GREACA CERCANI ANUNT
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- Lazar Mihai
- membru activ
Re: GREACA CERCANI ANUNT
Cel mai misto asa , vom deveni comunitatea Cercani poate infiintam si un club :
Fratilor inainte sa postati, verificati acordul subiectului cu predicatul , cu cati de "i" se scrie un cuvant (mai ales la sfarsitul lui), si unde se pune cratima si unde nu (-) .
- carapavel florin
- senior
ma puteti ajuta si pe mine sa imi spuneti la ce a mers mai bine in ultimul timp porumb, bile si mai ales la ce arome ca vreau sa fac o iesire joi daca nu intervine ceva multumesc.
bile carpinc club solubile meat de 18 , source dinamit baits , 1016 ( la unii cica ) .
- zfcristian
- senior
black pepper s&o de la DBcarapavel florin scrie:ma puteti ajuta si pe mine sa imi spuneti la ce a mers mai bine in ultimul timp porumb, bile si mai ales la ce arome ca vreau sa fac o iesire joi daca nu intervine ceva multumesc.
1) Esti pe net
2) Esti pe forumul Infopescar.tv
3) Imi citesti semnatura
5) Nu ai observat ca lipseste punctul 4
6) Tocmai ai verificat daca exista punctul 4 sau nu
7) Zambesti, sau chiar razi!!!
3) Imi citesti semnatura
- carapavel florin
- senior
multumesc mult pentru raspunsuri
- zfcristian
- senior
Vineri dimineata sunt pe balta pentru una de 10 -12 ore cel mai probabil la Vali.
Bilele sunt la dipuit in whisky link si sper sa incurc ceva mare.
Vorbim vineri seara!
Ps: Mai apare careva pe acolo?
Bilele sunt la dipuit in whisky link si sper sa incurc ceva mare.
Vorbim vineri seara!
Ps: Mai apare careva pe acolo?
1) Esti pe net
3) Imi citesti semnatura
3) Imi citesti semnatura
Salutare Crisrian !
Am fost eu miercuri 20.10.2010 , pt o partida de 10 ore , am pescuit LA VALI , am dat la bile : -1016 , dinamit baits source , jet ( senzor ) , dipuite pe rand cu : source , frankfurter , csl , wiski . Am nadit circa 0,7 kg bile solubile 1016 , iar ca rezultate obtinite numai la 1016 de 18 si de 20 dipuite cu csl , 6 ciortani intre 1 si 2kg . Greu cu partida de ieri , dar asta e , mai incercam si pe viitor . La standul 5 ( unbrarul 5 cum intri pe balta ) s-a luat unul la 10kg si atat ( stiu eu ) .
fire intinse
Am fost eu miercuri 20.10.2010 , pt o partida de 10 ore , am pescuit LA VALI , am dat la bile : -1016 , dinamit baits source , jet ( senzor ) , dipuite pe rand cu : source , frankfurter , csl , wiski . Am nadit circa 0,7 kg bile solubile 1016 , iar ca rezultate obtinite numai la 1016 de 18 si de 20 dipuite cu csl , 6 ciortani intre 1 si 2kg . Greu cu partida de ieri , dar asta e , mai incercam si pe viitor . La standul 5 ( unbrarul 5 cum intri pe balta ) s-a luat unul la 10kg si atat ( stiu eu ) .
fire intinse
Scuze pt Crisrian , ma corectez CRISTIAN , daca fac astazi rost de un kil de carping club clasic meat solubile de 16 sau 18 , vin si eu . postez diseara daca vin .
- zfcristian
- senior
Eu merg pe s&o black pepper dipuit in whisky link, am avut mereu rezultate la bilele astea si sa vedem acuma, am vb cu George de dimineata, am facut rezervarea pentru "la Vali" si....
Oricum o sa dau si cu 2 bile si cu pop-up, vedem ce va iesi , am o gramada de mosmoande
Ps : LA ce distanta ai pescuit si ai dat drepta sau ai batut dreapta spre administratie ?
Poate ne vedem maine.
Oricum o sa dau si cu 2 bile si cu pop-up, vedem ce va iesi , am o gramada de mosmoande
Ps : LA ce distanta ai pescuit si ai dat drepta sau ai batut dreapta spre administratie ?
Poate ne vedem maine.
1) Esti pe net
3) Imi citesti semnatura
3) Imi citesti semnatura
Am incercat si facut cam 3 paturi de nada , unul in fata cam la 80m , unul mai aproape dar tot in fata cam la 40- 50m ,si unul in dreapta spre cofetari cam la 50 -60m , am mai incercat si la interceptare intre ele , inafara patului de nada , dar aceleasi rezultate . Am dat tot cu 2 bile , 2 bile cu pop up , dar nimic notabil , aveam tresatura cam la o ora cand ze micsorau bilele solubile , la bile tari source nimic ,nimic . Nu a mancat ala mai mare deloc . In stanga mea a mai fost un baiat si acelasi lucru s-a intamplat si la el , numai 1kil media . da nu e panica .
- zfcristian
- senior
Nu merg pe solubile, tari de 20 eventual cu pasta pe ele si ca medie in vara pestii care intrau pe piper erau undeva intre 2 si 4,5 kg .
Vedem maine
Vedem maine
1) Esti pe net
3) Imi citesti semnatura
3) Imi citesti semnatura
- Madalin Dirla
- Veteran
Strategie gresita,parerea mea!vioril scrie:Am incercat si facut cam 3 paturi de nada , unul in fata cam la 80m , unul mai aproape dar tot in fata cam la 40- 50m ,si unul in dreapta spre cofetari cam la 50 -60m , am mai incercat si la interceptare intre ele , inafara patului de nada , dar aceleasi rezultate . Am dat tot cu 2 bile , 2 bile cu pop up , dar nimic notabil , aveam tresatura cam la o ora cand ze micsorau bilele solubile , la bile tari source nimic ,nimic . Nu a mancat ala mai mare deloc . In stanga mea a mai fost un baiat si acelasi lucru s-a intamplat si la el , numai 1kil media . da nu e panica .
- zfcristian
- senior
BINGO!Madalin007 scrie:Strategie gresita,parerea mea!
1) Esti pe net
3) Imi citesti semnatura
3) Imi citesti semnatura
Cristian !!!!! info , info , info , poze , filmare ? ai ?
Offffffff , Madaline , te rog eu , mai invata-ma si pe mine cate ceva despre balta , ca data trecuta inainte de concurs mi-au prins bine sfaturile .
am mai precizat ca dau de baut , nu e panica .
am mai precizat ca dau de baut , nu e panica .