N-are nimic...e chiar mai bine ! Eu ziceam doar ca decat sa cotizam la DD mai bine ne uitam la stiri ,la Esca !Victor Hodorog scrie:dar infopescar tv ce are?..fie el si pe cablu..tv independenta, desi e departe pana acolo..
InfoPescar TV
Moderator: Qnyx
Re: InfoPescar TV
Florentine , ce sa-i fac , si pe mozzila si pe opera , se intrerupe , merge 5-6 sec. si apoi face o pauza , net am hi speed , laptop capabil , ce sa-i fac ???? Vine iarna si ma imbolnavesc de draci daca nu merge .
- florentiniuga
- Master Admin
Esti macabru George. Eu nu cunosc "stiri" mai infioratoare decat cele de la pro tv. Fata de Esca, DD e academic (desi nu am suportat niciodata subiectele lui Dan).gor965 scrie:Eu ziceam doar ca decat sa cotizam la DD mai bine ne uitam la stiri ,la Esca !
Dale-n ma-sa de stiri...eu la Esca ma uit ! ...florentiniuga scrie:Esti macabru George. Eu nu cunosc "stiri" mai infioratoare decat cele de la pro tv. Fata de Esca, DD e academic (desi nu am suportat niciodata subiectele lui Dan).gor965 scrie:Eu ziceam doar ca decat sa cotizam la DD mai bine ne uitam la stiri ,la Esca !
- florentiniuga
- Master Admin
- Victor Hodorog
- senior
...e bine ca-ti plac trufandalele
Victor Hodorog scrie:...e bine ca-ti plac trufandalele
S-ar putea numii si gerontologie, acele ,,trufandale". O vedeta traieste fizic intr-un an cat o muritoare ,,curata'' in 8-10 ani. Deci ca varsta reala...Traiasca ,,ecranul'', cu televizorul, ati ...poporul!
Ocroteste natura, merita!
Esteeeeee , merci Florentine , acum merge super , ii facusi ceva , sau venea cu gogoloaie si pina aici la mine ii ia ceva timp . Trimite-mi ce am vorbit ,am marfa calda .
Uraaaaaaaaaaaaaaaaa! Ai dreptate Vali,se pare ca s-a intins cablu si acum curge bine!
Felicitari d-lui Florentin si echipei pt treaba excelenta care o face-ti acolo!
Tineti-o tot asa!La mai mare!
Felicitari d-lui Florentin si echipei pt treaba excelenta care o face-ti acolo!
Tineti-o tot asa!La mai mare!
Diferenta dintre pescari o fac pestii....(prinsi) !
- Ion Mironov
- Partener
merge extraordinar...felicitari victor si florentin pt truda depusa.....
la mine merge perfect se vede mai bine decat pro tv
ps despre esca ce sa zic...olteanca:
http://www.youtube.com/watch?v=64sE3BzD ... 1&index=17
la mine merge perfect se vede mai bine decat pro tv
ps despre esca ce sa zic...olteanca:
http://www.youtube.com/watch?v=64sE3BzD ... 1&index=17
- Ion Mironov
- Partener
o intrebare am si eu daca nu sunt indiscret....
infopescar tv merge ca inainte...cu emisiuni la rand sau are un program bine definit?
infopescar tv merge ca inainte...cu emisiuni la rand sau are un program bine definit?
- Victor Hodorog
- senior
de principiu are un program bine definit, dar momentan tehnic nu il putem pune la dispozitie.
In curand infopescar tv se va structura in categorii bine definite de genul: arhiva infopescar, teleshoping pescuit, talk-show, emisiuni noi, emisiuni gastronomice, las-o balta( uritescu) , etc.
In curand infopescar tv se va structura in categorii bine definite de genul: arhiva infopescar, teleshoping pescuit, talk-show, emisiuni noi, emisiuni gastronomice, las-o balta( uritescu) , etc.
- florentiniuga
- Master Admin
Inafara de intreruperi neprogramate, stiti voi... ...jonny_23 scrie:o intrebare am si eu daca nu sunt indiscret....
24/24 - 7/7 ca sa fiu mai clar NON STOP.
Felicitari echipei Info-Pescar,pentru munca depusa!Rola-ntinsa!
O calitate video excelenta, sunet excelent si merge excelent. Sincere felicitari pentru acest minunat post TV si la m ai mare
Daniel Ciuchendea