Mulinete Shimano TS-X 5000
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Mulinete Shimano TS-X 5000
Salut,
De vanzare 3 mulinete - Shimano TS-X 5000
- 11 rulmenti
- incarcate cu fir 0,28mm , 200 m
- tamburi de rezerva
- husa pentru fiecare mulineta
- pret 250 ron toate 3.
Numar de telefon 0723.466.608 astept oferte .
De vanzare 3 mulinete - Shimano TS-X 5000
- 11 rulmenti
- incarcate cu fir 0,28mm , 200 m
- tamburi de rezerva
- husa pentru fiecare mulineta
- pret 250 ron toate 3.
Numar de telefon 0723.466.608 astept oferte .
- mariusbulanel
- Veteran
Re: Mulinete Shimano TS-X 5000
se poate ceva poze?
Salut,mariusbulanel scrie:se poate ceva poze?
Nu am cum sa pun poze ca mi-a fost furat aparatul foto am sa incerc sa imprumut zilele acestea unul si am sa pun.
Fire intinse.
Este mult cat am cerut pe 3 mulinete? in magazin o mulineta cat de cat buna costa peste 150 ron.
salut si astept oferte pt cei interesati.
upyyoo scrie:Este mult cat am cerut pe 3 mulinete? in magazin o mulineta cat de cat buna costa peste 150 ron.
yyoo scrie:upyyoo scrie:Este mult cat am cerut pe 3 mulinete? in magazin o mulineta cat de cat buna costa peste 150 ron.
yyoo scrie:yyoo scrie:upyyoo scrie:Este mult cat am cerut pe 3 mulinete? in magazin o mulineta cat de cat buna costa peste 150 ron.
Pune si tu niste poze cu ele, deoarece nu am gasit pe net nimic despre aceste mulinete...
yyoo scrie:yyoo scrie:upyyoo scrie:Este mult cat am cerut pe 3 mulinete? in magazin o mulineta cat de cat buna costa peste 150 ron.
Nu vreau sa vorbesc aiurea , dar am dat internetul cu fundu-n sus si modelul asta de la Shimano nu l-am gasit ! Printrea altele un model Shimano in 11 rulmenti costa al dracului de mult iar cele din poza de pe Pescuitul.ro nu-mi par a fi Shimano !
Rog autorul acestui anunt sa puna poze reale ale produsului ,eventual si datele tehnice , altfel sterg topicul !
Rog autorul acestui anunt sa puna poze reale ale produsului ,eventual si datele tehnice , altfel sterg topicul !
Nu cumva e Tokushima TS-X de marimea care-o fi?! Cele din linkul de mai sus parca seamana cu astea:
http://danmitranescu.ro/84-89/DIVERSE/T ... TS-X40.php
@gor965 are ochiul format si isi poate da cu parerea
Pai eu din cate imi dau seama de pe link-ul de mai sus au costat la mana a doua 130 ron toate cele 3 bucati. Aproape ca li s-a dublat pretul in cateva luni.
I Fish. Therefore I am.
- Allen Besnovich
- Veteran
Am vazut un model de mulinete de la o firma numita "diamant" , care erau exact ca astea doar ca erau mai ieftine.
C.S. OLTENIA FISHING