele . domnule vezi ca e grav ) ; - despre partea cu ancorele ( le folosesc in partea din spate a unei lingurite pt stiuca , salau , somn ) , ligheanul ( in asa numitul lighean fac nada pt pescuit sau pasta pt boiliesuri = acele bile cu care pescuiesc la crap , si mai ma spal pe picioare cand transpir la prins pesti ) , si in final chinezii ( un popor cu cea mai puternica economie din lume ) ; sincer cunos mai multe intrebiuntari ale lor ,LIGHEAN , ANCORA , CHINEZ .

Referitor la limbajul dumneavoastra folosit , nu am decat un sfat : cel mai destept cedeaza primul , asa ca multa sanatate si va astept cu sfaturi cu si despre pescuit ( daca detineti ) , ca asta ma intereseaza .

CORDIAL

vezi ca , cordial nu e o injuratura

Razvan Garcea
senior
senior

Mesaj de Razvan Garcea » 25 Oct 2010, 21:38

gor965 scrie:
Razvan Garcea scrie:
Da' cu ce te-a deranjat domne ' ? Participi la concurs, sau nu suporti concurenta ...de pe margine ? :-? :D

Uite ca hazardul face ca eu sa particip la acest concurs dragul meu George.
Ne vedem pe balta daca vei fi fluieras...daca nu ,atunci la MV
Ultima oară modificat 25 Oct 2010, 21:49 de către Razvan Garcea, modificat 1 dată în total.
SENIOR CRAP CLUB

vioril
Veteran
Veteran

Mesaj de vioril » 25 Oct 2010, 21:41

salutare dn Garcea , voi veni si eu duminica sa va aplaud =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Razvan Garcea
senior
senior

Mesaj de Razvan Garcea » 25 Oct 2010, 21:44

vioril scrie:
Razvan Garcea scrie:

in primul rand se incepe cu cu un SALUT ( lipsa 7 ani deacasa ) , acum sa o lom pe rand : - nu mi-am dat cu presupusul ci doar am intrebat pt ca nu stiu , si nu mi se pare o rusine sa invat de la altii ( de la tine nu am ce invata ) ; - nu mi-am dat cu parerea ,sunt dornic de a acapara cat mai multe informatii de pe acest site numit INFOPESCAR , dumneata se pare ca numai informatii legate de pescuit nu oferi ( numai injurii iar limbajul folosit denota lipsa culturii generele . domnule vezi ca e grav ) ; - despre partea cu ancorele ( le folosesc in partea din spate a unei lingurite pt stiuca , salau , somn ) , ligheanul ( in asa numitul lighean fac nada pt pescuit sau pasta pt boiliesuri = acele bile cu care pescuiesc la crap , si mai ma spal pe picioare cand transpir la prins pesti ) , si in final chinezii ( un popor cu cea mai puternica economie din lume ) ; sincer cunos mai multe intrebiuntari ale lor ,LIGHEAN , ANCORA , CHINEZ .

Referitor la limbajul dumneavoastra folosit , nu am decat un sfat : cel mai destept cedeaza primul , asa ca multa sanatate si va astept cu sfaturi cu si despre pescuit ( daca detineti ) , ca asta ma intereseaza .

CORDIAL

vezi ca , cordial nu e o injuratura

Ce inseamna la tine ca vrei sa inveti de pe acest site?Faptul ca o iei razna din cauza faptului ca nu se admite sau nu se admitea saculetul solubil si ca un concurent prins in febra ultimelor zile nu stiai ce strategie sa adopti?
Ce ma deranjat la tine este faptul ca Dan cred ca nu are nevoie de lingai care sa-i tina isonul in postari,toata lumea stie ce pescar bun este si din aceasta cauza am luat atitudine.Sau tu crezi ca langand asa de tare il vei propulsa pe podium direct?

Citez:Offfffff, hai ca o lom razna cu concluziile astea , Deci , cum ramane ? , cu meltex , cu sac solubil , sau cu nimic ?

