InfoPescar TV
Moderator: Qnyx
- pompierulpescar
- utilizator
Re: InfoPescar TV
Va multumim ca existati!
Felicitari , am simtit lipsa emisiunilor , acum sunt la serviciu si nu pot sunet dar de luni imi iau castile
Foarte buna treaba faci Florentine.
Foarte buna treaba faci Florentine.
Felicitări pentru emisiune, se vede perfect.
Felicitari mii si din partea mea intregii echipe. Aveti stil, bun simt si "incarcatura". Totdeauna am zis ca numai unii se pricep la lume, iar altii la bani.
Respect Florentin, stima Victoras!
Respect Florentin, stima Victoras!
....restul e folclor ca istorie n-are cum.
Cu Opera nu mai vad player-ul ...in schimb cu IE merge ! Mai are cineva problema asta ?
L.E
S-a rezolvat !
L.E
S-a rezolvat !
Eu vad din Mozilla si se vede perfect!gor965 scrie:Cu Opera nu mai vad player-ul ...in schimb cu IE merge ! Mai are cineva problema asta ?
L.E
S-a rezolvat !
Felicitari Infopescar TV si la mai mare
ar fi util si un program, sa stim cand e difuzata o anumita emisiune. de ex eu as vrea sa vad emisiunea Cupa Maver stationar de la Doripesco...
- florentiniuga
- Master Admin
Va fi si program dar mai aveti rabdare. Deocamdata e structurat de asa maniera incat daca te uiti zilnic in acelasi interval orar (2-3 ore), intr-o saptamana poti parcurge aproape toate emisiunile.vladdooo scrie:ar fi util si un program, sa stim cand e difuzata o anumita emisiune. de ex eu as vrea sa vad emisiunea Cupa Maver stationar de la Doripesco...
PS In mod special, pentru ca ai intrebat, cupa Maver am s-o anunt cand o introduc in grila. Poate saptamana viitoare.
- Victor Hodorog
- senior
Aproape 22.000 de accesari pentru INFOPESCAR TV in aproape 7 zile de emisie.
Va multumim !!!
Va multumim !!!
- dan _city_center
- senior
[quote="Victor Hodorog"]Aproape 22.000 de accesari pentru INFOPESCAR TV in aproape 7 zile de emisie.
Va multumim !!!
saptamina viitoare se vor dubla accesarile....garantam
Va multumim !!!
saptamina viitoare se vor dubla accesarile....garantam
Baricada Carp Club
MUltumesc ! "Keep up the good work"!
Foarte buna ideea ca sa iti faci cont pe site altfel nu poti sa vezi programul tv.super.
eu va recomand sa face-ti si un abonament ceva modic undeva la 5 euro aprox 20 lei pe luna pt cei care vor sa vada info pescar tv.
Ati putea face un sondaj pe site in privinta aceasta,
Eu zic asa Info pescar tv este o emisiune pentru pescari si de aceea si noi trebuie sa o ajutam sa se dezvolte.
eu va recomand sa face-ti si un abonament ceva modic undeva la 5 euro aprox 20 lei pe luna pt cei care vor sa vada info pescar tv.
Eu zic asa Info pescar tv este o emisiune pentru pescari si de aceea si noi trebuie sa o ajutam sa se dezvolte.
- maximarian
- junior
Withwolf scrie:Foarte buna ideea ca sa iti faci cont pe site altfel nu poti sa vezi programul tv.super.
Eu as zice totusi ca ar fi mai indicat sa se castige banii pentru extindere si dezvoltare din publicitate decat din abonamente pentru ca in viitor numarul de vizitatori sau telespectatori va creste creste,parerea mea.Oricum eu ma bucur ca a aparut,urmaresc constant transmisiunile.Preferatele mele sunt cele cu Vlad Pavlovici si in general cele dedicate pescuitului la crap.Felicitari si "la mai mare" !
Nu e modic deloc 5 e/luna...atat dau eu la cablu TV si am 6o de canale !...ma rog, eu lucrez la stat si am alt plafon al taxelor si costurilor din viata de zi cu zi ! ...sau poate propunem sa se fac abonamente ptr. diferite categorii de venituri !Withwolf scrie:...ceva modic undeva la 5 euro aprox 20 lei pe luna ....