Zona Brasov
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
-
- Veteran
Re: Zona Brasov
se pare ca in ultimul timp nu mai spune nimeni nimic.
ea as merge sapt viitoare la belin...poate chiar de maine ( luni )
cand facem o iesire pe olt. dar sa mergem cu cineva care stie locurile
-
- Veteran
si eu tanzesc dupa pescuit dar se pare ca mai astept 2 saptamani pana atunci astept informati noi dar se pare ca in ultimul timp nu prea sunt pe aici nici certuri nici contraziceri nici sfaturi .ma gandesc pe viitor daca mai are rost sa tin forumul ocupat
- Bragau Laurentiu
- senior
Sieu vreau sa mai fac o partida zilele astea acum cat mai e timp ca vine iarna imediat si o sa avem mult de asteptat pana trece frigul
- costin.vlasceanu
- utilizator
Fusei sa ma delectez azi dupa-masa la Dumbravita 5 ore. Nicio clipitura la senzori...mai trecura si ala cu chitanta si mi-o lasa intreaga , chit ca era trecut de 12 .Recomand aceasta balta daca vreti sa va bronzati.
PS : manele fara numar din partea casei !
PS : manele fara numar din partea casei !
Fiecare... cum doarme asa isi asterne !
Salut as vrea si eu sa merg vineri la San Paul va rog daca a fost cineva in ultima perioda sa imi spuna ce a facut si daca s-au mai schimbat conditiile de pescuit. Multumesc
Da o sa merg la bafta
- florinmacri
- membru activ
Cred ca s-a cam terminat cu pescuitul pe anul acesta, dupa cum sta vremea. Trageam sperante la inca o partida de pescuit dar slabe sperante dupa cum ninge in luna Octombrie. Cred ca-i spunem crapului ''la buna vedere in primavara la o capsunica''
o partida tot mai merge.macar 12 ore
Salut ! Ce rezultate ai avut vineri? S-a schimbat cumva orarul (se deschide ferma de la ora 7)? fir intins!Radu25 scrie:Salut as vrea si eu sa merg vineri la San Paul va rog daca a fost cineva in ultima perioda sa imi spuna ce a facut si daca s-au mai schimbat conditiile de pescuit. Multumesc
Prinzi...Fotografiezi...Eliberezi
- Bragau Laurentiu
- senior
Sal am fost vineri cu radu la Sant Paul rez 50kg crap un solzos de 6,5kg si un amur de 5kg astia au fost mai mari restul in jur de 2 kg buc .A fost distractie maxima.As vrea sa mai mergem saptamana aceasta tot pe vineri sa mai iesim cat mai avem timp ca vine iarna imediat
A mai fost cineva pe undeva la pescuit un rapitor pe unde se mai prinde?Eu as vrea sa merg la San Paul maine dar ma omoara bani astia
merg eu la vadu maine!