Imi arati si mie ce ai invatat tu din aceasta postare ca de fapt din tot topicul?
Ma lasati mai breloacelor?
Sfaturi ptr tine nu am nici macar pe bani L-)
SENIOR CRAP CLUB

Razvan Garcea
senior
senior

Mesaj de Razvan Garcea » 25 Oct 2010, 21:46

vioril scrie:salutare dn Garcea , voi veni si eu duminica sa va aplaud =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Stai acasa .........

Post editat -> Gor965
SENIOR CRAP CLUB

vioril
Veteran
Veteran

Mesaj de vioril » 25 Oct 2010, 22:12

cam ce am invatat di topic ar fi : - sa fac diferenta dintre sac solubil si meltex ca nu stiam ce este , faptul ca meltexul are un gust amar , faptul ca mai bine poti lansa cu un sac solubil ( distanta mai mare ) decat cu meltex , se poate nadi mai mult local cu sac decat cu meltex , ETC , ETC ETC . cat in privinta domnului Dan M. l-am respectat asa cum va respect si pe dumneavoastra , numai ca acel on face totul din pasiune si recomandarile din experienta ,asa cum scrie pe siteul dansului . cat despre partea cu banii pt sfaturi , sa stiti ca mai degraba prefer sa fur ceva de la dumneata ( 32 de ani nu ?) decat sa va platesc ceva dumneavoastra , da nu prea am ce ca vad ca nu aveti nici pt TINE . =)) =)) =)) =)) =)) , iar cu propulsatul pe podium sincer chiar lasa de dorit felul in care interpretati si in care ganditi ( nimic constructiv nu am gasit in toate postarile TALE din 2009 pana acum ) .

P.S. - las-o mai moale cu injuriile : BRELOACELOR , AGARICI , ETC . poti s-o iei ca pe o amenintare daca vrei . mai vb duminica pe tancabesti ca sa ma cunosti mai bine .

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 25 Oct 2010, 22:46

Ia ,hai , incetati cu amenintarile ca nu-si au rostul aici !
p.s.
Razvane , tu-ti faci singur viata grea ! ~x(

Imagine

vioril
Veteran
Veteran

Mesaj de vioril » 25 Oct 2010, 23:01

corect , nu- si au rostul aici ci pe tancabesti duminica , sincer sunt chiar razbunator in momentul in care l-am respectat in toate postarile , nu i-am vorbit vulgar , nu l-am jicnit . ori isi cere scuze pt toate injuriile ( lingau , agarici , breloc ) pe acest topic ,ori o dau in smecherie rau de tot duminica la premiere ,si se va lasa greu de tot , cam cu 2 masini de malaci de la o vestita companie de securitate .

deci daca-si cere scuze sincer ii dau o bere ca asa e frumos , daca nu ne vedem pe tancabesti . sincer nu o las asa nerezolvata .

RESPECTA SI VEI FI RESPECTAT

Victor Hodorog
senior
senior

Mesaj de Victor Hodorog » 25 Oct 2010, 23:39

mai bine dau eu cate o bere amandurora + george ca's dator.. si lasam forumul linistit cum ii sta bine. :-t

..am uitat sa precizez..impacarea ca suntem de aceeasi "baricada" :))

pharaoh
site team
site team

Mesaj de pharaoh » 26 Oct 2010, 00:00

Bai frate, mi-e frica sa mai postez pe forumul asta. Nu mai poti sa-ti dai cu parerea decat "daca stii despre ce-i vorba" , sau daca-ti sare tandara si esti un pic mai agresiv in limbaj, risti sa nu mai poti sa iesi din casa pentru ca te-asteapta baietii de la firma de paza pe-afara. Pe bune, am luat-o razna de tot in tara asta. Care mai de care e mai pescar si mai smardoi decat celalalt. :-t
I Fish. Therefore I am.

