Pesti rari
Moderator: mini_mic
Re: specii de pesti
aaaaaaaaaaaa??????????????
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
Buna, Sorine. Cred ca este un mutand (mutant) format genetic in urma poluari cu alumina, de la ungurisorprodan scrie:ce peste este acesta?
Sau poate vreun peste speriat de trecerea trupei de mistreti asta vara, care de frica si-a schimbat lookul
Ocroteste natura, merita!
Re: Pesti rari
La prima vedere pare un hibrid intre salau si biban ! Dupa ce te uiti mai bine ,pare un pui de Black Bass !
-
- VIP+++
ie Satanaaa , sa moara masa !sorprodan scrie:aaaaaaaaaaaa??????????????
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
asa zis domnul BURIAN ,,,,,,,,, black bass
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
Eu sunt de parere ca este un peste din specia Gobio sorpro linnaeus.
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
Pot aparea tot felul de ciudatenii in apele noastre din lipsa de cunoastere sau ignoranta.De multe ori se incearca populari cu specii straine ,nu neaparat spre binele pescuituluiDupa un timp sa nu ne pomenim ca speciile invazive de care ne miram noi acum,or sa strice tot ecosistemul si asa subred de pe la noi.
este o specie de guvid mai rar intalnita
- craparulsef
- Veteran
voblere salmo modelul boxer.
mi se face pofta bre nea MIRCEA,,,,,,
Marius, parca seamana cu asta ... "ghidrin" (?)
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
- craparulsef
- Veteran
Corect !!! ... foarte mult în zona noastră ... sare pe mal direct în castronel. Nu e bun de nimic!sorin1362 scrie:Marius, parca seamana cu asta ... "ghidrin" (?)
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
- agalofteanu
- junior
Ieri am fost pe Siret, zona Bacau. Am fost sufocat de trasatura de puiet. Nu am putut prinde nimic mare. Indiferent de momeala(rama, viermus, porumb, malai, etc) niste dracusori mici (localnicii zic ca sunt pui de salau) mi-au sticat ziua de pescuit. Indiferent de adancime, de distanta de mal, nu s-a prins decat acest peste si pe ici pe colo cate un porcusor.
Stie cineva? Poate fi atat de mult salau in zona asta? Eu unul ma indoiesc! Dar nici nu stiu de alt peste care sa semene cu ce am prins eu.
Im pare rau dar pozele care le-am facut nu sunt suficient de clare.
Stie cineva? Poate fi atat de mult salau in zona asta? Eu unul ma indoiesc! Dar nici nu stiu de alt peste care sa semene cu ce am prins eu.
Im pare rau dar pozele care le-am facut nu sunt suficient de clare.