InfoPescar TV
Moderator: Qnyx
Re: InfoPescar TV
Sa fie intr-un ceas bun , numai emisiuni de nota 10 .
La mine merge snur ! Felicitari si multi ani inainte !
E numai pe internet sau si pe cablu-tv?
Florentine, frate e ,,BETON''. Se vede mai bine decat vad alte multe programe pe boom. Eu stau in Cornetu, Ilfov si am prins toate transmisiunile tale life. Acum chiar v-ati depasit, spre bine. Esti in bucatarie si te ,,chinuiesti'' sa faci un preparat pentru maria sa pestele. Te asigur ca am conectat laptopul la tv.si stau in pat ca pe scaun am cam amortit.
In privinta injuraturilor pe care le-ai invocat, te rog sa ma crezi ca este mai bine sa te injure cineva dacat sa zica: asta nu merita nici injurat
Frate, emisie indelungata si cati mai multi useri pe acest post, La iarna stam numai pe INFOPESCAR TV
In privinta injuraturilor pe care le-ai invocat, te rog sa ma crezi ca este mai bine sa te injure cineva dacat sa zica: asta nu merita nici injurat
Frate, emisie indelungata si cati mai multi useri pe acest post, La iarna stam numai pe INFOPESCAR TV
Ocroteste natura, merita!
Apreciem si salutam ,,prezenta" fetelor la standul ,,top gun''
- iulian_ionita
- membru activ
excelent, bravo Florentin...chiar imi lipseau emisiunile tale
Pronostic, urmatoarele 72 de ore. 8000 vizualizari, raspunsuri 500. Si uite ca poate sa apara si ceva nou fata de rutina zilnica . Anticipez ca acest topic va fi cel mai accesat unde vom putea sa ne spunem sugestiile si parerile in privinta dorintelor, sfaturilor, sugestiilor, necunoscutelor in domeniul pescuitului sportiv. NIci nu visa Iorgu ca poate avea aceasta facilitate. Fratilor chemati-i pe cei rataciti pe alte site-uri, sa fie aici cu noi.
- Marian Constantin
- Veteran
Felicitari !
super calitate si emisiunea si imaginea
super calitate si emisiunea si imaginea
- Madalin Dirla
- Veteran
- florentiniuga
- Master Admin
Uuuf! Aveam emotii. Ma bucur ca merge bine.
Numai pe net. ...Deocamdata.Laurentiu scrie:E numai pe internet sau si pe cablu-tv?
Numai pe net. ...Deocamdata. [/quote]
Daca D.D.(Dan Diaconescu) afla (si deja stie) de intentia ta de viitor, vine cu o propunere financiara pe care nu o vei putea refuza. Sugestie din partea celor 40% de locuitorii (pescarii) din Romania, continua si da-ne ce dorim sa vedem. Suntem satui frate, de parole,parole,parole. In emisunea ta ne regasim si noi cu bunele si relele noastre. Suntem avizi de informatii care ne privesc in mod direct si apreciem faptul ca cineva ne apeleaza ca parteneri.
Daca D.D.(Dan Diaconescu) afla (si deja stie) de intentia ta de viitor, vine cu o propunere financiara pe care nu o vei putea refuza. Sugestie din partea celor 40% de locuitorii (pescarii) din Romania, continua si da-ne ce dorim sa vedem. Suntem satui frate, de parole,parole,parole. In emisunea ta ne regasim si noi cu bunele si relele noastre. Suntem avizi de informatii care ne privesc in mod direct si apreciem faptul ca cineva ne apeleaza ca parteneri.
D.D. nu face propuneri financiare...el accepta propuneriole altora !...adica nu da ...el ia !...si nu c-o mana ...cu doua I...ca are impozit mare pe case ,masini , elicopter, yacht...iorgu scrie:
Daca D.D.(Dan Diaconescu) afla (si deja stie) de intentia ta de viitor, vine cu o propunere financiara pe care nu o vei putea refuza.
P.S
mai bine...ne vedem la ProTV !
- Victor Hodorog
- senior
dar infopescar tv ce are?..fie el si pe cablu..tv independenta, desi e departe pana acolo..