Lansete feeder Lac - Rau
Moderatori: gor965, florentiniuga
Re: Lansete feeder Lac - Rau
sau http://www.energofish.ro/product.php/La ... eeder/825/ merge la scobar ,se vad trasaturile fine? as vrea ceva universal >curent mediu pe gilort, jiu,olt, dunare, care se preteaza mai bine la scobar?
E prea"heavy". Un silver piker daca vrei de 3 metri sau crap expert feeder daca vrei de 3.60m.
Salutare tuturor!@mario 13 ....incearca modelul de la cormoran speciland black feeder 3,90m cw 50-150 gr ...am auzit numai de bine de ele...si eu vreau sa imi achizitionez 2 bucati pentru pescuitul al crap pe lac .. numai bine...
Hmm.... M-ai pus pe ganduri...Mai este si varianta 40-120 g...
multumesc de raspunsuri. mi-am facut o idee si acum o sa cumpar.
cormoran speciland black feeder 3.60m merge pe rauri mici, medii la scobar se vede bine trasatura fina a acestui peste?
ce actiune are aceasta lanseta? MH?
pe ce rauri ati pescuit cu ea ? pe mine ma intereseaza la scobar.
pe ce rauri ati pescuit cu ea ? pe mine ma intereseaza la scobar.
Salutare...nu am pescuit inaca cu aceasta lanseta...dar am avut ocazia sa o tin in mana intr un magazin de specialitate ...da din cate stiu are actiune MH...exita 4 variante 3,60m cw40-120,3,90m cw40-120,3,60m cw 50-150,3,90m cw50-150...are blakul slim... dar nu pare a fi o lanseta moale...la crap,mreana .. pesti de talie mare cred k se potriveste ft bn ...la scobar ... cred k exista si alte lansete care se potrivesc mult mai bine... cum ar fi trabucco.numai bine!
ajutati ma va rog cu niste sfaturi1
care dintre SPRO DÖME PELLET FEEDER MH 360 100G si Lanseta feeder Cormoran Speciland Black Feeder 3,60m/40-120g 3+3 sau light mediu heavy 25-80g merge mai bine la pescuitul la scobar. va rog?
nu stiu ce sa aleg .multumesc
care dintre SPRO DÖME PELLET FEEDER MH 360 100G si Lanseta feeder Cormoran Speciland Black Feeder 3,60m/40-120g 3+3 sau light mediu heavy 25-80g merge mai bine la pescuitul la scobar. va rog?
nu stiu ce sa aleg .multumesc
Cine poate sa-mi spuna si mie ceva despre Lanseta EnergoTeam Rubin Match Feeder?
Daca o are cineva m-ar interesa din ce categorie face parte - heavy, medium, sau layte?
O pot folosi pe Dunare? Cu ce greutati pot sa o incarc cind o folosesc ca si feeder?
Va multumesc pentru raspunsuri anticipat
Daca o are cineva m-ar interesa din ce categorie face parte - heavy, medium, sau layte?
O pot folosi pe Dunare? Cu ce greutati pot sa o incarc cind o folosesc ca si feeder?
Va multumesc pentru raspunsuri anticipat
Sall... Eu pt. Dunare iti recomand :
http://fishme.ro/energofish-lanseta-kev ... =59_60_107
e mai sanatoasa decat hibridul match - feeder
http://fishme.ro/energofish-lanseta-kev ... =59_60_107
e mai sanatoasa decat hibridul match - feeder
Si eu as vrea sa-mi cumpar o lanseta EnergoTeam Rubin Match-Feeder... nu am pescuit nici o data la feeder si parca ma incanta modelul asta care e si de feeder si match. Are cineva lanseta asta ? poate imi dati si mie o parere despre ea, are rost sa o cumpar? (asa pentru inceput)..
Multumesc anticipat.
Multumesc anticipat.
O am eu.
Pot sa-ti spun ca este o lanseta pe care o poti folosi cu greutati pina in 60 g cu tot cu nada.
Eu am luat aceasta lanseta pentru scobar si pesti de talie mica medie.
La banii ei este destul de buna. depinde la ce vrei sa o folosesti
Pot sa-ti spun ca este o lanseta pe care o poti folosi cu greutati pina in 60 g cu tot cu nada.
Eu am luat aceasta lanseta pentru scobar si pesti de talie mica medie.
La banii ei este destul de buna. depinde la ce vrei sa o folosesti
Pai eu vreau sa o folosesc la un caras pe balta, pe rau la mreana, platica.. oricum nu vizez peste de talie foarte mare pentru ca nu am unde.
Cum e actiunea acesetei lansete de feeder? Mai pe intelesul fiecaruia: cum se indoaie lanseta in timpul unui dril? de la varf oare? seamana cu o lanseta fast? sau e mai parabolica asa?
Intreb si eu ca un incepator care habar nu are de stilul asta ca sa pot acumula cat mai multe informatii inainte de a ma arunca la o lanseta, mulineta etc etc.
Cum e actiunea acesetei lansete de feeder? Mai pe intelesul fiecaruia: cum se indoaie lanseta in timpul unui dril? de la varf oare? seamana cu o lanseta fast? sau e mai parabolica asa?
Intreb si eu ca un incepator care habar nu are de stilul asta ca sa pot acumula cat mai multe informatii inainte de a ma arunca la o lanseta, mulineta etc etc.
- florin opris
- utilizator
Incearca ZOOM FEEDER de la energo !! Eu dau de 3 ani daca nu de 4 cu o pereche , principal pe raul timis la scobar ( stau la 10 minute de apa ) si sunt foarte ,foarte multumit !!!!! Si albitura o vad cand musca dar si cu mreana de 1,5 kg m-am descurcat cand a intrat pe vadul de scobar .Sunt bete de clasa MH , punand tronsonul intermediar , obtii un feeder excelent pentru balta , la crap .Am avut si cateva partide pe diferite balti , in perioada de prohibitie si cel mai mare crap a fost de aproape 6 kg si cu putin talent si mai mult ajutor din partea betelor m-am descurcat .Le recomand tuturor .