Vand navomodel profi
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Re: Vand navomodel profi
mai este valabil anuntul?
Viitorul mă interesează foarte mult... este locul unde vreau să-mi petrec următorii ani de viață
Salut, cred ca ai loat teapa, dupa cum vad eu ai cumparato si ai probleme cu ia.eusebiu scrie:mai este valabil anuntul?
Noua dece nu ne zici ce sa intimplat.
Tel0762.865.274
Nu cred ca am luat teapa, barcuta este ok, doar ca trage putin dreapta, asta nu inseamna ca nu o pot folosi, doar ca trebuie corectata directia din telecomanda asta insemnand ca trebuie sa stau cu telecomanda in mana pana o duc in locul dorit, eu as vrea sa-i corectez directia sa pot lansa fara sa mai stau cu telecomanda in mana, sa o pun pe directia dorita si sa o opresc doar cand ajunge la distanta dorit ata tot.LARY scrie:Salut, cred ca ai loat teapa, dupa cum vad eu ai cumparato si ai probleme cu ia.eusebiu scrie:mai este valabil anuntul?
Viitorul mă interesează foarte mult... este locul unde vreau să-mi petrec următorii ani de viață
Despre ce teapa vorbesti caci nu inteleg?, ai vazut navomodelul, sti depre ce este vorba sau iti dai cu parerea ca si chibiti....?LARY scrie:Salut, cred ca ai loat teapa, dupa cum vad eu ai cumparato si ai probleme cu ia.eusebiu scrie:mai este valabil anuntul?

BORN TO FISH
Tel0762.865.274
Da acum am vazut, tu iai dat si patura pe care sta.
Deci teapa e mai mica.

Deci teapa e mai mica.

Tel0762.865.274
Ce vrei sa spui ca navomodelul care are 2 motoare Electric POWER 755/ 40 nu este bun, era sa uit tu folosesti la barcuta ta motoare cu reactie......LARY scrie:Da acum am vazut, tu iai dat si patura pe care sta.
Deci teapa e mai mica.![]()
![]()

BORN TO FISH
Vreau sa spun ca trebuia sa scri in anunt ca are o problrma, asa erea corect.
Tel0762.865.274