Eu va urmaresc mult de tot,am nopti nedormite in care nu mi-am luat ochii de pe calculator dar as avea o rugaminte sau o sugestie......stateam acuma si ma uitam adica la ora 02:05 noaptea la emisiunea voastra despre mixuri si ce se baga in compozitia boiliesurilor......sincer am auzit multi termeni si multe expresiii cum ar fi (aminoacizi,proteine,substante nutritive si altele) dar niciodata nu am auzit spunand sau explicand cum ar fi : Cu cat avem mai multi aminoacizi in compozitia boiliesului cu atat se schimba atractia pestelui sau face ca acesta sa nu mai fie atras de acesta.Si asa sa incerce sas explice cam fiecare sau in mare cam ce face fiecare dintre cele specificate.Sunt foarte multi pescari care nu inteleg cu ce ne avantajeaza toate aceste substante........si cred ca le-ar placemult mai mult daca s-ar explica sau s-ar spune reteta sasu compozitia in felul asta ....adica : Daca avem mai mult din acea substanta se intampla asta daca e mai putin din cealalta se va intampla asta.....si tot asa.
Ma uit la voi de cand ati aparut ....inainte ma uitam la pvtv dar imi place enorm ceea ce vad ....pescuiesc de la 7 ani si sunt innebunit dupa pescuit ....Felicitari si tinetio tot asa... Va salut si va respect din Spania al vostru pescar nebun Igna Marius
FIR INTINS !!!!
o mica sugestie
- florentiniuga
- Master Admin
- Mesaje: 4649
- Membru din: 19 Noi 2007, 22:04
- Localitate: Bucuresti
- Contact:
Re: o mica sugestie
Pentru cei care abia se apuca de facut boiliesuri exista retete si pe forumul nostru gasesti destule. Dupa ce vei capata mai multa experienta vei intelege singur ce se intampla daca schimbi proportiile diferitelor componente. Ceea ce vrei tu insa, nu cred ca pot explica precis nici cei mai buni specialisti, pentru ca asta ar insemna sa se lucreze cu o singura reteta in care sa nu se schimbe niciodata componentele ci doar proportiile lor. In schimb, daca se folosesc retete diferite, proportiile pot diferi in functie de combinatiile componentelor. Iti dau un exemplu: In compozitiile cu fishmeal nu e necesar sa pui la fel de mult amino ca in cele cu birdfood, deoarece fainurile de peste au din start un grad de atractivitate propriu mai ridicat sau in retetele care contin melasa, nu se mai pune atat de multa betaina. Asta tine de cunoastere iar cunoasterea deriva, asa cum spuneam, din experienta acumulata.