Salut
Eu m-am internat de miercuri (29-09-2010), am facut toate analizele, radigrafiile, etc. , marti (05-10-2010) m-am operat, mi-a pus proteza, si au aparut mici inconveniente deoarece am avut hemoglobina mica si am pierdut mult sange in timpul operatiei (mi-a scazut tensiunea sub limita normala) si a trebuit sa ma duca la terapie intensiva pana miercuri (06-10-2010) noaptea (nu am avut acces la tel...) m-au tinut conectat la aparate ca sa ma restbilizeze.ajuns in salon au urmat durerile dupa operatie.... Operatia a fost una grea, si din privinta medicilor, si din privinta mea, si mai am mult "de tras" (si la propriu si la figurat) caci picorul este foarte "strans" din cauza muschilor si tendoanelor, si vor dura cateva luni bune pana o sa il "intind", vineri (08-10-2010) noaptea nu stiu cum naiba m-am miscat in somn si am luxat proteza (a "sarit" de la locul ei) sambata si duminica mari dureri si stat nemiscat in pat deoarece era proteza sarita si imi atingea nervul sciatic si ma durea ingrozitor piciorul, luni (11-10-2010) ma bagat iar la sala de operati pentru a-mi da proteza la loc, fiindca tot m-a anesteziat pentru a-mi fixa proteza, mi-a "tras" si de picior cu un fel de presa pana la indreptat perfect si apoi l-au fixat cu o orteza (am cumparato si pe aceasta) in speranta sa se mai )lungeasca tendoanele stand fortat .... toate bune pana am inceput sa imi revin din anestezie, dupa aceia simteam ca rupe orteza aceia la cat de mult forta in ia, in momentul acesta am avut cele mai mari dureri din viata mea, asa de mari incat nu a avut efect nici un calmant si am tipat de "m-a auzit tot spitalul" ,asta spun colegi de salon si "cadrele" ca eu nu prea imi amintesc din cauza durerilor, apoi a venit medicul de garda si mi-a scos orteza, revenind piciorul la loc ca un arc, in aselasi timp lasandu-ma si durerile. Deci am stat cu piciorul intins circa 5 ore ceea ce e foarte bine (chiar daca ma durut) ca s-au mai intins muschi si tendoanele si imi este mie mai usor sa il indrept treptat, treptat , cate putin, dupa ce se vindeca complet operatia. au mai continuat durerile (ca o febra musculara) dar cu calmante ma mai linisteam.
Acum sunt mai bine, am inceput sa "ma dau" cate putin pe marginea patului (in fund), dar 6 saptamani trebuie sa am grija (sunt limitat la anumite miscari) sa nu imi "sara" iar proteza deoarece nu am muschi acolo si de asta trebuie sa astept 6 saptamani, se refaca muschi.
Pe saptamana viitoare imi trag firele si imi dau drumu acasa, o sa postez atunci si poze cu radiografiile sa vedeti "minunea" de proteza si eventual si factura protezei (asta pentru carcotasi care credeau ca strang bani asa .... si nu pt proteza) care a costat 3500 de euro, plata in ron, cursul zilei respective, 15.015 ron.