vioril
Veteran
Veteran

Undisputed...Garcea vs. Vioril

Mesaj de vioril » 26 Oct 2010, 08:22

neata domnilor ! in primul rand cred ca este de datoria mea de a-mi cere scuze fata de dumneavoastra ,pt ca am stricat acest topic si credeti-ma pe cuvant ca ma abtin foarte mult in a nu jicni acel pescar , faptul ca sunt OM nu-mi permite a ma adresa cuiva pe care nu-l cunosc ,intr-un mod asemanator respectivului pescar . sincer nu sunt vre-un miez sau cine mai stie ce creatura nereusita , sunt un simplu Om care caut pe acest forum acaparerea de experienta ,invatatura , etc , toate cu caracter informativ ; nu ma intereseaza smardoiala si derivatele din ea , ca de acolo am plecat de la varsta de 23 de ani , dar asta nu inseamna ca in momentul in care ma voi simti batjocorit ,voi sta cu mainile-n san ; in prima faza incerc sa rezolv totul asa cum am precizat LA O BERE , pe calea bunului simt si respectuos , dar daca nu se poate si tot nu se poate voi reveni la epoca preistorica .

inca odata MII DE SCUZE fata de dumneavoastra .

astept pana duminica un raspuns din partea acelui pescar , indiferent care ar fi el ( raspunsul ) .

---<>< ---<>< ---<><

gor965
Site Admin
Site Admin

Re: Undisputed...Garcea vs. Vioril

Mesaj de gor965 » 26 Oct 2010, 09:58

Nu stiu pe cati utilizatori ii intereseaza disputa dvs. dar ca sa nu stricati topicul organizatorului acelui concurs , v-am mutat postarile aici !Daca nu va convine titlul va mai dau 2 sugestii ceva mai la moda :
- Ori suntem golani, ori nu mai suntem ...
- "Perversii" de pe Tg. Ocna ...
>:) >:) >:)

Imagine

Razvan Garcea
senior
senior

Re: Undisputed...Garcea vs. Vioril

Mesaj de Razvan Garcea » 31 Oct 2010, 19:30

vioril scrie:neata domnilor ! in primul rand cred ca este de datoria mea de a-mi cere scuze fata de dumneavoastra ,pt ca am stricat acest topic si credeti-ma pe cuvant ca ma abtin foarte mult in a nu jicni acel pescar , faptul ca sunt OM nu-mi permite a ma adresa cuiva pe care nu-l cunosc ,intr-un mod asemanator respectivului pescar . sincer nu sunt vre-un miez sau cine mai stie ce creatura nereusita , sunt un simplu Om care caut pe acest forum acaparerea de experienta ,invatatura , etc , toate cu caracter informativ ; nu ma intereseaza smardoiala si derivatele din ea , ca de acolo am plecat de la varsta de 23 de ani , dar asta nu inseamna ca in momentul in care ma voi simti batjocorit ,voi sta cu mainile-n san ; in prima faza incerc sa rezolv totul asa cum am precizat LA O BERE , pe calea bunului simt si respectuos , dar daca nu se poate si tot nu se poate voi reveni la epoca preistorica .

inca odata MII DE SCUZE fata de dumneavoastra .

astept pana duminica un raspuns din partea acelui pescar , indiferent care ar fi el ( raspunsul ) .
---<>< ---<>< ---<><
Vezi ca am stat si la festivitate ,mi-am luat si premiul si am si stat dupa ce s-a terminat toata festivitatea cel putin o ora in plus.Special ptr tine insa .....nu ai mai ajuns.
Cred ca nu ai vrut sa ma faci de ras in mom in care eram cu echipa pe podium ;) nuuuu?
;) ;) ;)
Uite mai Viorile ce spun eu,lasa tu talanii acasa ca deh mai au si ei copii si neveste si nu vor sa lipseasca de langa ei si daca iti doresti sa ma cunosti da un mp si comunica ;)
Eu am terminat cu scandalul in urma rugamintilor facute.
Dea azi inainte sunt un alt om 8->
SENIOR CRAP CLUB

Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”