Razvan Garcea scrie:vioril scrie:Offfffff, hai ca o lom razna cu concluziile astea , Deci , cum ramane ? , cu meltex , cu sac solubil , sau cu nimic ?
Nu ca as participa la concurs , dar pur si simplu pare un subiect interesant .
Auzi mai chibitzule,daca nu participi la acest concurs ce tot iti dai cu presupusul?
Mor pe agaricii astia care tot isi dau cu parerea despre ceva ce habar nu au.
Dute bah baiatule pe lighean si trage tare acolo la ancore poate iti vine un chinez
in primul rand se incepe cu cu un SALUT ( lipsa 7 ani deacasa ) , acum sa o lom pe rand : - nu mi-am dat cu presupusul ci doar am intrebat pt ca nu stiu , si nu mi se pare o rusine sa invat de la altii ( de la tine nu am ce invata ) ; - nu mi-am dat cu parerea ,sunt dornic de a acapara cat mai multe informatii de pe acest site numit INFOPESCAR , dumneata se pare ca numai informatii legate de pescuit nu oferi ( numai injurii iar limbajul folosit denota lipsa culturii generele . domnule vezi ca e grav ) ; - despre partea cu ancorele ( le folosesc in partea din spate a unei lingurite pt stiuca , salau , somn ) , ligheanul ( in asa numitul lighean fac nada pt pescuit sau pasta pt boiliesuri = acele bile cu care pescuiesc la crap , si mai ma spal pe picioare cand transpir la prins pesti ) , si in final chinezii ( un popor cu cea mai puternica economie din lume ) ; sincer cunos mai multe intrebiuntari ale lor ,LIGHEAN , ANCORA , CHINEZ .
Referitor la limbajul dumneavoastra folosit , nu am decat un sfat : cel mai destept cedeaza primul , asa ca multa sanatate si va astept cu sfaturi cu si despre pescuit ( daca detineti ) , ca asta ma intereseaza .
CORDIAL
vezi ca , cordial nu e o injuratura